Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 329.921 Cevap: 1.753
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #61
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 19.03.2007 , PAZARTESİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, her türlü iletişim ve haberleşme açısından mükemmel enerjiler altındasınız. Sevineceğiniz önemli bir haber alacaksınız. Bu gelişme sizin açınızdan yeni bir adım anlamı taşıyabilir. Kısa yolculuklar ve öğrenim hayatı açısından da aktif enerjili bir gün olacaktır. Sözleşmeler ve her türlü görüşme için uygun enerjilere sahipsiniz. Yakınlarınızla ilişkinizi yeniden düzene koyabilir ve hareketli günler yaşayabilirsiniz. Ani şekilde gelişen olaylar sonucunda sık sık seyahatlere çıkabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bugün görüştüğünüz her kişiyi etkileme gücüne sahipsiniz. Ağzınızdan çıkan her sözcük kabul görecek ve sözlerinizin altına imza atacak kadar bilinçli davranacaksınız. Yakınlarınızla bir araya gelerek şefkat ve yardımseverlik hislerinizi güçlü kılacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün yaşamın manevi yönü daha fazla vurgulanacaktır. İnancınızın güçlü oluşunu hem eylemlerinizde hem de sözlerinizde görebilmek mümkündür. Sizin yanınızda olan kişiler sağlam ve güçlü olan hislerinize saygı gösterecek ve tecrübenizden yararlanmak isteyeceklerdir. Kardeş ilişkileri bakımından da yoğun bir gündür. Onlarla dünyevi paylaşımlar dışında manevi anlamda da gönül birliği kurabilirsiniz. Size şefkatle davranacaklar ve ellerinden geldiğince yardımcı olacaklardır. Görünmeyen büyük bir gücün koruması altında olduğunuzu biliniz. Ve ne olursa olsun sabır göstermeyi elden bırakmayınız.

NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #62
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak burcunun özellikleri:

Sponsorlu Bağlantılar
Zodyak'ın onuncu burcunun simgesi, o durmadan tırmanan, sebatkâr dağ keçisidir.
Tıpkı bu sağlam küçük hayvan gibi siz de amacınıza doğru giderken yolunuzun üzerine birçok engeller çıktığını görürsünüz.
Ama azim, sabır ve konsantrasyonla sonunda başarıya giden yoldaki bütün bu engelleri aşmayı becerirsiniz.
Sık sık hayal kırıklığına uğrar, ama cesaretinizi asla tam olarak kaybetmezsiniz.
Güneş Oğlak burcundayken doğanlar gururla, sağlam bir mantıkla hareket ederler.
Genellikle düşünceli, sessiz ve ciddidirler. Doğuştan yöneticidirler
Dizlerinden sorunları olması, ya da sindirim sistemlerinde aşırı duyarlılık mümkündür.Bu genellikle, yargılarında biraz fazla tutucu, gelenekçi ve katı olmalarından, sevgilerinde de biraz soğuk ve hesapçı olmalarından kaynaklanır.
Pratiksiniz, tutumlusunuz, iyi bir soruşturmacısınız. Tedbirli ve tutumlu olduğunuzdan, önünüze çıkan fırsatlardan en iyi biçimde yararlanırsınız.
Sıkılık ve disiplin gezegeni olan Satürn, sizin burcunuz olan Oğlak burcunu yöneten gezegendir ve Güneş bu burçtayken doğanları güçlü biçimde etkiler.
Bu kişiler sabırlı ve sebatkâr olurlar. İradesi ve kararlılığı daha az olan herkesi yıkacak durumları, siz yoğun çabanızla aşabilirsiniz.
Toprak grubunun burcu olan Oğlak, Satürn yıldızının etkisi altındadır. Mantıklı, paraya önem veren, ancak parayı alnının teri ile kazanmak isteyen bir tipsiniz.
Cimri değilsiniz. Fakat paranızı çarçur etmez mutlaka değerlendirirsiniz.
Oğlak burcunda doğan tembel bir insan hemen hemen yoktur. Siz de çalışkan, güçlüklere göğüs gerebilen yaratılıştasınız.
Sizin için sadece iş değil aşk hayatında da mücadele etmek bir zevktir. Mücadele etmeden kazandığınız hiçbir şeyin tadına varamazsınız.
Sabırlı, sabırlı olduğunuz kadar da sorumluluklarınızı bilen bir kişisiniz. Tabii inatçılık ve size yapılan kötü hareketleri bir türlü unutmama gibi olumsuz yanlarınız da var.
Siz bir kimseye bağlandığınız zaman onu çok mutlu edersiniz. Ancak şüpheci ve çekingen davrandığınız da olur.
