Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 19-08-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: OLMUYOR Cvp: OLMUYOR

Alıntı:
abdimami adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARK LAR BENIM HATA KODU :
80048820 BUNUN ÇÖZÜMLERİNİ DENEDİM OLMADI KAC AYDIR NET MESSENGER KULLANIYOM BUTUN SİTELERİ ARASTIRDIM COZUMLER HEP AYNI AMA BENDE İŞE YARAMIYO YADA BEN YAPAMIYOM LUTFEN ACİL YARDIM BIKTIM BU NET MESSENGERDEN ARTIK BEN DE LİVE KULLANMAK İSTİYORUM
Hata Kodu 80048820 : Üzgünüz, şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
  1. İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
  2. Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
  3. Explorer'ın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
  4. explorer da tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
  5. MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
  6. Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
  7. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
  8. "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
  9. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
  10. "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
  11. Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde registerin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
  12. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-09-2007   #12 (mesaj-linki)
yardımmmm lütfen yardımmmm lütfen

arkadaşlar 800401f3 hatası hakkında bilgisi olan var mı 2 gündür msnim açılmıyor..
Eski 17-09-2007   #13 (mesaj-linki)
Cvp: yardımmmm lütfen Cvp: yardımmmm lütfen

msni silip yeniden yüklesen sorun çözülebilir die düşünüorm
Eski 17-09-2007   #14 (mesaj-linki)
Cvp: yardımmmm lütfen Cvp: yardımmmm lütfen

Alıntı:
buse_ba adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar 800401f3 hatası hakkında bilgisi olan var mı 2 gündür msnim açılmıyor..

İnceleyin;
Messenger Error Fixer
Eski 13-11-2007   #15 (mesaj-linki)
Lütfen Yardım Edin=( Lütfen Yardım Edin=(

Ya Lütfen Yardım Edin Tüm Sitelere Girebiliyorum Msn Sürekli Hata Codu Veriyor Lütfen yardım nette var ama neden böyle offf
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
800401f3 hata, 800401f3 hatası, 800401f3 messenger hata kodu, 800401f3 msn hatas, hata 800401f3, hata kodu: 800401f3, msn 800401f3 hatası, msn açılmıyor kod istiyor, msn açılmıyor lütfen yardım edin, msn de 800401f3 hata kodu, msn de 800401f3 hatası, msn hata 800401f3, msn hata kodu 800401f3, msn sürekli hata veriyor, msn yardım hata kodu 800401f3,
Konu Araçları

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) inloVe MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:39Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13105798 saniyede (61.30% PHP - 38.70% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR