| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu için Alternatif Çözüm (XP) Bir çok kişinin bu sorunla başının dertte orduğunu gördüm ve bu bilgiyi sizinle paylaşmam gerektiğini düşündüm. Geçen günlerde bilgisayarıma formatta attım ve WLM 9.0 kurdum. Tahmin edersiniz ki kişi listem ortalarda yoktu. Daha önceki format attığım sistemlerde de bu sorunla karşılaşıyordum. Sorunun çözümünün Windows Güncellemelerinden olduğunu düşünüyorum. Bütün güncellemelerin yüklendiğinden emin olun. Özellikle, Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB954430)adlı güncellemenin sisitemde olmamasından dolayı kişi listesinin görünmediğini düşünüyorum. İlgili güncellemeyi indirmek için tıklayın. İşallah işinize yarar. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu ÖnceLikLe herkese merhaba... Evet başLıktanda anLaşıldığı üzere ben yaptığım buLduğum çözümü sizinLe paylaşıyoruM umarım sizLerde başarıLı oLursunuz uyguLamada... bende 9.0 yükLemeden önce Listemde yakLaşık 240 küsür kişi vardı ama 9.0 yükLedikten sonra 12 kişi çıktı tabi herkes gibi şokkk ![]() ![]() ...........Veee şimdi Çözüm: çok basit aRkadaşLar herkesde messenger pLus yükLüdür sanırım yükLü oLmayanLarda hemen yükLesin aşağıya nasıL oLacağına dair resimLerde ekLiyorum...iLk önce msn ana penceresindeki pLus simgesini tıkLıyoruz...oradan açıLan menüde ikinci seçenek oLan Kişi Listesi TemizLeyici yi tıkLıyoruZ (ResiM 1 ve 2) ve yeni bir pencere açıLıyor (ResiM 2) burada aLLta buLuNaN Listesinde oLduğum kişiLeri göster i seçiyoruz ve Listenizde oLan ama sizin göremediğiniz KişiLerin hepsi orda daha sonra o Listeden kimi yada kimLeri kendi Listenize ekLemek istiyorsanız üzerine bir Tık ve ikinci adım da gösterdiğim Listeye ekLe düğmesine tıkLıyoruzzz seçtiğiniz herkes Listenize geri dönecekk.işte hepsi bu kadar çok kolaymış dimi umarım işinize yarar ve sizLeri bu zahmetten kurtarır.Eee sonra buraya dönüp kuru bi teşekür yazarsınız .... ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, alternatif, çözüm, kişi, listesi, sorunu, wlm |
| kisi listesi, messenger kisi listesi sorunu, |
WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu için Alternatif Çözüm (XP) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 66 | 1 Gün Önce 13:13 |
| WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 22 | 4 Gün Önce 04:28 |
| MSN Messenger Kişi Listesi Görünen İsim Sorunu | arifnihat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 1 Hafta Önce 12:31 |
| MSN 9'da kişi listesi sorunu nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 16 | 04-10-2009 20:26 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |