MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 22
haliyle engelleyipte sildiklerim tekrar engellenenler listesine alınıyor.
iLk olarak msnde sizi engellediğinizi düşündüğünüz kişinin üzerine gelip sağ tıllıyoruz ve profil e tıklayıp profiline giriyoruz.. Açılan pencerede Sol üst köşedeki resimde bir ok çıkacak. Bu ok işaretine tıklayıp kişisel bilgisini görüntüleye tıklıyoruz.. Açılan pencerede izinler yazan bölüme tıklıyoruz.. Ve karşımıza kişinin bize izin vermiş olduğu izinler geliyor.... Eğer engelliyseniz yada değilseniz Dosya paylaşım her zaman görüntüleyebilirsiniz.. Ama eğer Engelliyseniz Sizde bu seçenek çıkmayacaktır!!! ''**** kişisine ait kişisel kişi bilgisi görüntüleyebilirsiniz'' Eğer bu yazı çıkmışsa engelli değilsiniz demektir.... Evet kişisel ileti kişisel bilgilerin çatısı altında olduğundan dolayı Eğer engelliyseniz bu seçeneği göremiyorsunuz
%100 çalışıyor ve Alıntı deildir.... Aynı zamanda kişinin spaces izin seçenekleri Herkes olarak işaretli olsa bile değişen 1 şey olmuyor.. Tekrar söylüyorum %100 çalışıyor Kendinizde deneyebilirsiniz
Sizlere yardım edebildiysem ne mutlu bana!!!!! Umarım aşk acısı çekenlere iyi gelmiştir

| 14 Aralık 2012 / asla_asla_deme Arşive Kaldırılan Konular |
| 17 Ocak 2013 / boşver Soru-Cevap |
| 25 Eylül 2010 / hurremsultan Sosyal Ağlar |
| 22 Haziran 2011 / sky009 Soru-Cevap |
| Kapat Saat: 04:14 Hoş Geldiniz Ziyaretçi