| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
arkadaşlar silenleri messenger plus ı yükleyip grebiliosunuz. plus/kişi liste temizleyicisi/yanında hayır yazanlar sizi silmiş demektir | |
|
| | #42 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) bende uzun zaman önce araştırma yapmıştım .ama bir türlü çeşitli asparagas ucuz laflarla dolandırılıyoruz diye söylemlerim olmuştu... ama boş işler gerçek ne ise odur.... orjinal program bozuldumu yani türkçe yama versionlar çıktımı orjinal bozulmuştur demektir ...bütün hakları saklıdır... Daha henüz çalışmalar sürüyor demekki.... tam professionel olmak için çok araştırmak gerekir............... | |
|
| | #43 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Arkadaşlar benimde derdim şu: MSN 'de sizi şu kişi ekledi diyor.... Reddediyorsun çünkü tanımıyorum ama adresi Araçlar*seçenekler*gizlilikte depolanıyor... Ve silmekte mümkün olmuyor bu adresleri nasıl silebilirim? Sağ tıklayıp sil yapamıyorsun çünkü sil ölü görünüyor... Yardım için şimdiden teşekkürler......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
| ||
|
| | #45 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| engellenenleri silmek, engelleyeni bulma, gizlilikten silme, kişi msn leri, kıs msn, kıs msn leri, kıs msneleri, kıs msni, kıs msnleri, kıs msnlerı, msn den adres silme, msn engellenenleri silme, msn imi silenler, msnden adres silme, msnden silme, |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 163 | 5 Saat Önce 02:13 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3865 | 8 Saat Önce 23:22 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 145 | 3 Gün Önce 12:33 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 2 Hafta Önce 19:46 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||