| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
hm ben sayi ve alltn treli msn acmak istıorum örnegin 2_35_39 hotmail.com gibi msn acmak istıom ama msnin kendi sitesinde acilmıyor eger 1 cözümü warsa msni ekleyiniz soruna cagre bulan arkadaslara pirim verilir.
Son Düzenleyen NeutralizeR; 29-11-2007 @ 00:41. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar: bir nikle girmeye calıştığım live msn 8100030d hata kodunu veriyor. başka niçkler ile msn acılıyor.ayrıca yukarda belirtigim nick in hotmail-posta kusuna giriş yapabiliyorum.mesenger acılmıyor. bana bu konuda yardım edebilirmisiniz. sevgiyle kalın.. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve ÇözümleriWindows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
8100030d hata kodu arkadaşlar biri ban yardım etsin
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümlerikardeşim bu sorunu çözersen banada haber benimde aynı sorunum var | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?[/quote] aynı hatayı beniimde veriyor ve 2 gündür artık 810030d hata mesajını görmek istemiyorum eger cözüm bulduysan banada anlatırmısın | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri80048831 ?bu yok | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
Meraba ben aradıgım hata kodunu burda bulamadım. Aceba yazsam bi bakarmısınız ? Chat odasında bayağı bir tartıstık bu konuyu ![]() hata kodu : 8007007f bu hata kodu deli etti beni Araclar > Secenekler > Bağlantılar da Bağlantı Sorun gidericisinde de sunlarda hata gorunuyor Sistem Dosyaları ve Anahtar Bağlantı Noktaları Eger bi cvp yazarsanız simdiden Tşk ederim unutmiiim die | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümlerihttp://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...tml#post866007 | |
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümleri, hata, kodları, messenger, msn |
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 5 Gün Önce 20:48 |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 75 | 18-09-2009 18:31 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 02-11-2008 00:25 |