Arama

İstanbul Hanedar

Güncelleme: 7 Haziran 2011 Gösterim: 2.184 Cevap: 0
stallker - avatarı
stallker
Ziyaretçi
7 Haziran 2011       Mesaj #1
stallker - avatarı
Ziyaretçi
Sayko MAF


Sponsorlu Bağlantılar
12 Ağustos 1993'te İstanbul Kadıköy'de doğdu. Orta okul dönemlerinde Rap müziğe ilgi duyamaya başlayıp ilk kayıdını 2008 yılında İSTANBUL HANEDAR Adı altında hazırlayarak Kadıköy Acil Studyolarında tamamlamıştır , kendinden beklenenin en iyisini vermekle kalmayıp kendi tarzını yaratarak gerçekten çevresinde ve Undergraund dünyasında yaptığı çalışmalar ile kenidininde bu yolda olduğunun adımlarını göstermiştir. Çeşitli RAP Party ve Organizasyonlarında Grubu İSTANBUL HANEDAR ile birlikte sahne aldıktan sonra Underground çalışmalarına başarılı ve emin adımlarla devam etmektedir.



Facebook P.: http://www.facebook.com/34syk





Dante

15 Kasım 1993'te İstanbul Kadıköy'de doğdu. Orta okul dönemlerinde Rap müziğe ilgi duyamaya başlayıp ilk kayıdını 2008 yılında İSTANBUL HANEDAR Adı altında hazırlayarak Kadıköy Acil Studyolarında Tamamlamıştır. Ardından YASAK AŞK adlı solo albümünü tamamlayıp; çeşitli RAP Party ve Organizasyonlarında Grubu İSTANBUL HANEDAR ile birlikte sahne aldıktan sonra Underground çalışmalarına Ultrasonic Production ' da başarılı ve emin adımlarla devam etmektedir.2010-2011 sezonunda "Çift Dikiş" albümü ve Rapozof gibi kalitesi yüksek isimlerle FT işlemlerini tamamlayan Dante bu zamandan sonra kendine daha iyi bir yol çizerek kendi yarattığı tarzı belirlemiş ve bu yolda kendini nerede görmek istediğini insanlara göstermekten geri kalmamıştır.






CashNova


04 Kasım 1992'te İstanbul Kadıköy'de doğdu..
Gerçek adı Uğur Demirci olan Cash Nova; İlk okul dönemlerinde Rap müziğe ilgi duyamaya başlayıp Break dans, Capoeira gibi dans çalışmalarında bulunmuştur. Aytunç Bentürk Dans Academy`de eğitim alır, Ardından 2007`de çalışdığı Dans grubundan ayrılıp, Rap müziğe devam etmeye karar vermiştir.. İlk kayıdını 2007 yılında Dante(Batuhan Çetin), Sayko(Çağar Çiçek) ile ÎSTANBUL HANEDAR Gurubu Adı altında hazırlayarak Kadıköy Acil Studyolarında Tamamlamıştır; çeşitli RAP Party ve Organizasyonlarında Grubu ÎSTANBUL HANEDAR ile birlikte sahne aldıktan sonra Underground çalışmalarına başarılı ve emin adımlarla devam etmektedir...




