Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Sayfa 6

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.734 Cevap: 1.753
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 06.03.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, adım attığınız her konuda çevrenizdeki insanların rahat tavırları sinirinizi bozabilir. Duygusal hayatınızda beklediğiniz davranışları görememek, partnerinizin vurdumduymazlığı karşısında ne kadar sabır gösterseniz de, patlama noktasında olduğunuzu söyleyebiliriz. Olgunlukla davrandığınız halde, hala aynı şeyleri yapıyor oluşu canınızı sıkabilir. Hoşgörünün de bir sınırı olduğunu düşünebilirsiniz. Onunla konuşmaktansa tüm enerjinizi işinize vererek kendinizi rahatlatmak niyetiyle davranmanız gayet olumlu olacaktır.

Zevkli ortamlara olan ihtiyacınız nedeniyle, kısa da olsa gezintiye çıkabilir, alışveriş yapabilir, hoş ortamlarda bulunmaya çalışabilirsiniz. Parasal konularda dikkatsizce davranabilirsiniz. Aslında niyetiniz ihtiyacınız olan şeyleri almaktansa sadece kendinizi oyalamak amaçlıdır. İstikrarsız olan yaşam alanlarınızı yeniden gözden geçirmek, kağıt üstünde planlar yapmak ve uygulamaya çalışmak ta bugünün enerjileri arasında olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 07.03.2007 , Çarşamba

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, öğrenim hayatınız ve yabancı insanlarlarla olan ilişkilerinizde rahatsız edici durumlar oluşabilir. Dikkatinizin dağınık olması nedeniyle, işlerinizi yaparken kontrolü elden bırakmayınız. Kararsız kaldığınız konularda ise acil davranmak yerine bir süreliğine erteleyiniz. Gönül ilişkinizde mutsuzluk görülebilir. Normal zamanlarda iyimser bir bakış açınız olmasına rağmen, bugün kendinizi biraz güvensiz hissedebilirsiniz. Ve tüm bunları fazla yemek yiyerek, abartılı konuşarak ve etrafınızdaki insanlara kimi zaman mesafeli davranarak hissettirebilirsiniz.

Bugünkü enerjiler sizi doyumsuzluğa sevkedebilir. Duygusal güvence ihtiyacınızın yoğunluğu ve sorumluluklarınızın ağırlığı karşısında hırpalanabilirsiniz. Yapacağınızdan fazlasına söz verebilir ve sonradan pişman olabilirsiniz. Evli olanlar, eşlerinin aileleriyle sorunlar yaşayabilirler. Çekingen davranışlar gösterir ve onlara karşı eleştirel tutum içinde olabilirsiniz. Akşam geç saatlerden itibaren enerjileriniz daha olumlu hale gelecektir. Gündüz saatlerinde sakin olmanızı öneriyorum.

Oğlak - 08.03.2007 , Perşembe


Bugün, gizli ve saklı her konuda bilgi sahibi olmanızı sağlayacak enerjiye sahipsiniz. Kontrol etme gücünüzü istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Hedefleriniz için, hiç ummadığınız yerlerden destek görebilir özellikle aklınızın ucundan geçmeyen ve kesinlikle gerçekleşeğinden emin olmadığınız konularda süprizler yaşayabilirsiniz. Sizden konum yada yaşça büyük kişilerden göreceğiniz yardımlar sayesinde birçok işinizin üstesinden gelmeniz kolay olacaktır. Duygusal olmaktan ziyade arkadaşlık ilişkinizin güçlü olacağı yeni kişilerle tanışabilir ve ileride bu kişilerden faydalar görebilirsiniz.

Güçlü önsezilere sahip olduğunuz bugün, çevrenizde bulunan insanların size olan duygularını anladığınız gibi, zararı olacak durumlardan da farkında olmadan kurtulabilirsiniz. Liderlik gücünüzün yüksekliği, bulunduğunuz ortamlarda yönetimi kolayca ele geçirmenizi ve kişiler üzerinde etkin olmanızı sağlayacaktır. Maddi kaynaklarınızı olumlu yönde etkileyecek öngörülerinizi gerekli kişilerle paylaşabilir ve onlardan aldığınız destekle ortak bir fikir birliği oluşturabilirsiniz.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #53
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi








9 Mart 2007 - Bugün

Bugün kalbiniz iş ve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.
Son düzenleyen Safi; 16 Aralık 2015 22:47
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #54
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 11.03.2007 , PAZAR


