Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 22

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.233.400 Cevap: 380
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
15 Aralık 2008       Mesaj #211
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
tulip adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar, öncelikle bu konuda yazılan mesajların hepsini okudum sizler gibi bende biraz meraklıyım bu konudada araştırmalara devam ediyorum. Daha önceden engelleyenleri kişilerin profil ayrıntılarından öğrenmeyi bende deniyordum. bir arkadaşın dediği gibi %99 bu yöntem doğru çıkıyordu.
şimdi windows live arayüzü değişti ve yöntem malesef işe yaramıyor. Göçmen kızın dediklerini daha önce uygulamıştım fakat o yöntem doğru çıkmıyor. ancak atlanan bir ayrıntı var. tabi bu incelemelerim sonucu bulduğum bir ayrıntı.

Sponsorlu Bağlantılar
kişilerin profillerine girdiğinizde kişilerin profil sayfasında üstte kişi resmi veya resim bölümü görünür. işte burda o resmin üstüne geldiğinizde bir ok çıkıyor ordan kişi bilgisini görüntüle 'yi tıklayın. burda ekrana gelen sayfada yanda özet ve izinler çıkıcak. işte arkadaşlar kişinin ve sizin aranızdaki izinlere bakıcaksınız. izinlere girdiğinizde sizin ona verdiğiniz izin bölümü ve onun size verdiği izin bölümü var. burda kişi ile aranızda paylaştıklarınız çıkıcak. yani kişi sizi engellediyse ona dair bir paylaşım olmayacak. aynı şekilde sizde engellediyseniz kişiyi bir paylaşım söz konusu değildir. fakat. engelleme söz konusu değilse sizin mail adresiniz altında ona verdiğiniz dosya aktarımı izni ve profil izni görünücek. tabi onunda mail adresi ve aynı dosya izni, profil izni görünücektir.
%100 doğru diyemem fakat çoğunlukla çıkıyor. Umarım doğru tespit yapmışımdır.

Bu yöntem de benim tespitlerime göre %100 doğru değil. Sonuçta, baktığınız yerde izin ayarlarına göre sizin izniniz olup olmadığını gösteriyor ki izinli olmak illa Messenger'da izinli olmak ya da izinsiz olmak illa Messenger'da engelli olmak anlamlarına gelmez.
tulip - avatarı
tulip
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #212
tulip - avatarı
Ziyaretçi
bencede çok doğru bir sonuç değil fakat çoğunlukla doğru çıktı. burda bunu söylememin nedenide araştıran varsa bir parça yardımcı olmak. ve paylaşmak. belki daha doğru çözümü bulan olur.
Sponsorlu Bağlantılar
alfredo - avatarı
alfredo
Ziyaretçi
22 Aralık 2008       Mesaj #213
alfredo - avatarı
Ziyaretçi
ne zamndır kimse bişey yazmıo Msn TongueMsn Embarrassed sanırım tam ; güvenilir bi sonuca ulaşan yok şu engelleme konusunda...
eski sayfa geri döönn . . .
Teblig - avatarı
Teblig
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #214
Teblig - avatarı
Ziyaretçi
Selam ,

Programı kurdum ve denedim , msn uzantılı adresimde sorunsuz kullanıyorum.

Yalnız şöyle bir sorun var ; hotmail uzantılı msn adresimde engellediklerimi sildikten sonra msn`yi yeniden açıyorum vesildiklerimden bana ekleme isteği geliyor Msn Happy haliyle engelleyipte sildiklerim tekrar engellenenler listesine alınıyor.

Kısaca msn uzantılı adreste sorun yok , hotmail uzantılı adreste sorun var.

