MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-12-2008   #11 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası

ozlem68 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar ben massenger in 9. sürümünü yüklemiştim.Sonra bilgisayarı kastıgı için kaldırdım ama hala bilgisayarda yüklü gibi görünüyor.8.5 yüklemek istedigimde bilgisayarınızda üst sürüm yüklü önce onu kaldırın diyor.ve 1603 hata kodunu veriyor.program ekle kaldırda ve program files te live massenger ait dosya yok.Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Bu aracı kullanarak kaldırmayı deneyin:
Windows Installer CleanUp Utility
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-12-2008   #12 (mesaj-linki)
ozlem68 - avatarı

Teşekkürler cevabınız için ama ben erken davranıp format attırdım bilgisayara.şu anda live massenger in 8.1 sürümü yüklü bilgisayarımda 8.5 yüklenmiyor hala nedense aynı problem devam ediyor olabilirmi? Devam ediyosada uğrasmıcam artık 8.1 de görüyo sonuçta işimi.Evdeki bulgurdanda oluyoruz sonra
Eski 23-01-2009   #13 (mesaj-linki)
screamhell

arkadaşım 1603 hata kodu sadece kullandığın versiyonun bir düşüğünü kurmayı denediysen çıkar.
Bende 9.0 kullanıyodum. sildim 8.5 kurmak istedim ama bir yerlerde dosyaları kaldığından ...1603 hata kodunu gösterdi.......................
Eski 14-03-2009   #14 (mesaj-linki)
ozlem68 - avatarı

screamhell adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım 1603 hata kodu sadece kullandığın versiyonun bir düşüğünü kurmayı denediysen çıkar.
Bende 9.0 kullanıyodum. sildim 8.5 kurmak istedim ama bir yerlerde dosyaları kaldığından ...1603 hata kodunu gösterdi.......................
tamam da o kalan dosyaları nasıl silcez yine aynı sorunu yaşıyorum.Program files te live massenger a ait dosya yok
Eski 14-03-2009   #15 (mesaj-linki)

temp klasörü nerede lütfen yardımmmm
Eski 28-03-2009   #16 (mesaj-linki)
raptiye

ya kafayı yıcem yapamadım bı trLu biri yardım etsİn pLs !
Msn yukLemeye calısıorum yuklemek istedğinis prgrm pcde bulunan sürümden daha eski dio prg. ekle ve kaldırdan kaldır diorum ama kaldırmıo yardm ednnn !!
Eski 07-04-2009   #17 (mesaj-linki)
opps
1603 sorununa kesin sonuç

Arkadaşlar ben msn 9 betayı yükledim ve bi süre kullandıktan sonra sildim...8.5 e geri dönmek istemiştim fakat 1603 sorunu çıktı..msn 9 u tamamen ortadan kaldırmama rahmen yüklü gösteriyordu...işte size araştırmalarım sonucu bulduğum net sonuç....
Description of the Windows Installer CleanUp Utility

windows installer cleanup utility...bu programı indirip yükleyin....sonra da programı açıp messenger a ait herşeyi remove ye basarak silin...
ben bu sorundan çok çile çektin arkadaşlar...herkezin teşekkür cevabını bekliyorum....
Eski 07-04-2009   #18 (mesaj-linki)
opps

ben çözdümmmm sorunu...öğrenmek isteyenler açtığım konuya girip baksınlar....
arkadaşlar çok zor oldu ama sorunu yok etmeyi bulduk sonunda
Eski 30-04-2009   #19 (mesaj-linki)

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Ben live ile ilgili bütün uzantıları sildiğimi zannediyordum ama silmemişim. silinmediği içinde yukarıdaki sorunlarla karşılaşıyordum. Ama arkadaşın dediği gibi Windows Installer CleanUp programını yükledim. Orada messenger live ilgili uzantlıarı sildim. daha sonra ise messenger 8,5 i yükledim. Artık çalışıyor. Yoksa bende format atacaktım. opps arkadaşıma teşekkürler. bu sorunun bu siteden başka bir yerdede çözümü yok. Tekrar teşekkürler
Eski 20-05-2009   #20 (mesaj-linki)
Cvp: 1603 sorununa kesin sonuç

opps adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar ben msn 9 betayı yükledim ve bi süre kullandıktan sonra sildim...8.5 e geri dönmek istemiştim fakat 1603 sorunu çıktı..msn 9 u tamamen ortadan kaldırmama rahmen yüklü gösteriyordu...işte size araştırmalarım sonucu bulduğum net sonuç....
Description of the Windows Installer CleanUp Utility

windows installer cleanup utility...bu programı indirip yükleyin....sonra da programı açıp messenger a ait herşeyi remove ye basarak silin...
ben bu sorundan çok çile çektin arkadaşlar...herkezin teşekkür cevabını bekliyorum....

arkadaşım gerçekten çok teşekkür adiyorum sana nette baya aradım herşeyi yaptım tam ümidimi kaybettim format atmayı düşünüyordum senin dediğini yaptım ve işe yaradı.tekrar teşekkür ederim...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
msn hata kodu 1603,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 31 12-10-2009 02:05
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası trantmurat MSN Teknik Destek/Bilgiler 108 25-09-2009 03:05
MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 13-03-2009 19:18
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03