MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-01-2009   #221 (mesaj-linki)
Listedekilerin İsimleri

Kişi listemdeki bazı kişilerin isimlerini düzenlemiştim (rumuz düzenleme). Daha sonra bunu geri almak için yani kişinin kendi yazdığı isminin görünmesi için kişi ismini sildim, Enter'a bastım. Kendi yazdığı isim göründü, güzel. Ama sonra rumuz eklemediğim birilerine de yapmışım böyle. Onların isimleri boş görünüyor, sadece iletileri çıkıyor şimdi.

İsimleri gidenlerin isimlerini nasıl geri getirebilirim?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-01-2009   #222 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Listedekilerin İsimleri

berksancan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kişi listemdeki bazı kişilerin isimlerini düzenlemiştim (rumuz düzenleme). Daha sonra bunu geri almak için yani kişinin kendi yazdığı isminin görünmesi için kişi ismini sildim, Enter'a bastım. Kendi yazdığı isim göründü, güzel. Ama sonra rumuz eklemediğim birilerine de yapmışım böyle. Onların isimleri boş görünüyor, sadece iletileri çıkıyor şimdi.

İsimleri gidenlerin isimlerini nasıl geri getirebilirim?
Galiba bu WLM 2009'un hatalarından biri daha. Ben de denedim dediğinizi, aynısı oldu. Kişi listesini kapatıp sistem tepsisinden geri açınca isimler geliyor. Benimkinde geldi.
Eski 27-01-2009   #223 (mesaj-linki)
bybela
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

oncelikle o kişinin msn sinin ustune git saq tıkla profil tıkla çıkan sayfada ayrıntılar tıkla ve eger Not gönder yazısı yoksa sizi engellemiş ve ya silmiş mesela uyusun biri beni engellemiş işte kanıtı

bu genelde engelleme olarak yapıyorum ama silenide plus tan öqrenebilirsiniz
selametle....
Eski 28-01-2009   #224 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

bybela adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
oncelikle o kişinin msn sinin ustune git saq tıkla profil tıkla çıkan sayfada ayrıntılar tıkla ve eger Not gönder yazısı yoksa sizi engellemiş ve ya silmiş mesela uyusun biri beni engellemiş işte kanıtı

Resim: http://i39.tinypic.com/2nlx1rq.jpg

bu genelde engelleme olarak yapıyorum ama silenide plus tan öqrenebilirsiniz
selametle....
Üzgünüm ama bu yöntem de kesin çalışmıyor.
Eski 28-01-2009   #225 (mesaj-linki)

bişey sorcam silmeyi plus doğru veriyomu kesin olarak...
Eski 28-01-2009   #226 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bişey sorcam silmeyi plus doğru veriyomu kesin olarak...
Plus! verdiği bilgiyi doğrudan Messenger'ın kendisinden alıyor. Dolayısıyla olur da hatalı bir bilgi gösterirse bu Plus!'ın değil Messenger'ın kendi kabahatidir. Messenger'ın "Kimler sizi ekledi?" listesine Seçenekler > Gizlilik'ten ulaşabilirsiniz.
Eski 29-01-2009   #227 (mesaj-linki)
bybela

evet silmeyi kesin olarak veriyor beni silen kişiyi böylece buldum arkadaşlar bundan şüpheniz olmasın
Eski 30-01-2009   #228 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı

Guzel Bişey asLnda Elınıze Saglık Çok Lazımdı bana Orendım ıyı oldu ..
Eski 30-01-2009   #229 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

Ayrıca sizi engelleyenleri bulmanın baska bir yolu da öncelikle e posta gelen kutunuza gidin orada sol tarafta en altta ilgili yerler var oradan kişi listesine tıklıyoruz

sonrasında kişilerimizin bulunduğu bir liste çıkıcak karşımıza engellediğini düşündüğünüz kişiye gelin eğer resimdeki gibi avatar resmi aktifse yani görünüyorsa sizi engellememiştir
avatar resmini göremiyorsanız sizi engellemiştir defalarca denenmiştir aynı bilgisayarda çoklu oturum açarak bunu deneyebilirsiniz

F5 e basarak sayafı yenileyebilirsiniz
Eski 31-01-2009   #230 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

montana adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ayrıca sizi engelleyenleri bulmanın baska bir yolu da öncelikle e posta gelen kutunuza gidin orada sol tarafta en altta ilgili yerler var oradan kişi listesine tıklıyoruz

sonrasında kişilerimizin bulunduğu bir liste çıkıcak karşımıza engellediğini düşündüğünüz kişiye gelin eğer resimdeki gibi avatar resmi aktifse yani görünüyorsa sizi engellememiştir
avatar resmini göremiyorsanız sizi engellemiştir defalarca denenmiştir aynı bilgisayarda çoklu oturum açarak bunu deneyebilirsiniz

F5 e basarak sayafı yenileyebilirsiniz
Bir kişiyle denedim, engellediği halde resim görünüyordu. Bu yöntem de benim için çöktü.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu EfthaLia MSN Teknik Destek/Bilgiler 66 1 Gün Önce 13:13
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı ahmetgns MessengerDiscovery 8 15-10-2009 14:56
Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler Gabriella Komik Resimler/Karikatürler 13 16-09-2009 13:44
E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak onurfb_ MSN Teknik Destek/Bilgiler 14 04-09-2008 13:08
Engellenen Kişi listesinden kurtulma levoank Arşive Kaldırılan Konular 1 07-04-2008 20:08