MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-10-2009   #541 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)

Alıntı:
activex denetimi yükle
active xi nasıl yüklerim?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 2 Gün Önce   #542 (mesaj-linki)

merhabalar benim sorum biraz farklı , daha onceden acmıs oldugum msnde space im var onu yeni actıgım hesaba aktarabilirmiyim ?

Yeniden space olusturmak istemiyorum ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.
Eski 2 Gün Önce   #543 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

haydy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar benim sorum biraz farklı , daha onceden acmıs oldugum msnde space im var onu yeni actıgım hesaba aktarabilirmiyim ?

Yeniden space olusturmak istemiyorum ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.
Eski adresiniz Microsoft'a ait alan adlarından ise (mesela @live.com, @hotmail.com, @msn.com gibi) yeni adresinize bunu taşımanın bir yolunu bilmiyorum, Spaces yardım sayfasında da yazmıyor. Muhtemelen bir yöntemi yok.

Eski adresiniz Microsoft'a ait olmayan alan adlarından ise (mesela @mynet.com, @veezygo.com gibi) http://account.live.com adresinde eski adresinizle oturum açıp, adresinizin yanında çıkan "Değiştir" bağlantısına tıklayarak hesabınızın e-posta adresini ister Microsoft'un sağladığı adreslere, ister yine başka bir alan adı sahibinin sağladığına değiştirebilirsiniz (yeni açtığınız adresi kullanabilmek için önce o hesabı kapatmalısınız ve eğer yeni adresiniz Microsoft'a ait ise hesabın tekrar kullanıma sunulması için 270 gün beklemeniz gerekebilir). Bu durumda Alanınız da (sanırım kişi listeniz gibi) yeni hesaba aktarılır (daha doğrusu siz böyle yapmakla o içeriğe sahip olan adresi değiştirmiş oluyorsunuz, gerçekte hiçbir şey taşınmıyor)
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
birinin spacesine girme, gadget space, msn adresine girme, msn adreslerine gir, spaces e girme,
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04