Stallker

29.10.1992 Yılı İstanbul/Üsküdar doğumlu olan "Oğuzhan Akpınar" 2008 yılında "Stallker" ismini alarak ilk profesyonel kaydını alarak Rap Dünyasına giriş yapmıştır.Rap olayını bir müzik veya dinlenebilir bir ritim bütünlüğünden çok hayat felsefesi olarak gören Stallker ismini yakın bir arkadaşının ona gerekli sebeplerle vererek almıştır.2008 yılında kendi evinde Home Studio kurararak "SD Records" adında bir grup kurarak ilk profesyonel kayıdından sonra demo kaıtlara başlayan Stallker çevresinin baskısından çok kendisinin grup oluşumundan sonra yaşaması nedeniyle yapmış olduğu belli başlı kayıtlardan sonra grubu dağıtarak tek başına yola devam etme kararı almıştır. Kayıtlarını bu şekilde almaya devam ederken 2008 sonlarına ve 2009 başlarına doğru "SerKeş Records" kurucularından olmuş ve "Ultrasonic Records" da profesyonel olarak yaklaşık 10-20 kayıt bu grupla alınmış fakat maddi sıkıntılar ve grup içerisindeki anlaşmazlıklar yüzünden bu grup'tanda ayrılarak Maltepede o zamanlar yeni yeni oluşturulan "WEST PUNCH" grubuna dahil olmuştur. Burada yakından tanıdığı ve sevdiği arkadaşları olduğu için skorun ve sıkıntı çekmediğine kanaat getiren Stallker grubun kendine uzak olması ve aralarında mesafe olması nedeniyle ortak bi çalışma yapamadan tekrar tek başına devam etmek zorunda kalmış ve aldığı bir karar ile grup olayından vazgeçmiştir. 2008 ve 2009 yılında kendi tarzında gelişim sürecini olmasa bile temelini oluşturduğuna inanan Stallker 2010 yılında "İstanbul Hanedar" Fikirtepede önemli işler yapmış ve kendisininde tanıdığı bu grup ile grubun içerisine dahil olmasada önemli çalışmalar yapmış ve bu çalışmalar yüksek dinleyici kitlelerine ulaşmıştır. Rap Dünyasına adepte olma gelişme geliştirme olayını 3 yılı kısaca özetlersek Stallker yapmış olduğu 100'den fazla kayıtla kendini kanıtlamış ve Türkçe rap camiasında yer almayı başarmıştır. Ayrıca çıktığı okul davetleri,açık hava konserleri, rap partyleri, ile kendinden söz ettirmiş ve kendi seçtiği tarz olan "Hardcore" tarzında Kadıköy'de iyi bir yere gelmiştir ve kendisine destek verenleri bu yolda yüz üstü bırakmamıştır. Hardcore tarzı ne kadar Türkiyede tutulmamış olsada Stallker Rap ortamını bir savaş ortamı olarak veya mücadele edilen bir ring olarak gördüğü için ve kendisinin yapı olarak sinirli bi yapıya sahip olduğu için, daha doğrusu isteklerini bu yolla anlattığı için Hardcore tarzını kendine yakın bulup bu tarzda zorda olsa ilerlemeyi başarabileceğine inanmıştır. İstanbul Hanedar grubu ile çalışmalarına devam edecektir.





İstanbul Hanedar Grubunun (FT. Organizasyon ve Çalıştığı Studiolar)
ÖNEMLİ GÖRDÜKLERİMİZ:
- Firar ( Apache Squad )
- Dante ( İstanbul Hanedar )
- Cash Nova ( İstanbul Hanedar )
- Stallker (İstanbul Hanedar)
- Maestro (Maltepe Squad)
- Rapozof
- Xir
- Patron
- Hayki
- Sokrat
- Aruz Ahendil
- King Muşta
- wurm
- Schulz
- Ultrasonic Açılış Konseri
- Hanedar Rap Party Vol1
- Hanedar Rap Party Vol2
- Fikirtepe Hip Hop Fest
- Maltepe Ghetto ****
- Avcılar Rap Party Kadıköy Acil Records
- Ultrasonic Productions
- Treble Clef Records
- Banliyö Records

Sayılmayan birçok Party ve Organizasyon ve yine Birçok FT bulunmaktadır..
İstanbul Hanedar grubu kısa sürede yaptığı çalışmalarda ve katıldığı partilerde Rap Dünyası ve Bu ortamın içerisinde olduklarını beli etmiştir.


Grup üyelerinin onayı ve Stallker'ın isteği üzerine "2011 Yılında" Hanedar grubuna stallker'da katılmış ve bu yolda beraer yürüme kararı almışlardır..
Çalışmalarına daha hızlı bir şekilde devam edeceklerdir..

Biyografi Konusu: İstanbul Hanedar nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

2 Mayıs 2013 / Baturalp Edebiyat