| | #1 (mesaj-linki) |
Mehmet Tokat (Mehmet Tokat Hakkında - Mehmet Tokat Kimdir?) MEHMET TOKAT ![]() Son baharın hüzün döktüğü zamanlarda bir sabah tüm şehir uyurken bi ebem bir annem bide ben uyumamıştık. İlk tokatı ebemden son tokatı hayattan yedim ve bu dünyada ben en çok adımı sevdim. 1970 yılında Van da doğdum ilk orta ve lise eğitimim den sonra sanata ilk merhabam tiyatro sahnesi oldu. Tiyatro sahnesin de Halit Akçatepe , Zeki Yurtbaşı , Yalçın Özden (Uğur Böcekleri) Altan Günbay , Bahri Beyat ve diğer ustalarımın yanında yetişme fırsatı buldum ve bu sayede TV dizisi , reklam , sinema ve TV sunuculuğu yaptım. Şimdi ise çocukluğumdan bugüne kadar taşıdığım acıları , ayrılıkları yanlızlıgım dahi bütün duygularımı şiir albümü olarak sizlere sunuyorum Yapımcılığını Şahin Özer ‘in üstlendiği yönetmenliğini Zülfü Beyhan ‘ın yaptığı yüreklerini ve vokallerini benden esirgemeyen Haluk Levent , Işın Karaca , Berdan Mardini , Gülay , Aliye Mutlu , Kuzey ve Zeynep yaptılar. İlk Klibi yönetmenliğini Hakan Yonat'ın yaptığı “Kaçsam Kurtulurdum” isimli şiirine çekildi. Klibinde ayrıca Rock Müziğinin önde gelen ismi Haluk Levent'te rol alarak Mehmet Tokat'a destek verdi. Uzun ve yorucu çalışmalardan sonra çıkardığımız “Şiirlerin Efendisi” adlı albümle herkese merhaba. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| mehmet tokat, mehmet tokat download, mehmet tokat kaçsam kurtulurdum, mehmet tokat kim, mehmet tokat kimdir, mehmet tokat resimleri, mehmet tokatlı, memet tokat, tokat mehmet türk, zeki yurtbaşı, |
Mehmet Tokat (Mehmet Tokat Hakkında - Mehmet Tokat Kimdir?) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tokat - Merkez - Tokat Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 11-09-2008 12:05 |
| Tokat | kompetankedi | Türkiye'nin İlleri | 10 | 01-09-2008 19:24 |
| Prof. Dr. Mehmet Öz (Mehmet Öz Kimdir? - Mehmet Öz Hakkında) | MaTTo | Bilim tr | 0 | 25-04-2007 10:31 |
| Mehmet Karabulut (Mehmet Karabulut Kimdir? - Mehmet Karabulut Hakkında) | KisukE UraharA | Edebiyat tr | 0 | 29-11-2006 12:45 |
| Mehmet Ata (Mehmet Ata Kimdir? - Mehmet Ata Hakkında) | Kral_Aslan | Edebiyat tr | 0 | 25-11-2006 21:52 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||