| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
ARKADAŞIM ÇOK ACİL MENÜ İNGİLİZCE OLMUŞ ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN BİLGİLENDİRME YAPINNN
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
arkadaşım 120gün sonrada silinmiyor tam 1 sene sonra siliniyor
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Selam arkadaşlar mail hesabı ingilizce olanlar için size bir kıyak: oturum aç dedikten sonra ingilizce sayfa çıkıyo ya hiç uğraşmayın oralarla. baştan başlayın ve normal olarak mail hesabınıza girin, orada sol üst köşede settings i tıklayın, oradanda more question veya other question u tıklayın .oradanda (close my account veya close my mail occount veya da what connot close my occount) u tıklayın. orada size mail adresinizi ve password unuzu soracak yazıp enter leyin son olarakta close occount butonunu tıklayın tamamdır. kusura bakmayın ben bir kere kapattığım için tıkladığım yerleri yaklaşık olarak yazabildim idare edin. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
şu msn hesapıı kapatma olayıı yalan heraldee çunkuu olmuyoo yaw
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum | masderxxx | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 25 | 6 Saat Önce 22:55 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 103 | 1 Gün Önce 02:42 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 48 | 1 Hafta Önce 15:01 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 148 | 2 Hafta Önce 22:36 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||