Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

Eski 06-02-2009 #301 (mesaj-linki)
casuz34
windows live messenger hata kodu 80072745, link verecem demişsin altta da nerde ya ben bulamadım ooofffffffff bu arada cok sagol şimdiden

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 06-02-2009 #302 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı
casuz34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
windows live messenger hata kodu 80072745, link verecem demişsin altta da nerde ya ben bulamadım ooofffffffff bu arada cok sagol şimdiden
Sanırım kesin bir çözümü yokmuş...

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu hatada kesin bir çözüm yok ancak şunları deneyin;

Messenger tamamen kapalı durumda ise Internet Explorer'ı (ya da varsayılan olarak seçilmiş olan tarayıcıyı) açın ve durumu "çevrimdışı çalış" a ayarlayıp Tarayıcıyı kapatın. Messenger oturumunu açmayı deneyin. Burada sorun gösterecek Sorun gider diyin ve orada Çevrimdışı ayarlanma durumunu düzeltin. Kendisi oturumu açmayı deneyecektir. Ayrıca altta linkini vereceğim programı indirip içerisinden Generic Fix butonuna tıklayın ve programı kapatın (Bu işlemi yaparken de Windows Live Messenger'ın tamamen kapalı olması gerekiyor)

Eski 10-02-2009 #303 (mesaj-linki)
ayhan_ayhan
8007007e sorununda bıkan arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

işte beklediğiniz yardım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar yapmanız gereken tek şey

windows install clean up adlı bir program var onu indirin ve kurun 800 kb fln olması gerek orda yüklü olan tüm prgramlar gözükecektir orda msn le ilgili olan hepsini remove yapın

ben böyle yaptım düzelltim

Eski 12-02-2009 #304 (mesaj-linki)
arkadaşlar bendede aynı hata çıktı, ben son sürüm kurulu iken eski bir sürümü kurmak istedim o yuzden bu hata çıktı, denetim masasından ekle/kaldır oradan oturum açma yardımcısı hariç messengerle ilgili 2 program sildim ve şu anda live messenger 8.5 i kuruyorum, önceden son sürümünü kurmuştum ama program çok yavaş oldugu için silme ihtiyacı duydum

Eski 12-02-2009 #305 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
recepumut adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bendede aynı hata çıktı, ben son sürüm kurulu iken eski bir sürümü kurmak istedim o yuzden bu hata çıktı, denetim masasından ekle/kaldır oradan oturum açma yardımcısı hariç messengerle ilgili 2 program sildim ve şu anda live messenger 8.5 i kuruyorum, önceden son sürümünü kurmuştum ama program çok yavaş oldugu için silme ihtiyacı duydum
PHP Code:
irc.msgplus.net/~jkay/ZapMessenger.zip

nu indir ve çalıstır.

Messengeri kaldıracak.

PHP Code:
download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe

bunu indir ve yukle sonra programı baslat-programlar-windows clean up u çalıştır ve orada ki tüm windows live ile ilgili herseyi remove ile sil.

PHP Code:
rapidshare.com/files/73152793/wlm_9.msi

bunu indir ve kur.

İngilizce beta versiyonu 9. surumunun. Kurduktan sonra giriş yapmayı dene karsına guncellestir (update) Çıkacak ve evet deyim indirmesini ve kurmasını bekle.

Kurduktan sonra

Messengerinizi sağ alt kosedeki simgesine sağ tıklayarak çıkış diyerek kapatın.

Baslat- Çalıştır- net start rpcss yazın.Tamam dedikten sonra Sağ alt kosedeki saatin uzerinde çift tıklayarak Tarih ve saat ozelliklerine gelin orada internet saati bolumune geçerek şimdi guncelleştir i tıklayın.

Windows Live Messengerinizi açarak girmeyi deneyin

Eger sorun yoksa ingilizce versiyon kullanmakta Alttaki linki indirmenize gerek yok .
Buda Turkçe Versiyonu İngilizceyi Yukledikten Sonra bunu indirip kurarsanız.Turkçe kullanmıs olacaksınız.

PHP Code:
download.microsoft.com/download/9/B/5/9B5F7E2B-6AE8-447C-8301-1ABC77A9E5FB/tr/wlsetup-web.exe

:::Alıntı::: >> http://www.frmtr.com/index.php

Eski 13-02-2009 #306 (mesaj-linki)
Buradaki hatalarla ilgili sorunlar benim bilgisayarımda işe yaramadı.Acaba Türkiyedeki bağlantılarda bir problemmi var bir türlü sağlıklı bilgi alamadım.Hata kodu 80072ee7

Eski 16-02-2009 #307 (mesaj-linki)
fragile
bende live beta yüklü. daha oturum aç'a tıklar tıklamaz 800706ba hatası veriyor, ve kaç gündür hiç geçmedi. eski sürümü de kaldıramıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Eski 16-02-2009 #308 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Hata Kodu 80072ee7 : Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
  1. Başlat --> baglan --> tüm baglantıları gösteri seçin.
  2. Acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayın ve özellikleri seçin.
  3. Eger orada dns numarası varsa "otomatık sec" e tıklayın ve tekrar messengerı açmayı deneyin.

Eski 21-02-2009 #309 (mesaj-linki)
merikler

0X80004004 HATA

arkadaşlar mevcut messenger yeni sürüm kurmak istediğimde 0x80004004 hatası veriyor ve güncellemiyor kafayı yiyecem bana yardımcı oabilecek bir arkadasımız varmı

Eski 22-02-2009 #310 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
DeCoDeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Buradaki hatalarla ilgili sorunlar benim bilgisayarımda işe yaramadı.Acaba Türkiyedeki bağlantılarda bir problemmi var bir türlü sağlıklı bilgi alamadım.Hata kodu 80072ee7
80072ee7 Hata Kodu Çözüm önerisi için TIKLAYIN

fragile adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende live beta yüklü. daha oturum aç'a tıklar tıklamaz 800706ba hatası veriyor, ve kaç gündür hiç geçmedi. eski sürümü de kaldıramıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
merikler adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar mevcut messenger yeni sürüm kurmak istediğimde 0x80004004 hatası veriyor ve güncellemiyor kafayı yiyecem bana yardımcı oabilecek bir arkadasımız varmı
Messenger' i bilgisayardan tamamen kaldırmak için TIKLAYIN - 1

Messenger 'ı bilgisayardan tamamen kaldırmak için TIKLAYIN -2 ( Windows Installer CleanUp Utility )

Messenger 8,5 Final sürümünü yuklemek için TIKLAYIN

Not: Live Messenger 2009 Final sürümü yayınlanana kadar Live Messenger 8.5 'i kullanmanızı tavsiye ederim.

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
Çözümleri, hata, kodları, msn messenger | 80048820 msn hata kodu, hata kodlari, messenger hata kodlari, msn gonderme hatasi cozumu, msn hata kodlari, msn hata kodu, msn hatalari, msn sorunlari ve cozumleri,
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Morrigan Diğer MSN Messenger Programları 90 04-02-2010 15:12
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 15-11-2009 19:48
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 75 18-09-2009 17:31
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 16:42
MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 01-11-2008 23:25