Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-02-2008   #121 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Windows Live Spaces ve Profil sayfalarına erişim izinlerinden kaynaklanıyor. Normalde Messenger görünümü izni için Messenger izinli listesini kaldıramıyorsunuz ama Spaces izinlerinde bunu da kaldırabiliyorsunuz. Ve Messenger görünümü izinlerinde normalde Messenger kişilerinin profili görmelerini engelleyemezken, Spaces izinlerinde engellediğinizde ve Messenger görünümü izinlerin için "Spaces ile aynı izinleri kullan"ı seçtiğinizde, Messenger kişilerinin de Messenger görünümünü görmelerini engelleyebilirsiniz. Bu durumda Messenger görünümünü görememek, illa engelli olmayı göstermeyebilir. %1 ihtimal diyorum çünkü çoğu kimse bunu bu şekilde ayarlamaz, zannetmiyorum.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-02-2008   #122 (mesaj-linki)

Anlattığınız için teşekkür ederim.İki farklı oturum açıp denediğimizde oluyor.Böyle doğruluğunu test edebiliriz.Yoksa yanlış bir yöntem mi?
Eski 01-02-2008   #123 (mesaj-linki)

Alıntı:
gülmek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Anlattığınız için teşekkür ederim.İki farklı oturum açıp denediğimizde oluyor.Böyle doğruluğunu test edebiliriz.Yoksa yanlış bir yöntem mi?
Yanlış mı? Ne yanlış bir yöntem mi? Anlattım işte, yanlış dediğiniz şey ne?
Eski 18-02-2008   #124 (mesaj-linki)

Msn'de Engelleyenlerieri Görme Diye Çıkan Saçma Sapan Programlara ve Sitelere Son Diyorum Evet evet son yanlış duymadınız Msn de Engelleyenleri görmek Programsız olarak bu kadar basit bi yöntemle Oluyor....
Örneğin: Msn Kişi Listenizden Birine Sağ Tıklayıp Görünümden Profile Girin Sonra Solda Profil Ayrıntılarına Girin
Eğer Açılan Sayfada Web Görünümü İle Messenger Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellememiştir.
Eğer Sadece Web Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellemiştir %100 Denendi : )
Eski 19-02-2008   #125 (mesaj-linki)

Alıntı:
Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn'de Engelleyenlerieri Görme Diye Çıkan Saçma Sapan Programlara ve Sitelere Son Diyorum Evet evet son yanlış duymadınız Msn de Engelleyenleri görmek Programsız olarak bu kadar basit bi yöntemle Oluyor....
Örneğin: Msn Kişi Listenizden Birine Sağ Tıklayıp Görünümden Profile Girin Sonra Solda Profil Ayrıntılarına Girin
Eğer Açılan Sayfada Web Görünümü İle Messenger Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellememiştir.
Bu durumda kesin engellememiştir denemez. Engellemiş de olabilir engellememiş de...
Alıntı:
Eğer Sadece Web Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellemiştir %100 Denendi : )
%100 engellemiştir denemez, %1 kadar engellememiş olma ihtimali mevcuttur. Konunun ayrıntılarıyla ilgileniyorsanız, geriye doğru mesajları okuyun, bu yöntem daha önce gönülçelen tarafından gündeme getirilmiş ve benim tarafımdan da iyice irdelenmişti.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
engelleyenler gör, mesenger görünümü, msn de engelleyenleri gör, msn de engelli kişiyi görme, msn engelleyenler gör, msn engelleyenleri görme, msn engelleyenleri görme indir, msn web görünümü, msnde engelleyenleri görme, web görünümü,
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 184 15 Saat Önce 01:19
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 171 5 Gün Önce 11:35
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 5 Gün Önce 22:39
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 17:04Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13092089 saniyede (46.29% PHP - 53.71% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR