| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Leman Sam.. Eski Fotoğraflar Söz Seslendiren: Leman Sam Bir fincan kahvenin kırk yıllık hatırı Elbet var demiş büyükler Sulanmış akşam üstü bahçelerinde Dostluk kokan kahveler içmişler Arıyorum nerde o bahçeler Dostluk dumanıyla tütsülü geceler Kaybetmeyin o fotoğrafları Kaybolan dünümün son yadigarları Yok artık her gün son seferde geçerken Tüm yalıları selamlayan kaptan Ya da ince bir tebessümle balıkçıdan Küçücük paketini alan madam Ah çok mu zor karşıki komşuya Serin sabahlarda bir günaydın demek Ah çok mu zor eve dünüşlerde Yoldan geçenlere iyi akşamlar demek Karanlıkta kaybolmuşsa eğer zaman Yoksa aşk için konuşmaya bir an Utanırsam eğer bir gün ağlamaktan Düş olup akarım camlardan Arıyorum nerde o bahçeler Dostluk dumanıyla tütsülü geceler Kaybetmeyin o fotoğrafları Kaybolan dünümün son yadigarları | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Leman Sam.. Leman Sam - Yıllar
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Leman Sam.. Penceremin perdesini havalandıran rüzgarrrrrrr Denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgarrrr Gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara nerelerden geliyorsunnn Otur dinlen baş ucuma belliki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlaaaaat Bana sevmeyi anlaaattt Bana esmeyi anlat , estip geçmeyi anlatt Anlatki çözülsün dilim , ben rüzgarım demeliyim,rüzgarları anlat bana senin gibi esmeliyim Bana esmeyi anlaaaaat Bana sevmeyi anlaaattt Bana esmeyi anlat , estip geçmeyi anlatt................Leman sam....... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Leman Sam.. Gül Güzeli Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Leman Sam.. LEMAN SAM - KIYAMAM SANA'dan sevdiğim bi bölümü her sabah, bir sayfa daha, eksilip gidiyor omrumden gonlumun yıkıntılarinda kayboluyor umutlarim... | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| anlat anlatki çözülsün dilim, anlat ki çözülsün dilim ben rüzgarım, anlat leman, anlatki dilim sarkısı, anlatki sarkı sözü, anlatki çözülsün dilim, leman sam bana sevmeyi anlat, leman sam kimdir hayati, leman sam sevmeyi anlat bana, |
Leman Sam (Leman Sam Hakkında - Leman Sam Kimdir?) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Leman Sam - Sus Söyleme | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 17:21 |
| Leman Sam - Toprak | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:59 |
| Leman Sam - Sına Yar | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:41 |
| Leman Sam - Yol Ver | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:39 |
| Leman Sam - Rüzgar | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:29 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||