| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak)
de nsıl yapacaqız bırde onu yassanız bızde yaPI wWErSeK KArDeS By_RoX
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak) | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| com.tr`li uzantı almak mümkünmü ?
Merhaba arkadaşlar. Şu anda benim parayla hotmail.com.tr veya msn.com.tr uzantılı msn hesabı almam mümkünmü ? Hotmail.com.tr daha önce kazı yöntemiyle alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Daha sonra kesildi. Live.com uzantılı mailler çıkınca microsoft msn.com.tr ve hotmail.com.tr uzantısını bug`a almış. Bu sorunu aşmanın bir yolu varmı yoksa parayla almam mümkünmü | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar isim@isim.com şeklinde nasıl msn alırım msn adresim djcan-polyan@msn.com varsa öle bi link gönderirmisiniz
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |||||
Dipnot: Eksi işareti yerine alt tire kullandım adresinizde... | |||||
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
arkadaslar live.com uzantılı alabilirmiyiz? bilen arakdas varsa yardımcı olabilirmi acaba? yada com.tr uzantılı
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar windowslive ıd de teknik arızlar oluştu diyo daha sonra tekrar deneyiniz dio ne yapmam lazım | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||||||
Bağlantı esnasında belki sunucudan kaynaklı bir sorun yaşanmış olabilir, şimdi tekrar deneyin eğer alamazsanız bana özel mesaj yolu ile istediğiniz adresi belirtin ve size en kısa zamanda açayım... | |||||||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
Tskler . MSn.com Hepsinden daa ii =)
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
cok tsk ederım kardesım bana yarımcı oldun
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hotmail adres al, hotmail adresi almak istiyorum, hotmail almak istiyorum, msn com tr, msn hotmail alma, |
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 3 Gün Önce 10:09 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 1 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |
| Msn Adresi Almak | musti26 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 21-09-2008 00:22 |
| @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 101 | 07-11-2007 08:53 |