| | #1 (mesaj-linki) | |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Benimde artık bir msn adresim olsun istiyorsanız buyrun arkadaşlar... ![]() Resmi orjinal boyutunda görmek için üstüne tıklayın <<<xxx@msn.com>>> Eğer üstteki adresten giriş yapamıyorsanız internet Explorer üzerine şunu yapıştırıN; Kod: https://accountservices.passport.net/reg.srf?ct=1013041196&mn=&tw=20&ru=mail.msn.hotmail.msn.com/cgi-bin/sbox%3Fjs%3Dyes&ns=msn.com&kpp=2&js=yes&cbid=2&id=963&svc=mail&ts=-11&cb=_lang%3dTR&ppHttp=0&rollrs=12&sl=1&vv=30&lc=1055 Son Düzenleyen hellboy726; 26-08-2007 @ 16:48. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak)
kardeşler burada info_beyazkaplan@msn.com diye adres almak istiyorum bana türkçe kararkter yok yasak simge gibi şeyler diyor acaba baştan alınmış mı?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak) ornek@ornek.com adres aldığım zaman gelen e-postalara nasıl ulaşabiliriz. Yatdımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Ayarları nasıl yapılacağını anlatırsanız çok iyi olur. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| domain satın alman gerekir
yani ornek.com adresi senin olmalı ondan sonra istediğin emaili aç
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
YAA NASIL TEŞEKKÜR ETSEM ACABA BENİM BÜTÜM ADRESLERİM MSN UZANTILIYDI FAKAT PC ÇÖKÜNCE WİNDOWSUN KENDİ MSN BÖLÜMÜDE GİTTİ BENDE MECBUR HOTMAİL ALDIMA AMA SAOLUN TEKRAR KAVUŞTUM YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SONUNDA İSTEDİĞİM İSİMDEN MSN ADRESİM OLDU YEHOHOHOOHOO | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
dostum sana teşekkür ederim çok işime yaradı ve bir sorum olacak.msn mailin varsa xxx@msn.com yazmak zorunda değilsin die biliyordum ama msn mail adresi almama rağmen yine de xxx@msn.com şeklinde girmemi istiyo. @msn.com yazmamak için ne yapabilirim?
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| (isminiz@soyisminiz.herhangibisey) gibi msn adresi almak https://accountservices.passport.net...vv=450&lc=1055 cikan ekranda Evet, e-posta adresim kullanılsın diyorsun sonra formu doldurup hesabi aliyorsun | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak) msn.com hotmail.de hotmail.co.uk hotmail.co.jp hepsini biliyorum tek @gmail.com bilmiom bilen varsa söylesin ltfn
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
ne üşengeçsin ha! en azından üşengeçlikten değilse sebebini yaz bari. neden tekrar yazmak zor geliyor ya da neden yazmak şstemiyorsun? | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn com adresi alma, msn uye ol, msn uzantili, msn uzantili adres alma, msn uzantili mail, |
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 2 Hafta Önce 10:09 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |
| Msn Adresi Almak | musti26 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 21-09-2008 00:22 |
| @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 101 | 07-11-2007 08:53 |