| | #6 (mesaj-linki) |
| | Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak)
YAA NASIL TEŞEKKÜR ETSEM ACABA BENİM BÜTÜM ADRESLERİM MSN UZANTILIYDI FAKAT PC ÇÖKÜNCE WİNDOWSUN KENDİ MSN BÖLÜMÜDE GİTTİ BENDE MECBUR HOTMAİL ALDIMA AMA SAOLUN TEKRAR KAVUŞTUM YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SONUNDA İSTEDİĞİM İSİMDEN MSN ADRESİM OLDU YEHOHOHOOHOO |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak)
dostum sana teşekkür ederim çok işime yaradı ve bir sorum olacak.msn mailin varsa xxx@msn.com yazmak zorunda değilsin die biliyordum ama msn mail adresi almama rağmen yine de xxx@msn.com şeklinde girmemi istiyo. @msn.com yazmamak için ne yapabilirim?
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
(isminiz@soyisminiz.herhangibisey) gibi msn adresi almak https://accountservices.passport.net...vv=450&lc=1055 cikan ekranda Evet, e-posta adresim kullanılsın diyorsun sonra formu doldurup hesabi aliyorsun | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak) msn.com hotmail.de hotmail.co.uk hotmail.co.jp hepsini biliyorum tek @gmail.com bilmiom bilen varsa söylesin ltfn
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak) Alıntı:
ne üşengeçsin ha! en azından üşengeçlikten değilse sebebini yaz bari. neden tekrar yazmak zor geliyor ya da neden yazmak şstemiyorsun? | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| @msn.com al, @msn.com uzantılı msn adresi, e mail al, gmail adresi al, gmail.com al, mail adresi al, mail al, msn uzantili mail adresi, msn uzantılı mail adresi açma, msn.com al, |
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 4 | 2 Hafta Önce 16:24 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-09-2008 22:59 |
| Msn Adresi Almak | musti26 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 21-09-2008 00:22 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 10 | 22-04-2008 14:17 |
| @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 101 | 07-11-2007 08:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||