Arama

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Sayfa 26

Güncelleme: 14 Eylül 2012 Gösterim: 1.233.573 Cevap: 380
s_corpio - avatarı
s_corpio
Ziyaretçi
6 Nisan 2009       Mesaj #251
s_corpio - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, ben "engelleyenlere ileti gönderme" kısmını tıkladım ve sayfa, sayfa buraya geldim, program tarzı özel şeylerle de olsa böyle bi ihtimal yok sanırım. benim birbirinden bağımsız 3 sorum var
1. "mail" adresinin engellenip engellenmediğini nasıl anlarız, kişinin gönderilen maili okuduğunu nasıl anlarız.
Sponsorlu Bağlantılar
2. kişisel iletilerim "space" sayfam da listelenmiş halde duruyor bunları nasıl gizleyebilirim, engellediğim kişi bile profilden space'ime geçse görebiliyor. bu iletilerin hiç bir kimseye gözükmemesini nasıl sağlayabiliriz.
3. "msn" de bizi engelleyen kişinin neler yaptığını görebilmemizi sağlayan özel programlar var mıdır?
saygılar.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
12 Nisan 2009       Mesaj #252
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
s_corpio adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba, ben "engelleyenlere ileti gönderme" kısmını tıkladım ve sayfa, sayfa buraya geldim, program tarzı özel şeylerle de olsa böyle bi ihtimal yok sanırım. benim birbirinden bağımsız 3 sorum var
1. "mail" adresinin engellenip engellenmediğini nasıl anlarız, kişinin gönderilen maili okuduğunu nasıl anlarız.

Mail adresinin engellenip engellenmediğini anlamanın kesin bir yöntemi yok. Ancak biraz yukarıda anlatılan örneklere bakmayı ihmal etmeyin, yararlı şeyler bulabilirsiniz. Bir kişiye gönderilen e-postanın okunup okunmadığını anlamanın yöntemi de yok. Ancak şu kadar yapılabilir: E-postayı gönderirken "okundu bilgisi" istenebilir ve karşı taraf o e-postayı açtığında sizin "okundu bilgisi isteğiniz" o kişiye sorulur ve o kişi de onaylarsa e-postayı okuduğuna dair size geri bir e-posta gönderilir. Onaylamazsa size bir şey gelmez. "Okundu bilgisi istekleri" özel e-posta programları aracılığıyla gönderilir, genelde web tabanlı gönderilen e-postalara bu tür bir istek eklenemez. Aynı şekilde karşı tarafın da bu okundu bilgisi isteğini görebilmesi için genelde özel e-posta programı kullanıyor olması gerekir. En basiti, e-posta metninin içine "Bunu okuduğunda bana geri döner misin?" gibi bir şey yazmaktır.
Alıntı

2. kişisel iletilerim "space" sayfam da listelenmiş halde duruyor bunları nasıl gizleyebilirim, engellediğim kişi bile profilden space'ime geçse görebiliyor. bu iletilerin hiç bir kimseye gözükmemesini nasıl sağlayabiliriz.

Bunu yapmak için önce bununla ilgili genel ayarı kapatın. Genel ayarı kapatmak için Windows Live profili sayfanıza gidip oturum açın http://profile.live.com . Daha sonra Seçenekler > İzinler diye devam ederek "Sizinle ilgili yenilikler"i seçeceğiniz sayfaya gelin (burayı bulmak size kalmış). Orada
y1pSbm0SOJh59qypobgLRFppM780YVp2qtyKLSjwIEz u5bg94LVzzTz94n9bbn1LLL00OLokcVS4wWindows Live Messenger - Messenger resimlerinde veya kişisel iletilerde yapılan değişikliklerle ilgili güncelleştirmeleri göster.
Sponsorlu Bağlantılar
seçeneği var ve orayı işaretsiz hale getirin. Şimdi sizinle ilgili yenilikler sayfasında hala bu tür bilgileri görüyor iseniz bunları yanlarındaki küçük simgelere tıklayarak gizleyebilirsiniz.
Alıntı

3. "msn" de bizi engelleYen kişinin neler yaptığını görebilmemizi sağlayan özel programlar var mıdır?
saygılar.

