| | #496 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Beğenmediğiniz halde yine de bir Windows Live alanı açmak istiyorsanız http://spaces.live.com adresine gidin ve Windows Live adresinizle oturum açın. O bölümü kaldırmanın bir yöntemini şu an için bilmiyorum. Ancak listenin altındaki Seçenekler'e tıklayarak, o bölümde yeniliklerinin görüntülenmesini istemediğiniz kişileri seçebilirsiniz. Doğrudan Windows Live alanınızın ana sayfasına gitmek için adresinizi her zaman adres çubuğuna yazmanız iyi olabilir. | |
|
| | #497 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)
arkadaşlar biri spaces de resimlere yorum yapıyo küfürlü bir şekilde ama ismi ve onun space sayfası gizli onu nasıl bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim...
| |
|
| | #499 (mesaj-linki) |
yha ben spaceyi açıorm ama resimler çıkmıo ne yapablrm ltfn yrdm edin | |
|
| | #500 (mesaj-linki) |
arkadaşlar herkese mrb. bnm de msn space hakkında ufak bi maruzatım vardı eski space'imi yeni açtığım msn adresime olduğu gibi nasıl aktarabilirim daha çnce sorudumu bilmiyorum ufak bi göz attım bulamadım yardımcı olursanız sevineceğim teşekkürler | |
|
![]() |
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 297 | 1 Hafta Önce 13:25 |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 07-02-2007 00:39 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||