Bugün, kendinizi ruhsal olarak karamsar ve hüzünlü hissedebilirsiniz. Yaşamınızdaki sorumluluklar sizi yıldırabilir ve çevrenizdeki insanların da bunu anlamazlıktan gelmeleri sizi tedirgin edebilir. Kontrollü davranmadığınız takdirde bilinçli veya bilinçsiz kendinize zarar verebilirsiniz. Sizi gizliden gizliye izleyen rakipleriniz yada sizi sevmediklerini düşündüğünüz insanlar bu halinize için için sevinebilirler. Bu nedenle lütfen enerjinizi her zamanki gibi gücünüzü ayağa kaldırmak için kullanınız. Olumsuzu olumluya çevirme gücüne sahip siz oğlaklar bunu başarabilirsiniz.

Bugün, anneniz yada böylesi sevdiğiniz bir insan sizin için endişelenebilir yada siz anneniz için üzülebilirsiniz. Onun yaşadığı sıkıntıları düşünür ve elinizden geldiğince ona yardımcı olmak istersiniz. Bugün şefkat duygularınızın artışı sayesinde çevrenizdeki insanlara da güç olacaksınız. Dualar etmek yada kendinizle başbaşa kalarak düşünmek sizi mutlu edebilir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #55
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 12.03.2007 , PAZARTESİ



Bugün, ruhsal olarak yenilenme ve güçlü olma isteği içindesiniz. Hiç kimsenin sizin üzerinizde güç ve kontrol kurmasına izin vermeyeceksiniz. Keşif duygunuzla, ileriye dönük daha iyi şartlar kurabilmek ve kafanızın içindekileri kimseye bağımlı olmadan gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz anda tepki vermeye hazır biri olabilirsiniz. Önemli önemsiz konularda dahi tek söz hakkının kendinizde olmasını isteyeceksiniz. Bu durum sabah saatlerinde sorun yaratsa da, öğleden sonradan itibaren şans ibresi sizden yana döneceği için bu gerilimli haliniz sorun yaratmayacaktır.

Bugün, sizin için önemi olan kişileri ve size en zor zamanlarınızda destek veren insanları düşüneceksiniz. Son zamanlarda dost sanıp yanıldıklarınız, size destek vermeyeceğinden emin olduğunuz halde yanınızda olan kişiler, bütün bunları düşündüğünüzde kafanız karışsa da, artık dostunuzu, düşmanınızı belirlemek ve bazı insanları hayatınızdan çıkarmak istiyorsunuz. Her zaman güvenilir olmaya özen gösteren siz, özellikle gizli kapaklı davranan insanlar için pek iyi şeyler düşünmüyorsunuz. Cinsel konularda ise, tamamen güvenli düşünmekten yanasınız. Size bu duyguyu hissettiren, kişinin, en doğru insan olduğu konusunda kararlısınız.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #56
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 15.03.2007 , PERŞEMBE


Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz. Sonradan bunun telafisi daha zor oluyor. Sakinleşmenize yardımcı olacak, deniz ve güneşin tadını çıkarın. Sevdiğinizle tatil planları yapın.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #57
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma

Oğlak hayatın gerçek zevkini çalışmakta bulan bir burçtur. Sıkıntılı dönemlerinde ise içgüdüsel olarak daha çok ve yoğun olarak çalışmaya devam eder. Yöneticiniz Satürn’ün etkisi ile sorumluluk sahibisinizdir. Gerçekçi ve pratik çözümlere değer verirsiniz. Öncü nitelik taşıdığınız için idarenin sizde olmasını istersiniz ve olayları başlatırsınız. Çok çalışarak kendinizi iyi hissedersiniz ama bazen yoğun işlerin arasında kendinizi kaybedebilir ve olayları bütün olarak algılayamayabilirsiniz. Yaptığınız işin emeklerinize değip değmediğinden emin olmalısınız. Eşiniz, kız ya da erkek arkadaşınız sizi fazla görememekten şikayet ediyorsa, iş programınızı yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

Oğlak burcu
toprak elementi olduğu için siz büyük ihtimalle deniz kenarından çok dağlık bölgelerde olmaktan huzur duyarsınız. Bir günlüğüne bile olsa, dağlık bölgelerde yürüyüş yapmak, tırmanmak, mağaralar keşfetmek sizi yeni bir insan yapacaktır. Oğlak burcu takım oyunlarını yönetir, arkadaşlarınızla futbol oynayarak stresinizi atabilirsiniz. Bu arada Oğlağın zayıf bölgesi olan dizlerinizi korumayı ihmal etmeyin.

