MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 31-08-2007   #421 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)

kerem2121 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar ben live spaces sayfamı düzenlemek istiyorum; orda pleyar ziyaretçi defteri v.b. gibi şeyleri yapyaçalışıyorm. acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı aramızda.
teşekkürler. herkese iyi hafta sonları.
konunun basındaki anlatım türleri Tamda bu isteğinize göre!

R_Ü_Z_G_A_R adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar adresi silemiyorum bi yardımcı olursanız
msn space adresinizi silmekten bahsediyorsanız;
aşağıdaki adımları uygulayın. 1- space’nize girin.
2-”options”a tıklayın.
3-ve aşağıya inin “delete my space” e tıklayın bu kadar.

HIGHWOLTAGE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben bir tek şey sorcam kendi space ime sadece video koymak istiyorum.Media player çıkattım ama,oraya http:// ile linki yazcan ama youtube dan aldıgın bi link orda çalısmıyo.başka bi video sitesi yada youtube dan neden olmuyo yapamadim abiler aplalar bi yardım eli lütfen
direk filim url si bulmalısınız bu genelde mms ile baslar.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-09-2007   #422 (mesaj-linki)
BirKul

BirKul adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu alandaki 80 sayfayı okumama ve arama kısmında çeşitli aramalar yapmama karşın sorunumu çözecek bilgi bulamadım.var sa da ben göremedim .benim sorularım şöyle kişi kartında profil bilgilerinin görüntülenmesi nasıl kaldırılıyor ve burda sadece blog bilgileri nasıl yer alır.birde blog umda başlık + yazımın tamamı gözüküyor.bunun görünümünü başlık artı biraz içerik olrak nasıl görüntüleyebiliyoruz.yani konuklar içeriğe tıkladıkları zaman ancak içeriğin tamamına ulaşsalar, böyle seçenek yok mu.şimdiden çok sağolun...
bu konuda hiç kimsenin bir fikri yok mu acep?????
Eski 05-09-2007   #423 (mesaj-linki)
yasinde

İyi günler resim yükle diyorum tümünü seç seçenegi oluyor.Acaba ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
Eski 06-09-2007   #424 (mesaj-linki)
MSN Space Alan Kullanılamıyor İletisi

Msn space'imde izin ayarlarını yapmaya çalıştığımda sürekli ama sürekli alan geçici olarak kullanılamıyor hata iletisini alıyorum.Sayfadaki yardımdan yararlanıp sorunun media player ayarlarından kaynaklanabileceğine dair bir bilgi buldum,media player ayarlarını tekrar düzenledim ama bir değişiklik olmadı,olmuyor.Ayarlarımı 1 aydır değiştiremiyorum.El yardım!
Eski 07-09-2007   #425 (mesaj-linki)
zuzucadii

yha bi sorunum var buraya yasmam ne kadar mantıklı bilemiorum ama ilgilenen arkiler halederler artık..Msn spaceime resim ekliyemiorum.. Live messengerın en son sürümünü kullanıorum.. Msn Spaceimde fotograf ekle diorum resimleri seçiorum fakat şimdi yükle tuşu aktif olmuo...Sizce neden???
Eski 10-09-2007   #426 (mesaj-linki)
DrTreX

Slm Bir Sorum Olacaktı Kimlerin Msn Spacesinizi Ziyaret ettiğini öğrenebilir miyiz yada ip numaralarını yani hiç olmadı aklınızdaki bir kişinin msn spacenize girip girmediğini öğrenebilirmiyiz yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Eski 10-09-2007   #427 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

DrTreX adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Slm Bir Sorum Olacaktı Kimlerin Msn Spacesinizi Ziyaret ettiğini öğrenebilir miyiz yada ip numaralarını yani hiç olmadı aklınızdaki bir kişinin msn spacenize girip girmediğini öğrenebilirmiyiz yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Kim olduğunu alenen yazmaz ama, alanınızda Seçenekler>İstatistikler sayfasında, alanınıza hangi adresten gelindiğini gösteriyor. Çok bir ipucu vermez ama elimizde bu var IP olarak ise mümkün olabilir ama bilmiyorum.
Eski 16-09-2007   #428 (mesaj-linki)
kuscuomur

Msn Space ustalarına bir kaç soru sormak istiyorum.Öncelikle bir kaç hafta öncesine kadar msn 7.5 kullanıyorduk.şimdi Live messengere'a gectik.zamanında anlıyabildiğimce iyi kötü bir msn space sayfası yaptım hatta google'a bile kayıt ettirdim.
Sorularım ;
1-live space ve msn space arasındaki fark nedir.( zamanla msn space kullanılmayacakmı ? )
2-aynı msn adresini kullanarak birde live space yapmamız mümkünmü.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Eski 16-09-2007   #429 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

kuscuomur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn Space ustalarına bir kaç soru sormak istiyorum.Öncelikle bir kaç hafta öncesine kadar msn 7.5 kullanıyorduk.şimdi Live messengere'a gectik.zamanında anlıyabildiğimce iyi kötü bir msn space sayfası yaptım hatta google'a bile kayıt ettirdim.
Sorularım ;
1-live space ve msn space arasındaki fark nedir.( zamanla msn space kullanılmayacakmı ? )
2-aynı msn adresini kullanarak birde live space yapmamız mümkünmü.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
live spaces spacesin modernize edilmiş şeklidir. Hiç bir fark yoktur yani aslında güncellenmiş olanıdır.
Eski 16-09-2007   #430 (mesaj-linki)
kuscuomur

Peki aynı mail adresini kullanarak yeni bir alan yaratabilirmiyiz. ? Yoksa eskisini iptal etmemiz mi gerekir.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04