| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası
sistem saatinizi kontrol ediniz genelde bundan dolayı bu hatayı verir.
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar msn 80072ee7 hatası verdği zaman masaüstündeki msn ismini msnmessen2 olarak değiştirdğimde oldu...diğer hatalarda olur mu bilmiorum ama burda geçerli bi kural ama neden böle olduğuna tabiki anlam veremedik
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
bu konuda dediğiniz herşeyi yaptım arkadaşlar ama olmuyo girmio msn'e sorun bugun basladı güncelleme var yüklemek ister misiniz diye sordu ben de evet dedim ondan sonra bi daha girmedi lütfen yardım edin | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
kişi listeniz sorunlu yani salt okunur demektir. sisteminize yeni kullnaıcı açarak girebilirsniiz.
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bence msn kulandığımız da bir daosya oluşuyo veya bir dosya yala çakışı yo zamanla oluyo tabi bu msn dosyasının ismini değiştirinci o dosyayı bulamıyo çakışma veya engelleyen dosya veya virüs te olabilir küçük bişey dosyayı bulmadığı için sorun halleloloyor benim teorim
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
ya bende deiştirdm ama kaç saatir açılmıyoo önceden açılmadn direk yazı çıkıyodu güvenlik duvarınızı konturol edin diye şimdi 2saat açılmıyo ![]() | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
ya bi turlu acilmadi hata kodu su80072ee7 bu neden boyle oldu hep kullaniyodum ama devamli olarak /lutfen yardim edin | |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası msn messenger dosyasının adını msn messenger2 olarak değiştirdim sorun düzeLdi :&:nasıL bıLmıyorum cok sacma ama benım de duzeL dı boyLe yapınca ![]() | |
|
| |
| Misafir |
|
Bu mesaj asla_asla_deme tarafından silinmiştir.
Sebep: Mesaj Niteliği Taşımıyor |
![]() |
| Etiketler |
| ee7, hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows |
| hata kodu 80072ee7 ne yapmaliyim, |
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 38 | 2 Hafta Önce 20:20 |
| MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 3 Hafta Önce 17:07 |
| MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 31 | 12-10-2009 02:05 |
| MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | trantmurat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 108 | 25-09-2009 03:05 |
| MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 13-03-2009 19:18 |