Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 24-04-2006   #501 (mesaj-linki)
podskip
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

80040154 arkadaşlar bu hatayı alıyorum nedir bu girededim messengere?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-04-2006   #502 (mesaj-linki)
BaSSTaRd

msn de invisible mode nasıl yapabilirim..hem çevirimiçi olup hemde sadece o an online olanlarda mesajlaşmak istiyorum..yani istedğim offline görünmek)
Eski 25-04-2006   #503 (mesaj-linki)

Alıntı:
BaSSTaRd adlı kullanıcıdan alıntı
msn de invisible mode nasıl yapabilirim..hem çevirimiçi olup hemde sadece o an online olanlarda mesajlaşmak istiyorum..yani istedğim offline görünmek)

msn discovery i yukle >>> http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php

Alıntı:
podskip adlı kullanıcıdan alıntı
80040154 arkadaşlar bu hatayı alıyorum nedir bu girededim messengere?
http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...n-sorular.html burada cvp bulabilirsin

Selamlar öncelikle siteniz mükemmel onu belirtmek isterim her şey için tşk.

Alıntı:
kocaayak adlı kullanıcıdan alıntı
bir sorum olacaktı msn listemden birini engelleyip sildiğimde tamamen msn imden silinmiyor seçenekler gizlilik kısmına girdiğimde orda duruyor tamamen silebilmek için bir yolu varmı acaba gizliliktende silinsin hiç bir yerde kalmasın ? bilen lutfen yardımcı olsun tşk.
hayır ancak karşı tarafda sızı sılerse ozaman kople kaldırabılırsınız
Eski 25-04-2006   #504 (mesaj-linki)
sweetie

msnde biri webcam açınca görüntüyü aynen video şeklinde alıyolarmış bu nasıl yapılıyo acaba? başıma bu tarz bi olay geldide..
Eski 25-04-2006   #505 (mesaj-linki)

Alıntı:
sweetie adlı kullanıcıdan alıntı
msnde biri webcam açınca görüntüyü aynen video şeklinde alıyolarmış bu nasıl yapılıyo acaba? başıma bu tarz bi olay geldide..
http://www.msxlabs.org/forum/diger-m...eb+Cam+Kay%FDt

^ Yukardaki link'e bakarak bilgi edinebilirsiniz..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kim ne zaman msne girmiş, live messenger offline yükleme, messenger kim online, msn e en son ne zaman girmiş, msn kim girmiş, msn kim online, msne en son kim girmiş, offline görünmek, online messenger live, space kim girmiş,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 5 Gün Önce 22:39
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 144 02-08-2008 23:37
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 04:32
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:11Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14273405 saniyede (48.67% PHP - 51.33% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR