Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > SON HABERLER > NeutralizeR says
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-01-2009   #21 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında...

levent1717 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm.ya ben bişey sorucam yeni messengeri yükledim bilgisayarma çalışıyodu da fakat messenger dan gelen mail kutusuna tıkladıgımda acılmıyodu e-posta kutum.sonra sildim denetim masasından program ekle kaldır yaptım sildim tekrar yükledim bu seferde bu programlar bilgisayarınızda zaten var diyo.ama hiç bir yerde yok başlat menüsünden arama yaptırıyorum hiç bir yerde cıkmıyo messengerim yok lütfen bana yardım edin nasıl yükleyebilirim tekrar(((
Bu aracı kullanarak kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz:
Windows Installer CleanUp Utility
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-01-2009   #22 (mesaj-linki)
pala23

Ben hiç beğenmmiyorom windows'unkini kullanışlı değiller. msn live yüklüom. 9.0 sürümü bile çok güzel
Eski 20-01-2009   #23 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

pala23 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben hiç beğenmmiyorom windows'unkini kullanışlı değiller. msn live yüklüom. 9.0 sürümü bile çok güzel
Windows Messenger'dan bahsedilmiyor ki... Sizin MSN Live dediğiniz şeyden yani Windows Live Messenger'dan konuşuluyor. Bir de "9.0 bile" derken neden "bile" dediniz ki? 9.0'ın kötü olması mı bekleniyordu ki?
Eski 03-02-2009   #24 (mesaj-linki)
yalcinersonmez

çoğu kişide sorun çıkarmış bu sürüm Allah tan bende sorun çıkarmadı. Ama yinede çok güzel gözükmüo bu sürüm yinede idare eder..

Bu arada e-mail e girince bendede şifre istiodu her girişimde... sonra yine aynı ekranda "adresimi ve parolamı hatırla" dedim düzeldi o sorun..
Eski 04-02-2009   #25 (mesaj-linki)
Ayşemelek - avatarı

Benim hoşuma gitmedi yeni sürüm çok sorun çıkardı bilmiyorum belki ben düzgün yükleyemedim ama eskileri daha güzel bence
Eski 12-02-2009   #26 (mesaj-linki)

yaa gelen kutumu açınca şifre istiyo bu yapamadım bi türlü düzelmiyo
ispanyolca mı fransızca mı artık hangi dilse öle yabancı bil dilde çıkıyo sayfa. her seferinde şifre girmek hiç iyi olmuyo. bana yardım edebilecek kimse varmı?
Eski 12-02-2009   #27 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı

delimanyak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa gelen kutumu açınca şifre istiyo bu yapamadım bi türlü düzelmiyo
ispanyolca mı fransızca mı artık hangi dilse öle yabancı bil dilde çıkıyo sayfa. her seferinde şifre girmek hiç iyi olmuyo. bana yardım edebilecek kimse varmı?
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 12-02-2009   #28 (mesaj-linki)

Sign In

bu linki sık kullanınlara ekleyinmeil ve parolanızı hatırlama talimatı veriin ve meillerinize bu kısayoldan bakın her zaman
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger ispanyolca, messenger kamerayı görmüyor, msn kameramı görmüyor, msn kamerayı görmüyor, windows live ispanyolca,
Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi NeutralizeR MSN İfadeleri (Emoticons) 5 08-08-2009 14:32
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi NeutralizeR MSN İfadeleri (Emoticons) 9 02-05-2008 16:18