Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 06-01-2008   #111 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

toprak çok zekisin kardeşde bizm için önemli olan bizi silenler değil engelleyenler ve benim bunu acilen öğrenmem lazım ama öle bi praogramda bilen yok galiba neyse öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevirm
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-01-2008   #112 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Alıntı:
seda2187 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
toprak çok zekisin kardeşde bizm için önemli olan bizi silenler değil engelleyenler ve benim bunu acilen öğrenmem lazım ama öle bi praogramda bilen yok galiba neyse öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevirm
Programa gerek yok, zaten program da yok. Engellediğinden şüphelendiğiniz kişiler için tek tek uğraşılarak engelleyip engellemediği bulunabilir. Biraz karışık gelebilir ama yine de bağlatıyı vereyim, gerçi okumuş olmanız gerekiyor, çünkü toprak'ın yazdığı yazıyla ilgili bir cümle bile sarfetmişsiniz. Her neyse, buyrun:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Eski 08-01-2008   #113 (mesaj-linki)

zaten seçeneklerden öğreniyorsunuz ama benim istediğim program nasıl çevrim içi olan msnde yeşil görünüyorsa engeleyenler yada çevrimdışılarda da böyle farklılık olması. ama yazıdan bu mümkün değil diyorlar ama resmi olarak olabilir de hacker denilen birşey var. anti-resmi yolla herkes herşeyi yapıyor. şifre öğrenme programı yapmıyorlar ama şifreler kırılıyor.
Eski 09-01-2008   #114 (mesaj-linki)

Alıntı:
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
zaten seçeneklerden öğreniyorsunuz ama benim istediğim program nasıl çevrim içi olan msnde yeşil görünüyorsa engeleyenler yada çevrimdışılarda da böyle farklılık olması. ama yazıdan bu mümkün değil diyorlar ama resmi olarak olabilir de hacker denilen birşey var. anti-resmi yolla herkes herşeyi yapıyor. şifre öğrenme programı yapmıyorlar ama şifreler kırılıyor.
Ancak biz bu tarz yöntemleri önermiyor, illegal yardımlarda bulunmuyor ve kurallarımızla da üyelerimizi bu konuda bağlıyoruz.
Eski 09-01-2008   #115 (mesaj-linki)

Alıntı:
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Alıntı:
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ancak biz bu tarz yöntemleri önermiyor, illegal yardımlarda bulunmuyor ve kurallarımızla da üyelerimizi bu konuda bağlıyoruz.
Kaldı ki, hackerlara karşı da ciddi önlemler alınıyor ve Microsoft bunu şu anda başarmış durumda. Ben henüz engelleyenleri, çevrimdışı görünenerek oturum açmış olanları şıp diye bulan ve size listeleyen hiçbir program görmedim. Ve Messenger işinin uzmanları da bunun şu aşamada mümkün olmadığını söylüyorlar. Engelleyenlerin BAZILARINI Microsoft'un bir açığı dolayısıyla (RESMî) yine Microsoft'un sitelerinden öğrenebiliyorsunuz. Birkaç mesaj yukarıdaki yazımı okuyunuz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
engelleyenler nasıl bulunur, engelleyenleri öğrenmek istiyorum, msn de beni engelleyenleri öğrenmek istiyorum, msn de engelleyenler nasıl bulunur, msn de engelliyenleri ogrenme, msn engelleyeni renme, msn engelleyenler program, msn şifre öğrenme programı, msn şifreleri nasıl bulunur, msn şifresi nasil bulunur, msn şifresi nasıl bulunur, msn şifresini öğrenme programı, msnde engelleyenler nasıl bulunur, şifre öğrenme programı, şu anda beni msnde engelleyenler,
Konu Araçları

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3862 12 Saat Önce 19:52
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 145 2 Gün Önce 12:33
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 162 1 Hafta Önce 22:15
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 497 1 Hafta Önce 19:46
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:59Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12171197 saniyede (57.57% PHP - 42.43% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR