| | #71 (mesaj-linki) | |
| xS
aRkada$LaR 0x800736b1 yazıLı hata mesajı aLıoRm msn yukLeeemioRm... tamamen siLdm qeRi yukLemek istedm oLmadın Lutfen yaRdımcı oLunn!
| |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
mrb benim pc de msn hata veriyo, hata kodu şu 80048412 ben bulmadım siz burqaya linkini koyarmısnız?
| |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #74 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: xS
| |||||
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
hata kodu 81000378 kesinlikle açılmıyor,ayrıca bu kodla ilgilide bir bilgi bulamadım burda yardımcı olursanız minnettar olurum.
| |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
Müthiş Bir Çalışma Bu kadar Olur Yani Teşekkürler Saygılar msxlabs harikasınız çocuklar
| |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |||||
Menülerde Araçlar-Klasör Seçenekleri-görünüm'de bulunan gizli dosyaları gösteri tıklayın. daha sonra document end setting içinde bulunan Contacs klasörünün içinde bulunan e mail adresinin yazılı klasörü bir cd yada flaş diske kopyala. 2.adım document end settink klasörünün içinde local setting-aplication Data -Microsft-Windows Live Contacts klasörünü tıkla ve bunun içindeki email adresini gösterir klasörü flaş diske yada cd ne kopyala. bunları kendi bilgisayarında aynı yolları kullanarak ilgili yerlerine kopya. ve msn çalışacaktır. | |||||
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
8100030d arkadaslar bu hata hala veriyo ve baktim yazilanlarin hepsini yaptim ancak hala acilmadi? msnyi silip yeniden kurmadim tek msnyi silip kursam düzelme olurmu? bir yolunu söleyin lütfen simdiden tsk ederim | |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve ÇözümleriWindows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Burada belirtilen klasörleri siliniz. (Windows Live Messenger klasörü hariç) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümleri, hata, kodları, messenger, msn |
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 75 | 18-09-2009 18:31 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 02-11-2008 00:25 |