| | #1 (mesaj-linki) |
Leman Sam (Leman Sam Hakkında - Leman Sam Kimdir?) ![]() İstanbul’da doğdu, Anadolu’da yaşadı. Başka toprak parçalarının özgün halk şarkıları konusunda araştırmaları var. Tiyatro, mim, dans ve şan eğitimi aldı. Bir süre opera’da korist olarak görev yaptı. Diplomatik konserler verdi. Başlıca diplomatik konserler; Portekiz Cumhurbaşkanı Mario Suarez, USA Başkanı George Bush, Malesia Kralı ve Kraliyet Ailesi… Bu arada Sopot Festivali, Abdi İpekçi Barış ve Dostluk Derneği Konseri, Türkmenistan - Türkmenbaşı Aşkabad konseri, Curaçao Trubdour Festivali gibi etkinliklerde yer aldı. Yine de bir sokak şarkıcısı olmak onun için daha önemli. 5 albümü var. 6. albümünün çalışmalarını sürdürmekte... ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Leman Sam.. LEMAN SAM_Anladım Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Leman Sam.. Leman Sam - Ağlama Anne
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Leman Sam.. ![]() HEY YILLAR Hey yıllar yenilmedim size Benim için bahar aynı Aynı o ılık rüzgar yine aynı Esiyor ellerimden Hey yıllar yenilmedim size Hatıralarım bile aynı Hep aynı sevgiyle hasretim Duygularım hep aynı | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Leman Sam.. Leman Sam - Anladım
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| leman sam biyografi, leman sam biyografisi, leman sam hakkında, leman sam hayati, leman sam hayatı, leman sam kimdir, leman sam ın hayatı, leman samın hayatı, leman san anladım, leman san resimleri, |
Leman Sam (Leman Sam Hakkında - Leman Sam Kimdir?) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Leman Sam - Sus Söyleme | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 17:21 |
| Leman Sam - Toprak | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:59 |
| Leman Sam - Sına Yar | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:41 |
| Leman Sam - Yol Ver | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:39 |
| Leman Sam - Rüzgar | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:29 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||