MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-04-2008   #71 (mesaj-linki)
LoneLy1907 - avatarı
xS

aRkada$LaR 0x800736b1 yazıLı hata mesajı aLıoRm msn yukLeeemioRm... tamamen siLdm qeRi yukLemek istedm oLmadın Lutfen yaRdımcı oLunn!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-04-2008   #72 (mesaj-linki)
the_mumy
Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

mrb benim pc de msn hata veriyo, hata kodu şu 80048412 ben bulmadım siz burqaya linkini koyarmısnız?
Eski 24-04-2008   #73 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

the_mumy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb benim pc de msn hata veriyo, hata kodu şu 80048412 ben bulmadım siz burqaya linkini koyarmısnız?
Sağ altta saatin olduğu yere çift tıklayınız.Ve Tarihi güncelleyiniz.Yani hangi yıl hangi gün hangi aydaysanız ona göre ayarlayın.Msnnizi tekrar açın artık sorun çözülmüş olacaktır
Eski 24-04-2008   #74 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı
Cvp: xS

LoneLy1907 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aRkada$LaR 0x800736b1 yazıLı hata mesajı aLıoRm msn yukLeeemioRm... tamamen siLdm qeRi yukLemek istedm oLmadın Lutfen yaRdımcı oLunn!
Programı tamamen kaldırmadığınız için böyle bir hata alma olasılığınız var.Windows Installer CleanUp (Windows Installer Temizleme) programı bu konu da size yardımcı olacaktır.
Eski 24-04-2008   #75 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

qten adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben live msni kuramıorm pc ye WINHTTP.dll die bi hata verio yardımcı olurmusunuz
Dosyayı indirin ve windows'un kurulu olduğu dizindeki system32 nin içine atın msn'yi tekrar açın sorunsuz çalışır daha sonra..
Eski 26-04-2008   #76 (mesaj-linki)
Bluesorrow - avatarı

hata kodu 81000378 kesinlikle açılmıyor,ayrıca bu kodla ilgilide bir bilgi bulamadım burda yardımcı olursanız minnettar olurum.
Eski 28-04-2008   #77 (mesaj-linki)
tekelti

Müthiş Bir Çalışma Bu kadar Olur Yani Teşekkürler Saygılar msxlabs harikasınız çocuklar
Eski 28-04-2008   #78 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Bluesorrow adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hata kodu 81000378 kesinlikle açılmıyor,ayrıca bu kodla ilgilide bir bilgi bulamadım burda yardımcı olursanız minnettar olurum.
1. adım Açılmayan email adresinizle başka açılan bir bilgisayardan msn yi açın (Cafelerde geneldo o sorun yok.)Msn açıldıktan sonra Bilgisayarım-Document end Settings-bilg.adı klasörünü tıklayın.
Menülerde Araçlar-Klasör Seçenekleri-görünüm'de bulunan gizli dosyaları gösteri tıklayın. daha sonra document end setting içinde bulunan Contacs klasörünün içinde bulunan e mail adresinin yazılı klasörü bir cd yada flaş diske kopyala.
2.adım document end settink klasörünün içinde local setting-aplication Data -Microsft-Windows Live Contacts klasörünü tıkla ve bunun içindeki email adresini gösterir klasörü flaş diske yada cd ne kopyala. bunları kendi bilgisayarında aynı yolları kullanarak ilgili yerlerine kopya. ve msn çalışacaktır.
Eski 02-05-2008   #79 (mesaj-linki)

8100030d arkadaslar bu hata hala veriyo ve baktim yazilanlarin hepsini yaptim ancak hala acilmadi?
msnyi silip yeniden kurmadim tek
msnyi silip kursam düzelme olurmu?
bir yolunu söleyin lütfen

simdiden tsk ederim
Eski 02-05-2008   #80 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

maxma adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
8100030d arkadaslar bu hata hala veriyo ve baktim yazilanlarin hepsini yaptim ancak hala acilmadi?
msnyi silip yeniden kurmadim tek
msnyi silip kursam düzelme olurmu?
bir yolunu söleyin lütfen

simdiden tsk ederim
Eğer başka bir hesapla oturum açıp da bir başkasıyla oturum açamıyorsanız;

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Burada belirtilen klasörleri siliniz. (Windows Live Messenger klasörü hariç)
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
çözümleri, hata, kodları, messenger, msn
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 6 Gün Önce 20:48
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Morrigan Diğer MSN Messenger Programları 87 1 Hafta Önce 23:43
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 75 18-09-2009 18:31
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 02-11-2008 00:25