| | #1 (mesaj-linki) |
İsmail YK (İsmail YK Kimdir? - İsmail YK Hakkında) İsmail YK - Son Defa Doluyor gözlerim unuturmu dersin Soluyor bu canım daha ne beklersin İçimdeki umudu silip atmadım Şunu ben anladım sensiz yatmadım Son defa bebeğim yanına varayım Son defa bir tanem kollarıma alayım (yüreğime sarayım) Son defa sevdiğim gözlerine dalayım Son defa son defa ![]() İsmail YK - İsterim Seni İçim yanar kalbim ağlar Zor gelir bu ayrılık Henüz erken daha erken Doyamadım çok severken Ben seni günlük sevmedimki Ben seni bir ömür sevdim Sen benim umudum herşeyimsin Aldığım nefesimsin canımın içisin İsterim seni Daha sana doyamadım ki Özlerim seni Daha senden kopmadımki ![]() İsmail YK - Nerdesin yürüdügün yollarda yürüyeyim yalvaririm birak ben geleyim canimi iste feda edeyim yürüdügün yollarda yürüyeyim olmaz sensiz olmaz asla can dayanmaz olmaz sensiz olmaz asla can dayanmaz yürüdügün yollarda yürüyeyim nerdesin beni unutsun demissin nerdesin bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mi beni bagirtmak kolay mi söyle nerdesin yürüdügüm yollar bitmiyor anlatamam kalbim cok aciyor senin icin bir can ölüyor söylesen ah nerdesin nerdesin beni unutsun demissin nerdesin bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mi beni bagitmak kolay mi söyle nerdesin BiR DAHA BENi ARAMA SORMA UNUT GiTSiN HERSEY BURADA BiTSiN DiYE YAZMISSIN SONRA HERSEYiNi ALIP KAYBOLMUSSUN AMA, AMA BiR SEY UNUTMUSSUN UNUTTUGUN SENi DUVARLARA YAZMIS UNUTTUGUN SENi KENDiNE YAZMIS UNUTTUGUN SiMDi SORUYOR SANA SENi UNUTMAK KOLAY MI BENi BÖYLE BAGIRTMAK KOLAY MI AMA SUNU HiC UNUTMA PESiNDEYiM ASLA BIRAKMAM ASLAAAAAAAAAAAA nerdesin beni unutsun demissin nerdesin bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mi beni bagitmak kolay mi söyle nerdesin ![]() Son Düzenleyen Kral_Aslan; 01-05-2008 @ 12:41. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: İsmail YK Hayranları 2004 yılında çıkardığı ilk solo albümü Şappur Şuppur ile müzik piyasasında fırtınalar estiren ve 950.000 satış grafiği ile bir çok ödül alan İsmail YK’nın 2. albümü bombabomba.com 3 Mayıs’ta Avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Şappur Şuppur albümüyle bir çok ödül alan, Türkiye’de ilk defa oyuncağı yapılan sanatçı olan ve ilköğretim 4.sınıf ders kitaplarına bile konu olan İsmail YK bu albümüyle de oldukça iddialı. Bu yaz herkes yine bombabomba.com albümünde yer alan birbirinden hit 15 şarkıyla insanlar hem ağlayıp hem coşacak. İsmail YK 2006 yazına bomba gibi şarkılarıyla damgasını vuracak bombabomba.com albümündeki bütün şarkıların birbirinden hit olduğunu söylerken oldukça heyecanlı olduğu da gözlerden kaçmıyor. Hayranlarına layık olabilmek için çok titiz bir çalışma yaptıklarını A’dan Z’ye bombabomba.com albümünün her aşamasında bulunduğunu söyleyen sanatçı ‘Şappur Şuppur’ albümüyle insanlar beni bağırlarına bastı, destekledi yapacağım 2.albüm ondan daha ileri olmalıydı başkalarıyla yarışmak yerine kendimle yarışıyorum insanların bu albümü Şappur Şuppur'dan daha fazla ilgi ve beğeni ile dinleyeceğine inanıyorum dedi. Tüm stüdyo kayıtlar Almanya'da Yurtseven Kardeşler ve İsmail YK tarafından yapılan bombabomba.com albümünde yer alan şarkıların 7 tanesinin söz ve müziği İsmail YK’ya ait olup 6 tanede İsmail YK–Fatih A.B.B ortak şarkısı bulunmaktadır. ![]() bombabomba.com Hastayım hasta hasta, zordayım zorda zorda Sana sana ölürüm, sana sana biterim Sana sana yanarım, yanar yanar yanarım Sana sana yanarım, yanında oynarım Tatlı tatlı konusur ne istersen yaparım Hergün evde kalırım sarma sarma sararım Ellerin ayaklarına mm masaj yaparım Derdine derman olurum sana kurban olurum Sağa sola yanar durur kulun kölen olurum Mm okşarım, mm koynunda yatarım Her tarafi yakarım Doksan altmış doksan.. 90 60 90 60 bu kızı kim daraltmış şak şak cep telefonlar herkes onu kayıt yapmış Tak tak bel kemerine sürükleyip beni takmış Bak bak internetten bana bana sorular yazmış Bu kız bana yaşı mı sordu 21 dedim Yerin yurdun nerelisin dedi bekarım dedim Tam bana göresin dedi nasıl sevindim Pat diye rüyadan uyandım kendime geldim Doksan altmış doksan.. Hastayım hasta hasta.. Doksan altmış doksan.. Birden onu ateş basmış, aklını da şaşırmış Yağlarını da aldırıpda silikonlar taktırmış Dudakları çatlarmış kırk bin dolara patlarmış Arkadaşlar şaşırmış bende zaten mort oldum Doksan altmış altmış doksan Ama biraz aklı noksan Bambara bamra uçmuş artık Anlatıyor saçma sapan Dünyanın en güzeli olsa Inanki yetmez buna En onun cılkı çıktı Yetişemem ben ona bomba bomba | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
