Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-05-2006   #1 (mesaj-linki)
lavinyas

MSN Spaces'im Görünmüyor Diyenler Buraya

1. www.hotmail.com 'dan mailimize giriş yapalım.

2. Üst tarafta sağda "Seçenekler - Options" a tıklayalım, resimdeki gibi:

3. Orada "Profilim - My Profile" ye tıklayalım:

4. Aşağıda, Evin Konumu bölümünü resimdeki gibi doldurunuz, bunu yaptıktan sonra mailiniz 250 MB'a çıkacaktır aynı zamanda:

ALINTI YAPTIM ARKADAŞLAR BEN İKİ GÜNDÜR UĞRAŞIYORUM BULUNCA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-05-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Spaces'im Görünmüyor Diyenler Buraya !!

Kardeş eminsin değil mi?Ayarları tam olarak yaptım ama inşallah sonucu olumlu olur.....
Eski 22-05-2006   #3 (mesaj-linki)

Alıntı:
loko adlı kullanıcıdan alıntı
Kardeş eminsin değil mi?Ayarları tam olarak yaptım ama inşallah sonucu olumlu olur.....
Kontrol edilmiştir.Sorunsuz çalışmaktadır.
Eski 28-05-2006   #4 (mesaj-linki)

bende hala msn space cıkmıyo butun ayarlarına baktım yıne de gorunmuyo yanı sankı hıc yokmus gıbı adımın yanında yıldız cıkmıyo ve adımın ustune tıkladıgımda yenı msn space olusturun falan dıyo yapıyorum devamlı sonuc husran yardımlarınızı beklıyorum((
Eski 29-05-2006   #5 (mesaj-linki)
hyrcn

aynen öle arkdaaşlar hala yok msn spaceimi sadece bir kişi görebilio
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn de space görünmüyor, msn space görünmüyor, msn space gözükmüyor, msn spice, space görünmüyo, space görünmüyor, space gözükmüyor, space neden görünmüyor, spaces görünmüyo, spaces gözükmüyor,
MSN Spaces'im Görünmüyor Diyenler Buraya Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
DTaskManager [Windows Görev Yöneticisinden Bıktım diyenler için] hellboy726 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 4 Hafta Önce 23:21
Discovery yüklü ama görünmüyor septenber Arşive Kaldırılan Konular 1 08-07-2008 18:06
Birileri beni eklediğinde görünmüyor Cioo Arşive Kaldırılan Konular 1 15-06-2008 19:40
Seksendört - Gel Buraya Naesse Türkçe Şarkı Sözleri 0 28-05-2008 16:02
MSN'de (Messenger'da) Karşıdakilerin Resimleri Görünmüyor kaanbjk MSN Teknik Destek/Bilgiler 7 15-09-2007 00:00
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:09Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11737108 saniyede (68.95% PHP - 31.05% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz