Arama

MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 5

Güncelleme: 18 Nisan 2011 Gösterim: 168.044 Cevap: 57
desperado64 - avatarı
desperado64
Ziyaretçi
17 Ocak 2010       Mesaj #41
desperado64 - avatarı
Ziyaretçi
bu mantıksız çözüm sayesinde arkadaşın sorunu çözüldü pis msnmsgr dosyasını sonuna 2 ekledik oldu pis
Sponsorlu Bağlantılar
exoz - avatarı
exoz
Ziyaretçi
25 Ocak 2010       Mesaj #42
exoz - avatarı
Ziyaretçi
Şaka gibi evet bende denedim
msn ismini değiştirin oldu Msn Confused Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende otomatik alda zaten dns ve Ip. ama yinede giremiyorum..msn hata kodu 80072ee7 diyor halaaaa
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2010       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başlat --> baglan --> tüm baglantıları gösteri seçin.
Acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayın ve özellikleri seçin.
Eger orada dns numarası varsa "otomatık sec" e tıklayın ve tekrar messengerı açmayı deneyin
den oluyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
wallla arkadaşlar bana bu olay az önce oldu internet yoktu o sırada internet geldi düzeldi yanlış düsünüyosunuz hepiniz internet bağlantılarına bakın sorun varsa kenarda bilgisayar simgesi var ağ kablosuzsa eğer onar a basın biter
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2010       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hayret bişe arkadaş yaaa. 2 saattir o forum sitesi bu forum sitesi. yok dns yok IP yok çalıştır yok kapat. bu ne yaaa. harbiden dosyanın adını messenger2 yaptım düzeldi. şuan msn deyim. arkadaşlar teşekkür ediorummMsn HappyMsn HappyMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bağlanıo ama biri sizi ekledimi vea siz birini ekledinzmi olmuo Msn Confused
seminifer - avatarı
seminifer
Ziyaretçi
14 Temmuz 2010       Mesaj #48
seminifer - avatarı
Ziyaretçi
MSN in neden durduk yere böyle bir hata veridiğini anlayamadım ama anlayabilirsek sanırım sorunun kesin ve mantıklı çözümüne ulaşabiliriz Msn Happy
ben msnmsg sonuna 2 koymadım yada msn i yeniden yüklemedim, messenger ı sıfırlamadım, bilgisayarı yeniden başlatmadımi, kişileri temizlemedim.
sadece ilk söylendiği gibi dns i otomatik yaptım messenger i sonlandırıp tekrar açtım ancak oda sonuç vermedi.
Sonra farkettim ki windows live mail açık ve mailleri alıyo yani hotmaille bağlantı kuruyo. Windows live mail i de kapatıp messneger i başlattıığımda sorun çözülmüş oldu. Sanırım windows live mail de oturum açık olduğu için messenger bi çakışma yaşıyor o yüzden önce msn de oturum açıp sonra mailde oturum açmak gerekiyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2010       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.
cepten pcye usb aracılığıyla nete bağlanıyorum. internet sayfalarını sorunsuz açıyor ama msni açmıyor. 80072ee07 hatasını alıyorum. burda söylenenlerin hepsini yaptım ama olmadı.
yardımcı olurmusunuz. teşekkür ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2010       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
o zaman biri bunun nasıl değişeceğinide yazabilir mi?? Yani nasıl msn massenger2 yapacağım ??? işim zor Msn GrinD