Son derece sosyal bir insansınız zaten bu sebeple alanınızda eninde sonunda en tepeye yükselirsiniz. Ucuz ve salaş yerlere gitmekten hoşlanmazsınız, şık ve klas yerlerde bulunmak sizi mutlu eder. Oğlak (dağ keçisi) yüksek ve manzaralı yerlerden hoşlanır. Arkadaşlarınızla manzaralı şık bir restoranda yemek yemek moralinizi düzeltecektir.Yemek sırasında sürekli iş konuşmak yerine genel konulardan konuşarak rahatlamalısınız. Spor olarak tenis gibi daha sosyal sporları tercih etmelisiniz.

Oğlak burçları borsaya ve hobilerine yatırım yapmaya bayılırlar.TV ve internetten finansal yatırımlarını takip eder ve bu konuları sürekli olarak araştırırlar. Bazılarınız ise eski para, pul ve başka kolleksiyonlar yaparak oyalanırlar.

Oğlak burcu olarak tarihten zevk aldığınız için Discovery kanalını seyrederek, müzelere giderek kafanızı dinlendirebilirsiniz. Antika merakınız olabilir, bir şey satın almasanız bile açık artırmalarda değerli objelerin arasında iyi vakit geçirebilirsiniz. Birdenbire gevşeyeceğinizi zannetmeyin, bu biraz zaman alabilir.

Oğlakların çoğu anne ya da babalarına çok bağlıdırlar. Sizin için de böyle ise babanız ve anneniz ile bir arada vakit geçirerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Eski ya da yeni fark etmez komik bir film seyredin, esprili arkadaşlarınızla bir araya gelin. Kahkahalar atarken hiçbir derdinizin kalmadığını göreceksiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 17.03.2007 , Cumartesi


Bugün, iletişim açısından olumlu enerjiler altındasınız. Öncelikle yakınlarınız olmak üzere tüm çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirecek ve yaşamı pozitif yönden ele alacaksınız. Sağlam ve sadık olan duygularınızı, ruhsal dünyanızın renkliliğiyle birleştirerek genel anlamda moralinizi yüksek tutmanız mümkün olacaktır. Haberleşme, kısa yolculuklar konusunun yoğun olarak gündeme geleceği bugün, ani olarak seyahate çıkabilir ve sevdiğiniz insanları ziyaret edebilirsiniz. Yakın akrabalarınızla aranızdaki ilişkilerin güçlü hale geleceği bugün, aranızda problem oluşturan her konuyu kolayca çözebilirsiniz. Sizden büyük abi yada ablalarınızla bir araya gelebilir ve cömertce paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Birbirinizin ihtiyaçları konusunda son derece hassas davranır ve elinizden geldiğince destek olmaya çalışabilirsiniz.

Gün içinde irtibatta bulunacağınız herkesle anlaşma gücünüz yüksektir. Karşınızdaki kişi ne kadar ters davransa da onunla ılımlı bir şekilde konuşabilir ve anlamaya çalışabilirsiniz. Kavga yada tartışmalardan uzak durarak huzurlu bir ortam yaratmaya çalışabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamak olmalıdır. Sizin farkında olmadığınız minicik detaylar daha sonra problem oluşturabilir. Fazlasıyla iyi niyetli davranmanız karşınızdaki kötü niyetli kişilerin sizi kullanmasına neden olabilir. O nedenle dikkatli olmanız faydalı olacaktır.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #59
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi




17 Mart 2007 - Bugün

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Sevgiliniz varsa veya evliyseniz başbaşa kalacağınız yerlere gitmeli sorunları çözmelisiniz. Ruhsal durumunuza dikkat edin.
Son düzenleyen Safi; 16 Aralık 2015 22:48
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #60
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 18.03.2007 , PAZAR


Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz. Onu çevrenizden uzaklaştırmalısınız. Bir tatil düşünüyorsunuz. Bu sizin için iyi olacak. Zira son günlerde ailenizin geçirdiği kötü olaylar sizi bir hayli yıpratmış. Bir an önce kendinizi deniz kıyısına atın.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar