Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 19-06-2007   #16 (mesaj-linki)
akpinar
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak) Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak)

ya arkadaşım ben resmin altındaki xxx@msn.com linkine tıklıorum ama açılan sayfada ilerlediğim zaman gene hotmail uzantılı adres çıkıyo ne yapmam gerek yardımcı olursan sevinirim inşallah hallederim...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-06-2007   #17 (mesaj-linki)
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak) Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak)

Alıntı:
BeyAzKapLaN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeşler burada info_beyazkaplan@msn.com diye adres almak istiyorum bana türkçe kararkter yok yasak simge gibi şeyler diyor acaba baştan alınmış mı?
ya arkadaş ben senin verdiğin şu linklere tıklıyomda

gidip gelip her seferinde hotmail çıkıyor
Eski 19-06-2007   #18 (mesaj-linki)
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak) Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak)

Alıntı:
akpinar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaşım ben resmin altındaki xxx@msn.com linkine tıklıorum ama açılan sayfada ilerlediğim zaman gene hotmail uzantılı adres çıkıyo ne yapmam gerek yardımcı olursan sevinirim inşallah hallederim...
Alıntı:
fersend adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaş ben senin verdiğin şu linklere tıklıyomda

gidip gelip her seferinde hotmail çıkıyor

Firefox 'yerine İnternet Explorer'den girmeyi deneyin. Firefox'ta bendede @hotmail uzantısı kalıyor. Sanıyorumki firefox standartlarına göre javasciprt düzenlenmemiş.
Eski 20-07-2007   #19 (mesaj-linki)

Arkadaşlar Yeni Link Burada Buyrun >>>>
https://accountservices.passport.net/reg.srf?ct=1013041196&mn=&tw=20&ru=http://mail.msn.hotmail.msn.com/cgi-bin/sbox%3Fjs%3Dyes&ns=&kpp=2&js=yes&cbid=2&id=963&svc=mail&ts=-11&cb=_lang%3dTR&ppHttp=0&sl=1&vv=450&lc=1055

Adresi Kopyalayıp İnternet Explorer de Adres Çubuguna Yerleştirmeniz Gerekir.
Eski 22-07-2007   #20 (mesaj-linki)
sungur3390
offffffffffffffff offffffffffffffff

arkadaşlar e posta adresin nasıl doğralınıyoooooooooooooooooooooooooooooooooo
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
adres al, e mail adresi al, e posta adresi almak istiyorum, e-mail adresi al, email adresi al, hotmail adres al, hotmail adres alma, hotmail adresi al, hotmail adresi alma, hotmail adresi almak, hotmail adresi almak istiyorum, hotmail alma, hotmail almak istiyorum, msn adres almak istiyorum, yeni hotmail adresi almak istiyorum,
Konu Araçları

@msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Astroloji - Fallar - İkizler NoRanynn İkizler Burcu 205 1 Gün Önce 14:04
Medya Haber NoRanynn Güncel Konular 895 1 Hafta Önce 16:19
Köşe Yazısı ve Makaleler ahmetseydi Güncel Konular 199 09-07-2008 00:15
Simple Machines Forum PiSiK0PATR Internet/Bilgisayar Dünyası 9 28-03-2007 15:08
Biyolojik Çeşitlilik ThinkerBeLL Biyoloji 3 19-02-2007 20:37
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:05Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10781193 saniyede (61.95% PHP - 38.05% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR