| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger Açılmama Sorunu ve Çözümü MSN Messenger Açılmama Sorunu ve Çözümü Evet çözümü ben biLiyorum Arkadaşlar ilk olarak: MSN Messenger 8.1 kullanacaksınız, 9.0 ı asLa önermem. İlk önce şu adresten indirin >>>> işte link burda canavar Bu da rar dosyası: 8.1 burda >>> http://download.microsoft.com/download/4/e/f/4ef6766c-dbbb-4b9f-8df6-b5a253b2c266/Install_Messenger.exe Herkese koLay qeLsin.... +rep verirseniz pek makbuLe qeCer waLLa ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Açılmama Sorunu ve Çözümü
.rar lı dosya şifre istiyor dostum şifreyi söylersen eksik tamamlanacak. Emeğine teşekkürler ayrıca.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
HAa unuttum waLLa rar passs befega_19 Bnm mesajı kim ediTledi ise neden koydugum rarın linkini siLmiş soraBiLirmiyimmmmmmmmmmmm.................. Son Düzenleyen BEFEGA_19; 17-09-2009 @ 14:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Açılmama Sorunu ve Çözümü RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting link burda arkadaşLar şifrede befega_19
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Emeklerine Sağlık Kardeş... Birşey soracaktım... Benim şöyle bir sorunum var, Msn i açıyorum tam açıldı derken birden kapanıyor 3 sn. falan duruyor kişi listesi falan görünmüyor. Saatin yanında açıldı olarak görünüyor ama 3 sn. sonra kapanıyor.. Bunun çözümü ise Allah bin kere razı olsun... Cevap verirsen makbule geçer... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ComiCCeseT ; İlk oLarak msn i tümden kaLdır program files filan bütün dosyaları sil yada qir googLe 'a MSN FORMAT yada MSN 'e FORMAT ATMAK yaz herhangi bir konuya qir ordan msne format at ve Yeniden 8.1 yükLe benim verdiğim link BU YAMA - MSN 8.1 YAMA -- rar pass befega_19 buda 8.1'in LİNKi - MSN 8.1 BunLarı kur bir daha bak bakaLım birşey oLursa bi daha yazarsın bn burdayım bu konuya yaz ama Tamam Mı ??? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Linkte Sorun Var Indıremıyorum Tekrar Uplıyabılırmısın Yamasını Bende Yeni Sürüm Diyip Duruyor Acmıyor | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açılmama, çözümü, messenger, msn, sorunu |
| messenger acilmama sorunu, |
MSN Messenger Açılmama Sorunu ve Çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN açılmama sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 4 Hafta Önce 12:08 |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| Oyun indirirken gfx.wad sorunu ile karşılaşıyorum, çözümü nedir? | zarporiko | Soru-Cevap | 2 | 23-09-2009 16:11 |
| Msn kişi sorunu çözümü nedir? | Siyah Cin | Soru-Cevap | 2 | 13-09-2009 06:42 |
| Masaüstünü Göster Kayboldu Sorunu ve Çözümü | SysteM | PC/Internet Teknik Destek | 4 | 27-11-2008 02:42 |