| | #221 (mesaj-linki) | |
| Listedekilerin İsimleri
Kişi listemdeki bazı kişilerin isimlerini düzenlemiştim (rumuz düzenleme). Daha sonra bunu geri almak için yani kişinin kendi yazdığı isminin görünmesi için kişi ismini sildim, Enter'a bastım. Kendi yazdığı isim göründü, güzel. Ama sonra rumuz eklemediğim birilerine de yapmışım böyle. Onların isimleri boş görünüyor, sadece iletileri çıkıyor şimdi. İsimleri gidenlerin isimlerini nasıl geri getirebilirim? | |
|
| | #222 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Listedekilerin İsimleri | |
|
| | #223 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
oncelikle o kişinin msn sinin ustune git saq tıkla profil tıkla çıkan sayfada ayrıntılar tıkla ve eger Not gönder yazısı yoksa sizi engellemiş ve ya silmiş mesela uyusun biri beni engellemiş işte kanıtı ![]() bu genelde engelleme olarak yapıyorum ama silenide plus tan öqrenebilirsiniz selametle.... | |
|
| | #224 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
| |||||
|
| | #225 (mesaj-linki) | |
bişey sorcam silmeyi plus doğru veriyomu kesin olarak...
| |
|
| | #226 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #227 (mesaj-linki) | |
evet silmeyi kesin olarak veriyor beni silen kişiyi böylece buldum arkadaşlar bundan şüpheniz olmasın
| |
|
| | #228 (mesaj-linki) | |
Guzel Bişey asLnda Elınıze Saglık Çok Lazımdı bana Orendım ıyı oldu ..
| |
|
| | #229 (mesaj-linki) | |
Ayrıca sizi engelleyenleri bulmanın baska bir yolu da öncelikle e posta gelen kutunuza gidin orada sol tarafta en altta ilgili yerler var oradan kişi listesine tıklıyoruz ![]() sonrasında kişilerimizin bulunduğu bir liste çıkıcak karşımıza engellediğini düşündüğünüz kişiye gelin eğer resimdeki gibi avatar resmi aktifse yani görünüyorsa sizi engellememiştir avatar resmini göremiyorsanız sizi engellemiştir defalarca denenmiştir aynı bilgisayarda çoklu oturum açarak bunu deneyebilirsiniz ![]() F5 e basarak sayafı yenileyebilirsiniz | |
|
| | #230 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 66 | 1 Gün Önce 13:13 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |