MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-09-2009   #31 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası

ozlem68 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar ben massenger in 9. sürümünü yüklemiştim.Sonra bilgisayarı kastıgı için kaldırdım ama hala bilgisayarda yüklü gibi görünüyor.8.5 yüklemek istedigimde bilgisayarınızda üst sürüm yüklü önce onu kaldırın diyor.ve 1603 hata kodunu veriyor.program ekle kaldırda ve program files te live massenger ait dosya yok.Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Merhaba arkadaşlar ben massenger in 9. sürümünü yüklemiştim.Sonra bilgisayarı cam sorunu olduqu için kaldırdım ama hala bilgisayarda yüklü gibi görünüyor.8.5 yüklemek istedigimde bilgisayarınızda üst sürüm yüklü önce onu kaldırın diyor.ve 1603 hata kodunu veriyor.program ekle kaldırda ve program files te live massenger ait dosya yok.Ne yapabilirim ?? aynı hata bende var bir türlü olmuyor halbukı kaldırdıım halde aynı şeyı tekrarlıyor lütfen yardım edin.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-09-2009   #32 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar ben massenger in 9. sürümünü yüklemiştim.Sonra bilgisayarı cam sorunu olduqu için kaldırdım ama hala bilgisayarda yüklü gibi görünüyor.8.5 yüklemek istedigimde bilgisayarınızda üst sürüm yüklü önce onu kaldırın diyor.ve 1603 hata kodunu veriyor.program ekle kaldırda ve program files te live massenger ait dosya yok.Ne yapabilirim ?? aynı hata bende var bir türlü olmuyor halbukı kaldırdıım halde aynı şeyı tekrarlıyor lütfen yardım edin.
Windows Installer CleanUp Utility

Bu aracı indirip kurun. Listeden Messenger'ı bulup kaldırın.
Eski 19-09-2009   #33 (mesaj-linki)
Misafir

Sagolasin Arkadasim sorunu cözdüm, Eline Emege saglik.
ama bir sorun var MSN 8.1. acmak istediyimde, Ekrana bu yazi geliyor
Eine neuere Version ist verfügbar. Um den Vorgang fortzusetzen,
müssen Sie die neue Version installieren. Möchten Sie dies jetzt tun ?
Bende Hayir diyorum ama eski MSN acilmiyor,
tekrar ayni mesaj yaziyor her acmak istedigimde.
Eski 19-09-2009   #34 (mesaj-linki)

Arkadaslar msn'de 1603 hatası alıyorsanız:

msnmsgr.exe' i bulun özellikler uyumluluk windows 2000 yapın.Tekrar tıklayın .exe'ye yüklesin.Sonra açılacaktır.Hadi geçmiş olsun
Eski 24-09-2009   #35 (mesaj-linki)
Misafir

yok cöze bılen yaw arkadaslar
Eski 26-09-2009   #36 (mesaj-linki)
Misafir

Bende Yeni Sürüm Vardı Snra Hata Verdi Sildim snra Eskisini Yüklücektim 1603 Hatası Verior Hiçç Bi Yerdede Yüklü Deil Senın Dedigin Programları Kurdum Baslattım Yeniden Gene Olmadı
Eski 14-10-2009   #37 (mesaj-linki)
Misafir

bende msn nin son sürümünü yükledim fakat donma olduğu için kaldırdım. 8,5 yüklediğimdeyse eski sürümü kaldırın diyo ama eski sürümü zaten kaldırdım lütfen yardım edinn...
Eski 3 Hafta Önce   #38 (mesaj-linki)
Misafir

ben msn yüklicem ama yüklenmio bana yardımcı olurmusunuz
Eski 2 Hafta Önce   #39 (mesaj-linki)
Cvp: 1603 sorununa kesin sonuç

opps adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar ben msn 9 betayı yükledim ve bi süre kullandıktan sonra sildim...8.5 e geri dönmek istemiştim fakat 1603 sorunu çıktı..msn 9 u tamamen ortadan kaldırmama rahmen yüklü gösteriyordu...işte size araştırmalarım sonucu bulduğum net sonuç....
Description of the Windows Installer CleanUp Utility

windows installer cleanup utility...bu programı indirip yükleyin....sonra da programı açıp messenger a ait herşeyi remove ye basarak silin...
ben bu sorundan çok çile çektin arkadaşlar...herkezin teşekkür cevabını bekliyorum....
yawwww gözümün nuru sana nekadar teşkür etsem azdır heralde vay Allah senden razı olsun bea şu sorunumuzu çözdünya gözümsan bea
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
1603, hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
windows live hata kodu 1603,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 4 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 31 12-10-2009 02:05
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası trantmurat MSN Teknik Destek/Bilgiler 108 25-09-2009 03:05
MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 13-03-2009 19:18
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03