Hayır, yok.
By-EmReM - avatarı
By-EmReM
Ziyaretçi
17 Nisan 2009       Mesaj #253
By-EmReM - avatarı
Ziyaretçi
Selamunalayküm
Ben msn kişi listemi sildim ama plusdan bakdıqım zaman Listende oldugun kişileri göster kızımı ve msn seçenekler / gizlilik bölümünde hala kişiler ekli oluyor ve msn açdıqım zaman bana ileti yazıyorlar bu kişi listesi nasıl kökden sıfırlanır bu arada gelen kutusu tüm kişiler bölümündende sildim yardımlarınız için saolun şimdiden Msn Happy

Not: Kısaca sıfır msn açmış gibi istiyorum
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
17 Nisan 2009       Mesaj #254
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
By-EmReM adlı kullanıcıdan alıntı

Selamunalayküm
Ben msn kişi listemi sildim ama plusdan bakdıqım zaman Listende oldugun kişileri göster kızımı ve msn seçenekler / gizlilik bölümünde hala kişiler ekli oluyor ve msn açdıqım zaman bana ileti yazıyorlar bu kişi listesi nasıl kökden sıfırlanır bu arada gelen kutusu tüm kişiler bölümündende sildim yardımlarınız için saolun şimdiden Msn Happy

Sign In 'den oturum açıp kişi listenizi temizleyin.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Nisan 2009       Mesaj #255
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
By-EmReM adlı kullanıcıdan alıntı

Selamunalayküm

Sizi silmeyen kişileri normalde İzinli ya da Engelli listelerinden silemezsiniz. Ancak MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi konusunda verilen program yardımıyla bunları da silebilirsiniz. Ancak silmek yerine İzinli listenizdeki herkesi Engelli listenize taşımak daha iyi bir çözümdür, bu durumda size ileti gönderemezler. Sizi ekleyenlerin gösterildiği listeye ise herhangi bir müdahalede bulunamazsınız.

O adresinizi sıfırlamak istiyorsunuz ancak sıfırladığınızda dahi bir süre sonra aynı sorun baş gösterir. O yüzden sıfırlamak da çok iyi bir şey değil bence.
simsime - avatarı
simsime
Ziyaretçi
17 Mayıs 2009       Mesaj #256
simsime - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim sorum farklı ama cvb bekliyorum eskiden engelleyip sildiklerimiz tekrar nasıl bulabiliriz gizlillikten bile bulamadığım için sordum bunu

gerçekten çok acil bir durummmmm
Son düzenleyen simsime; 17 Mayıs 2009 16:18 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
17 Mayıs 2009       Mesaj #257
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
simsime adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim sorum farklı ama cvb bekliyorum eskiden engelleyip sildiklerimiz tekrar nasıl bulabiliriz gizlillikten bile bulamadığım için sordum bunu

gerçekten çok acil bir durummmmm

Sanırım bunun bir yolu yok Msn Happy
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
ko1212 - avatarı
ko1212
Ziyaretçi
17 Mayıs 2009       Mesaj #258
ko1212 - avatarı
Ziyaretçi
birinin sizi engelleyip engellemediğini öğrenmenin çok basit bir yolu var kişi offline iken slm nbr tarzı bişi yazıp gönderin sizi engellediyse mesaj şak diye size geri döner iletilemedi yazar engellememiş ise online olduğunda mesajınız ona gitmek üzere alınır... Çoğu zmn işe yarar bu yöntem deneyin.
hlyylmz - avatarı
hlyylmz
Ziyaretçi
20 Mayıs 2009       Mesaj #259
hlyylmz - avatarı
Ziyaretçi
msndeki gizlilik bölümünde msnde beni ekleyenlerin listesini silmek istiyorum. bunun bir yolu var mı lütfen yardım edin acil cevap bekiyorum çok acil çok çok önemli lütfen yardım bekliyorum!!!!!
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009       Mesaj #260
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
hlyylmz adlı kullanıcıdan alıntı

msndeki gizlilik bölümünde msnde beni ekleyenlerin listesini silmek istiyorum. bunun bir yolu var mı lütfen yardım edin acil cevap bekiyorum çok acil çok çok önemli lütfen yardım bekliyorum!!!!!

...

Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Sizi silmeyen kişileri normalde İzinli ya da Engelli listelerinden silemezsiniz. Ancak MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi konusunda verilen program yardımıyla bunları da silebilirsiniz. Ancak silmek yerine İzinli listenizdeki herkesi Engelli listenize taşımak daha iyi bir çözümdür, bu durumda size ileti gönderemezler. Sizi ekleyenlerin gösterildiği listeye ise herhangi bir müdahalede bulunamazsınız.

O adresinizi sıfırlamak istiyorsunuz ancak sıfırladığınızda dahi bir süre sonra aynı sorun baş gösterir. O yüzden sıfırlamak da çok iyi bir şey değil bence.