@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-03-2006   #1 (mesaj-linki)
Alex_Taylor
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak)

Benimde artık bir msn adresim olsun istiyorsanız buyrun arkadaşlar...

Resmi orjinal boyutunda görmek için üstüne tıklayın
<<<xxx@msn.com>>>

Eğer üstteki adresten giriş yapamıyorsanız internet Explorer üzerine şunu yapıştırıN;

Kod:
https://accountservices.passport.net/reg.srf?ct=1013041196&mn=&tw=20&ru=mail.msn.hotmail.msn.com/cgi-bin/sbox%3Fjs%3Dyes&ns=msn.com&kpp=2&js=yes&cbid=2&id=963&svc=mail&ts=-11&cb=_lang%3dTR&ppHttp=0&rollrs=12&sl=1&vv=30&lc=1055

Son Düzenleyen hellboy726; 26-08-2007 @ 16:48.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-09-2006   #2 (mesaj-linki)
BeyAzKapLaN
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak)

kardeşler burada info_beyazkaplan@msn.com diye adres almak istiyorum bana türkçe kararkter yok yasak simge gibi şeyler diyor acaba baştan alınmış mı?
Eski 17-09-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

BeyAzKapLaN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeşler burada info_beyazkaplan@msn.com diye adres almak istiyorum bana türkçe kararkter yok yasak simge gibi şeyler diyor acaba baştan alınmış mı?
"info" kelimesini adres icerisinde kullanamazsin, msn yasak kelime listesi icinde.Info yerine baska birsey yazmalisin.
Eski 27-11-2006   #4 (mesaj-linki)

ornek@ornek.com adres aldığım zaman gelen e-postalara nasıl ulaşabiliriz. Yatdımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ayarları nasıl yapılacağını anlatırsanız çok iyi olur.
Eski 29-11-2006   #5 (mesaj-linki)
onurkorkmaz
domain satın alman gerekir

yani ornek.com adresi senin olmalı ondan sonra istediğin emaili aç
Eski 05-12-2006   #6 (mesaj-linki)
simyacigirl

YAA NASIL TEŞEKKÜR ETSEM ACABA BENİM BÜTÜM ADRESLERİM MSN UZANTILIYDI FAKAT PC ÇÖKÜNCE WİNDOWSUN KENDİ MSN BÖLÜMÜDE GİTTİ BENDE MECBUR HOTMAİL ALDIMA AMA SAOLUN TEKRAR KAVUŞTUM YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SONUNDA İSTEDİĞİM İSİMDEN MSN ADRESİM OLDU YEHOHOHOOHOO
Eski 06-01-2007   #7 (mesaj-linki)
kizilgolge - avatarı

dostum sana teşekkür ederim çok işime yaradı ve bir sorum olacak.msn mailin varsa xxx@msn.com yazmak zorunda değilsin die biliyordum ama msn mail adresi almama rağmen yine de xxx@msn.com şeklinde girmemi istiyo. @msn.com yazmamak için ne yapabilirim?
Eski 11-01-2007   #8 (mesaj-linki)
ardarda
(isminiz@soyisminiz.herhangibisey) gibi msn adresi almak

https://accountservices.passport.net...vv=450&lc=1055

cikan ekranda Evet, e-posta adresim kullanılsın diyorsun sonra formu doldurup hesabi aliyorsun
Eski 24-03-2007   #9 (mesaj-linki)
resulsever1907

msn.com hotmail.de hotmail.co.uk hotmail.co.jp hepsini biliyorum tek @gmail.com bilmiom bilen varsa söylesin ltfn
Eski 28-04-2007   #10 (mesaj-linki)
darknessacrep

kizilgolge adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dostum sana teşekkür ederim çok işime yaradı ve bir sorum olacak.msn mailin varsa xxx@msn.com yazmak zorunda değilsin die biliyordum ama msn mail adresi almama rağmen yine de xxx@msn.com şeklinde girmemi istiyo. @msn.com yazmamak için ne yapabilirim?

ne üşengeçsin ha! en azından üşengeçlikten değilse sebebini yaz bari. neden tekrar yazmak zor geliyor ya da neden yazmak şstemiyorsun?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
msn com adresi alma, msn uye ol, msn uzantili, msn uzantili adres alma, msn uzantili mail,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
@w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Last AirBender MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 2 Hafta Önce 10:09
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 17 3 Hafta Önce 12:11
@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 24-12-2008 20:25
Msn Adresi Almak musti26 Arşive Kaldırılan Konular 1 21-09-2008 00:22
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 101 07-11-2007 08:53