| | #521 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... | |
|
| | #522 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
Benimki de bu hatayı veriyor Yardım ederseniz çok sevinirim..İnternette bakmadığım yer kalmadı ama bir çözüm bulamadım bu hataya ![]() | |
|
| | #523 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | |
|
| | #524 (mesaj-linki) | |
80320003 yukarıdaki arkadaş ile aynı hata açıklamasını veriyor hizmet geçici olarak kullanılamadığından diyor kafayı yedim ne yapmam lazım diğer msn adresimle oturum açıyorum ama sık kullandığım adresi açmıyor ne yapmam lazım bu hata kodu ile ilgili hiç bilgi bulamadım acil yardım bekliyorum teşekkürler
| |
|
| | #525 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bana hiç hata kodu vermiyor ama açmıyor neden bilen varmı?
| |
|
| | #526 (mesaj-linki) | |
0x80070643 Çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun | |
|
| | #527 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Remove the Win32/Frethog virus from your computer This problem was caused by Win32/Frethog, a known computer virus. To prevent this problem from occurring again, use the Microsoft Malicious Software Removal Tool. To download this tool, click the following link and follow the instructions on the webpage: Bunu nasil sileriz ? | |
|
| | #528 (mesaj-linki) | |
hata kodu 2753 nedir ve çözümünü bilen varmı teşkl.
| |
|
| | #529 (mesaj-linki) | |
ee herşey güzelde şu hata kodu için ne yapılabilir 8e5e0210 hatayı şöyle yapıyor windows live maili açmıyor, mesencer de ise WLMesencer oturumunuzu açamıyoruz der kestirme yolunu bilen varmı hatayı düzeltmek için şimdiden emeği geçenlere teşekkürler
| |
|
| | #530 (mesaj-linki) | |
merhabalar.Arkadaşımın bilgisayarında microsoft windows xp professionel version 2002 sp1 kurulu.windows live messenger install yaptık.Hata kodu : önce 8007007f hata kodu sonra da 8004882e verdi.WLM Açılmıyor.ne yapmalıyız.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümleri, hata, kodları, messenger, msn |
| 80320003, hata kodu 80320003, msn 80080005 hatasi, |
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 75 | 18-09-2009 18:31 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 02-11-2008 00:25 |