BU ŞARKININ SÖZLERİ YOK Benim bu son mesajımı okuduğunda Belkide içine yaşlar dolacak Dünyan dönecek, çünkü okuduğunda Ben hayatta olmıyacam ki Sana veda etmeden önce O eski resimlerdeki yalan mutlulukları izledim Lanet ettim ağladım İçmeden sarhoş oldum bee Başım döndü hep seni düşündüm Aradım seninle olduğum o güzel günleri Hani sarılırdık şarkılar okurduk Ama duygularımı anlatacak gücüm yok artık O yüzden bu şarkının sözleri yok Bu şarkının sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Ben ölmüşüm seni saracak canım yok Seni çok seviyordum O sevenin artık yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Sensiz ben inan yaşayamadım Seni çok seviyordum O sevenin artık yok Off off Sevenler duygularını şarkılarla anlatırmış Çekilmeyen acılarını dostlarla paylaşırmış Beni öyle öyle vurdun anlatacak gücüm yok İşte bu, bu yüzden bu şarkının... Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Ben ölmüşüm seni saracak canım yok Seni çok seviyordum O sevenin artık yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Sensiz ben inan yaşayamadım Seni çok seviyordum o sevenin artık yok Son Düzenleyen KisukE UraharA; 09-01-2008 @ 22:51. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: İsmail YK Hayranları SEVİYORUMM AKLIMA GELİR BİRDEN HİÇ BEKLEMEDİĞİM BİRANDA ANİDEN ANILAR KOPMAZ BENDEN BENİ AĞLATAN ONLAR ANILAR ZATEN SIMSIKI SARILMALAR SIMSICAK BAKIŞMALAR HERYERDE HAYALİN VAR SÖYLE SENDEN NASIL BU CAN KOPSUN YAR SEVİYORUM HERŞEYİM SENSİN VAZGEÇEMEM BENİ SEN BİLİRSİN SEVİYORUM NEDENMİ DERSİN SENDEN BAŞKA SEVİLECEK BİRİMİ VAR AĞLARIM BİRDEN GÖZLERİM DOLUYOR ANİDEN YÜREĞİMDE SIZI KALBİMDE BİN ACI ÖZLEMEKTEN SEN BENİM CANIMSIN HASRETİM AŞKIMSIN HERYERDE HAYALİN VAR DİNMEYEN ACIM YARAMSIN SEVİYORUM HERŞEYİM SENSİN VAZGEÇEMEM BENİ SEN BİLİRSİN SEVİYORUM NEDENMİ DERSİN SENDEN BAŞKA SEVİLECEK BİRİMİ VAR KİMBİLİR NE HALDESİN KİMBİLİR HANGİ KÖŞE BUCAK BİRYERDESİN YALVARSAM KOŞUP YANIMA GELİRMİSİN BENİ ESKİSİ GİBİ SEVERMİSİN PİŞMALIĞIMI GÖRÜP GÖZLERİME BAKIP AFFEDERMİSİN?? SENSİZ BİR ÖLÜ GİBİYİM GÜLÜM DESEM DÖNERMİSİN??DÖNERMİSİN?? SEVİYORUM HERŞEYİM SENSİN VAZGEÇEMEM BENİ SEN BİLİRSİN SEVİYORUM NEDENMİ DERSİN YA SENDEN BAŞKA SEVİLECEK BİRİMİ VAR | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
İsmail YK (İsmail YK Kimdir? - İsmail YK Hakkında) -Cicilerini- Kücükken cok yaramazmisim Agaclara cikarmisim Pencereyi acipta Kiza pişt pişt ben yaparmisim (2x) Nerde nerde kaldin Benim fistigim geç kaldin Beklemekten agac oldum Ya bunu bana yapmazdin (2x) Hadi kaldir kaldir ellerini Göster göster cicilerini Eger göstermiyeceksen Ya niye niye geldin söyle niye (2x) Son Düzenleyen KisukE UraharA; 02-05-2008 @ 09:18. | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
İsmail YK (İsmail YK Kimdir? - İsmail YK Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Katherine Mansfield (Katherine Mansfield Kimdir? - Katherine Mansfield Hakkında) | kompetankedi | Edebiyat ww | 1 | 29-05-2008 09:58 |
| Pearl Jam (Pearl Jam Kimdir? - Pearl Jam Hakkında) | ThinkerBeLL | Yabancı Rock | 2 | 14-01-2008 21:47 |
| Vladimir Putin (Vladimir Putin Kimdir? - Vladimir Putin Hakkında) | BARIŞ | Siyaset ww | 1 | 13-02-2007 22:33 |
| İsmail Cem (İsmail Cem Kimdir? - İsmail Cem Hakkında) | Kral_Aslan | Siyaset tr | 1 | 25-01-2007 05:07 |
| Celalettin Germiyanoğlu (Germiyanoğlu Kimdir? - Germiyanoğlu Hakkında) | NoRanynn | Siyaset tr | 0 | 26-11-2006 20:28 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||