Kolay gelsin.
yalin_paris - avatarı
yalin_paris
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #215
yalin_paris - avatarı
Ziyaretçi
kimselr yokmus ya
alfredo - avatarı
alfredo
Ziyaretçi
28 Aralık 2008       Mesaj #216
alfredo - avatarı
Ziyaretçi
engelleyeni bulalım artıkkkkkMsn Embarrassed
bugraciex - avatarı
bugraciex
Ziyaretçi
31 Aralık 2008       Mesaj #217
bugraciex - avatarı
Ziyaretçi
ARkadaşlar uzun bi deneme ve araştırma sonucu msn yeni arayüzünde bir kişinin sizi engelleyip engellemediğini nasıl anlayabileceğinizi buldum... Ilk olarak sitede yazılan kişisel ileti olayı doğrudur ama eğer merak ettiğiniz kişinin bir kişisel iletisi yoksa Sizi engelleyip engellemediğini Anlamanız olanaksızdır... Şimdi Size benim bulduğum yöntemi anlatacağım Buda aynı kişisel iletiyi görme izninizin olup olmadığıyla ilgili ve kesin %100 çalışıyor.. Defalarca denedim Msn Wink iLk olarak msnde sizi engellediğinizi düşündüğünüz kişinin üzerine gelip sağ tıllıyoruz ve profil e tıklayıp profiline giriyoruz.. Açılan pencerede Sol üst köşedeki resimde bir ok çıkacak. Bu ok işaretine tıklayıp kişisel bilgisini görüntüleye tıklıyoruz.. Açılan pencerede izinler yazan bölüme tıklıyoruz.. Ve karşımıza kişinin bize izin vermiş olduğu izinler geliyor.... Eğer engelliyseniz yada değilseniz Dosya paylaşım her zaman görüntüleyebilirsiniz.. Ama eğer Engelliyseniz Sizde bu seçenek çıkmayacaktır!!! ''**** kişisine ait kişisel kişi bilgisi görüntüleyebilirsiniz'' Eğer bu yazı çıkmışsa engelli değilsiniz demektir.... Evet kişisel ileti kişisel bilgilerin çatısı altında olduğundan dolayı Eğer engelliyseniz bu seçeneği göremiyorsunuz Msn Wink %100 çalışıyor ve Alıntı deildir.... Aynı zamanda kişinin spaces izin seçenekleri Herkes olarak işaretli olsa bile değişen 1 şey olmuyor.. Tekrar söylüyorum %100 çalışıyor Kendinizde deneyebilirsiniz Msn Wink Sizlere yardım edebildiysem ne mutlu bana!!!!! Umarım aşk acısı çekenlere iyi gelmiştir Msn Tongue
bugraciex - avatarı
bugraciex
Ziyaretçi
31 Aralık 2008       Mesaj #218
bugraciex - avatarı
Ziyaretçi
Bu arada aklıma gelmişken izilere girdiğiniz zaman 2 bölüm çıkıyor Birisi sizin vermiş olduğunuz izinler Diğeri Size verilen izinler!! Siz bu yazıyı Size verilen izinlerde görebiliyorsanız engelli deilsiniz demektir ''**** kişisine ait kişisel kişi bilgisi görüntüleyebilirsiniz'' Bazı arkadaşlar dikkat etmeye bilir o nedenle hatırlatma yapıyım dedim Msn Grin
tulip - avatarı
tulip
Ziyaretçi
9 Ocak 2009       Mesaj #219
tulip - avatarı
Ziyaretçi
bu anlattığını ben 2 sayfa önce zaten yazmıştım. aynı şeyi anlatmışsın. sana tavsiyem %100 doğru bir sonuç değil. kişi sizi engellediyse izin vermemiş görünüyor fakat; sonradan engellini açsada bu izin verme durumu düzelmiyor. istersen biraz daha araştır...
yakuza38 - avatarı
yakuza38
Ziyaretçi
22 Ocak 2009       Mesaj #220
yakuza38 - avatarı
Ziyaretçi
valla arkadaşlar ben sırf kendim için bi site yaptım sonra çok beğendim yayınlamaya başladım.
WWW MSNSIL COM

şimdi bu tür sitelerin şifrelerinizi kaydetme olayı bi kaç sql kodu ile mümkün.. o yüzden güvenmediğiniz siteleri kullanmayın, benimki de dahil. adım Alper Öner, msn adresim ALPER1ONER AT HOTMAIL COM
İster inanın ister inanmayın ben kaydetmiyorum ve spam mail için de mail adreslerini kaydetmiyorum. sitede iki database var; biri site sohbet messengerı biri de ziyaretçi defteri için.. site statik sayfalardan oluşuyor.

sistemin çalışmasına gelince; valla ne yalan sööliim tabir i caizse çatır çatır çalışıyo, MSNden SİLenler bölümünde listenizdeki kişilerle alakalı 8 ayrı durumu görebiliyosunuz. silenler silip engelleyenler... gibi Ama sadece engelleyenleri görmenin henüz bi yolu yok.. olursa sanırım siteye anında koyarım. ayrıca siteye MSN'le alakalı çeşitli eğlenceli konular açtım; smile, avatar, site sohbet messenger'ı, geliştirilmiş emo crazy nick generator v.s. daha yeni ama zamanla çok zenginleşicek.. BİLGİNİZE Msn Happy
Son düzenleyen yakuza38; 22 Ocak 2009 01:04 Sebep: Reklam amaçlı site adresi ve mesajlarda e-posta adresi belirtmek yasaktır