Alıntı
handsome_child_06 adlı kullanıcıdan alıntı 8100030d hata kodu arkadaşlar biri ban yardım etsin
slm arkadaşım o hata neden kaynaklınıyo buldum onu şimdi nette iken bazı sitelere girişi yapıyoruz bunun içinde virüs programımız olsun diyoruz vede avast en kolayı diye avastı indiriyoruz pc yeniden başlatılsınmı deince bekliyo donuyo kalıyo öyle internete felan girersin ama pc halen yeniden başlatılmayı bekliyo vede sen yapıyorsun beklemeden işte tekrar geri açıldığında pc cacık bir durua geliyo program ekle kaldırdan virüs programı kaldırmaya calışıyoruz ama olmuyor biraz uğraştıktan sonra kaldırabilirsin ve pcsin sence rahatlamış dersin ama bence değil bendede aynı hatayı veriyordu ne kadar virüs programı varsa yükledim ve hepsi çalışsın istedim olmadı yene tabii ama virüs programını nod32 kullanırsan bence iyi bir kaç gün sonra hata kendini infilak ediyo tekrar girebiliyosun bende bu hatayı 2. sefer dedi bende yeniden formatlıycam önümüze gelen her programı indirmeyelim bence bu helede msn kırmak gibi bunu aramayın arkadaşlar yok msn kırmak diye bişey sen sadece şifre yaparsın şifre dosyanı hazırlayınca program bul vede o dosyayı devreye sok o zaman kırarsan kırarsın ancak o dosyayı hazırlamanda ne kadar sürer bilmem işte herkese kolay gelsin hayatta başarılar

YAKINDA ASKER BÜLENT BABA 88/3 BYS