MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-01-2009   #521 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)

Merhaba eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Windows live alanı diye belirttilen yerde çevrimiçi mi yada durumuma ilişkin olarak messengeri nasıl açmışsam öyle görünüyorum. Bunu engellemenin yada iptal etmenin bir yolu var mıdır. Live alanını bütünüyle kaldıramaz mıyım mesela. Dediğim spaces alanı değil onu kaldırdım ama alan, profil ayrıntıları güncellemeler diye bir bölüm daha var. Ayrıntıları tıklayınca da messengeri nasıl açmışsam onuda gösteriyor(ç.içi, meşgul, dışarda gibi) Teşekkür ederim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-01-2009   #522 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

bandanas adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yukarıdaki konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Bilgim yok.

tuley adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Windows live alanı diye belirttilen yerde çevrimiçi mi yada durumuma ilişkin olarak messengeri nasıl açmışsam öyle görünüyorum. Bunu engellemenin yada iptal etmenin bir yolu var mıdır. Live alanını bütünüyle kaldıramaz mıyım mesela. Dediğim spaces alanı değil onu kaldırdım ama alan, profil ayrıntıları güncellemeler diye bir bölüm daha var. Ayrıntıları tıklayınca da messengeri nasıl açmışsam onuda gösteriyor(ç.içi, meşgul, dışarda gibi) Teşekkür ederim
Windows Live sayfası, Messenger durumunuzun bilgisini yine aynı bilgisayarda ve aynı Windows hesabında oturumu açılmış olan Messenger'dan alıyor. Yani sadece, o sayfayı ziyaret eden insanlardan Messenger'da oturum açmış olup sizi çevrimiçi görenler Messenger durumunuzu ayrıca orada da görürler. Bunu engellemenin bir anlamı yok. Bir kişinin sizi çevrimiçi görmesini istemiyorsanız, o sizi Messenger kişi listesine eklediyse, onu engelleyin, yeter. Hiçbir yerde durumunuzu göremez.
Eski 17-01-2009   #523 (mesaj-linki)

Teşekkürler ama dediğim listemde olan kişiyi geçici süreyle engellediğimde alanı açtığında beni çevrimiçi görmemesiydi. Ama yazdıklarınıza göre sanırım bu da çok mümkün değil. Eğer yanlış anlmadıysam sadece listemden tamamen engelleyip silersem beni göremez. Bunun dışında kısa süreliğine engellesem bile alanıma baktığında benim durumumu görebilir. Tekrar teşekkürler bilgi için
Eski 17-01-2009   #524 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

tuley adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Teşekkürler ama dediğim listemde olan kişiyi geçici süreyle engellediğimde alanı açtığında beni çevrimiçi görmemesiydi. Ama yazdıklarınıza göre sanırım bu da çok mümkün değil. Eğer yanlış anlmadıysam sadece listemden tamamen engelleyip silersem beni göremez. Bunun dışında kısa süreliğine engellesem bile alanıma baktığında benim durumumu görebilir. Tekrar teşekkürler bilgi için
Çoğunu anlamışsınız ama yine yanlış bir şeyler var aklınızda. Tamamen engelleyip silince insanlar sizi hiç göremez değil. Kısa bir süreliğine engelleseniz de, sizi Windows Live sayfasında çevrimiçi göremezler. Çünkü Windows Live sayfası gösterdiği bilgiyi aynı bilgisayarda çalışan Messenger'dan alır. Mesela örnek verelim:

Çevrimiçi bir arkadaşınızın profilini açın (üzerinde sağ tıkla > Görüntüle > Profil). Arkadaşınızın durumu mesela Çevrimiçi'yse görüntü resminin etrafında yeşil şerit göreceksiniz. Şimdi kendi Messenger'ınızdan oturumu kapatın. Sayfaya tekrar bakın. Arkadaşınızın şeridi beyaza dönüşecektir. Çünkü oradaki renkler doğrudan kendi Messenger'ınızdan belirleniyordu zaten.
Eski 21-01-2009   #525 (mesaj-linki)

kaldıramıyorum spacemi yaa
Eski 21-01-2009   #526 (mesaj-linki)

ahmetgns, çok teşekkür ederim yardımların için.
Eski 22-01-2009   #527 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

tolga1236 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kaldıramıyorum spacemi yaa
Doğru yerden kaldırmaya çalıştığınızdan emin misiniz? Doğru yerden kaldırmaya çalışırken herhangi bir hata iletisi alıyor musunuz?
Eski 14-02-2009   #528 (mesaj-linki)
Spaces İle İlgili

Arkadaşlar spaces albümüme çoklu resim ekleyemiyorum önceden hepsini birden pc den seçip ekliyordum şimdi gözat diyor sadece 5 resim seçeneği çıkıyor hepsni birden yükleme imkanımız yokmu yardım lütfen..
Eski 15-02-2009   #529 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Spaces İle İlgili

khaos adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar spaces albümüme çoklu resim ekleyemiyorum önceden hepsini birden pc den seçip ekliyordum şimdi gözat diyor sadece 5 resim seçeneği çıkıyor hepsni birden yükleme imkanımız yokmu yardım lütfen..
Resim: http://i41.tinypic.com/5jtr92.jpg
Windows Live 2009 ürünlerinden birini Windows Live Yükleyicisini kullanarak yüklediyseniz "Windows Live Karşıya Yükleme Aracı" adlı bir program da bilgisayarınıza yüklenmiştir. Bu program Internet Explorer 7 için bir eklenti program olup istediğiniz gibi çoklu dosya bindirmeye yarıyor. Mozilla Firefox gibi başka eklentiler ile çalışmıyor. Eğer Windows Live 2009 ürünlerinden hiçbirini yüklemediyseniz ve yüklemeyi de düşünmüyorsanız Windows Live SkyDrive sayfasını Internet Explorer 7 ile ziyaret edip dosya bindirme sayfasını açtığınızda bu eklentiyi indirip kurmanızı öneren bir cümle bulursunuz. Oradan indirip kurabilirsiniz.

Son Düzenleyen ahmetgns; 16-02-2009 @ 19:25. Sebep: Bilgi güncellemesi
Eski 03-03-2009   #530 (mesaj-linki)
space

space imi kim ve ne zaman görüntülemiş nasıl öğrenebilirim?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04