| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında...Windows Installer CleanUp Utility | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında...
Ben hiç beğenmmiyorom windows'unkini kullanışlı değiller. msn live yüklüom. 9.0 sürümü bile çok güzel
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
çoğu kişide sorun çıkarmış bu sürüm Allah tan bende sorun çıkarmadı. Ama yinede çok güzel gözükmüo bu sürüm yinede idare eder.. Bu arada e-mail e girince bendede şifre istiodu her girişimde... sonra yine aynı ekranda "adresimi ve parolamı hatırla" dedim düzeldi o sorun.. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Benim hoşuma gitmedi yeni sürüm çok sorun çıkardı bilmiyorum belki ben düzgün yükleyemedim ama eskileri daha güzel bence | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
yaa gelen kutumu açınca şifre istiyo bu yapamadım bi türlü düzelmiyo ![]() ispanyolca mı fransızca mı artık hangi dilse öle yabancı bil dilde çıkıyo sayfa. her seferinde şifre girmek hiç iyi olmuyo. bana yardım edebilecek kimse varmı? | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Sign In bu linki sık kullanınlara ekleyinmeil ve parolanızı hatırlama talimatı veriin ve meillerinize bu kısayoldan bakın her zaman | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger ispanyolca, messenger kamerayı görmüyor, msn kameramı görmüyor, msn kamerayı görmüyor, windows live ispanyolca, |
Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| 25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi | NeutralizeR | MSN İfadeleri (Emoticons) | 5 | 08-08-2009 14:32 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| 30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi | NeutralizeR | MSN İfadeleri (Emoticons) | 9 | 02-05-2008 16:18 |