Aslında oldukça duygusalsınız. O ciddi ve soğuk maskenin altında sıcacık bir kalp taşıyorsunuz.
Oğlak burcunda doğan erkekler kıskanç değildirler. Tüm zamanlarını işlerine ayırır ve ilgilendikleri kadın ile beraberken de işlerinden söz etmeyi tercih ederler. Sade ve çok kültürlü kadınlardan hoşlanırlar. Para onlar için herşey demektir. İsrafa tahammülleri yoktur.
Oğlak burcunda doğan kadınlar ise zarafetleri ve nezaketleri ile derhal ilgi çekerler. Çok zeki ve kültürlü olurlar. Oğlak burcunda doğan ve okumamış olan bir kadın dahi çevresi ile çok ilgili olduğundan genel kültür sahibi olur. İdeal iş kadınları olurlar. Planlı hayattan zevk alırlar. Cahil erkeklerden nefret ederler. Eşlerinin her yönüyle üstün olmasını isterler.
Oğlak başarma azmini, dayanıklılığı ve disiplini sembolize eder.
Oğlak burcu insanları kendilerini günün normal akışına bırakmak isterler
Bu burcun insanları sürekli bir şeyler yapabilmeyi ve birşeylere ulaşabilmeyi düşünürler.
Onlar için en uygun söz "Benim ihtiyacım var"dır.
Oğlak burcu insanlarının sorumluluk duyguları gelişmiştir. Bu insanların özel birşeyler yapabilme, herhangi birşeye sahip olma, sorumluluk üstlenme dürtüleri yoğun bir şekilde çalışır.Bu, sosyal olaylarda, ticarette ve entellektüel alanda olabilir.
Oğlak insanlarının kişisel bağımsızlık ve sosyal garantileri için kullanabildikleri sezgisel güçleri vardır.
Onlar bazen dayanıklı, kendi ayakları üstünde durabilen insanlardır; bazen de pasif, yalnız ve çaresiz görünürler.Çaresizlikleri kendilerinden kaynaklanır.
Kendileri ile barışık olmadıklarından kendileri ile fazlaca uğraşırlar.
Onlar güçlü göründüklerinde mutlaka meşgul oldukları bir konu var demektir.
Oğlak insanları genelde pratik olurlar. Bu, eğitim alanlarından kaynaklanmaz. Daha çok merakları ve konuşmalar sonucu olarak bu yeteneklerini geliştirirler.
Dikkatli bir insan olduğundan, çevresinde olup bitenleri görerek, bazı şeyleri duyarak, merakının sonucu öğrenerek, tecrübeler edinir.
Oğlak insanları genelde tepeye oynamak isterler ve hiç kimse onları bu fikrinden vazgeçiremez.
Ağır ve çok çalışmaya dayanıklı ve alışıktırlar. Maddi kazançlar onlara güvence verir.
Planlarını kazançlarına göre programlarlar. Güçlerini bildiklerinden kendilerine güvenleri vardır. Gerçekçi ve dikkatli davranırlar. Aniden gelen problemlere ve zorluklara uygun çözümler getirebilirler. Fakat bunu yaparken paniğe kapılır ve heyecanlanırlar.
İş ve çalışma hayatlarında düzene önem verirler.Düzeni bulamadıklarında dikkatlerini toplamakta zorlanırlar.
Ev hayatlarında da organizeye önem verirler ve herşeyi düzenli isterler.
Oğlak insanları iyi bir yönetici olabilir. Onların alt kademelerde çalıştığı pek görülmez.
Çalışırken çok uysaldırlar; fakat fırsat yakaladıklarında uysallıklarından eser kalmaz.
Oğlak insanının geri adım attığı çok nadir görülür, yüksek seviyelere çıkmak için uğraşırlar. Bu, onların güvence isteklerinden kaynaklanır.
Oğlak insanı için para önemlidir, çünkü yaşlandıklarında kimseye yük olmak istemezler. Bazen bu duyguları onları aşırı cimriliğe itebilir.
Bu burçta olanların bir ilginç yönü de, gençliklerinde çok olgun ve yaşlı, yaşlılıklarında ise çocuksu ve genç olmalarıdır.
Kendi duygularını anlamakta zorlanırlar, bu da onları yalnızlığa ve melankoliye itebilir.
Bir başka olumsuz yönleri de genellikle davranışlarında kendilerine dönük olmalarıdır, sanki herşey onlar içinmiş gibi davranırlar. Yine de çok hisli ve alıngan insanlardır. Bunu belli etmemeye çalışsalar da başaramazlar. Saygınlığa ihtiyaç duyarlar.
Sebatlı, inatçı, çalışkan, medeni, neşeli, yükselmeyi arzu eden, kafalı ve güçlü tiplerdir.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #63
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)
oglak
Sevgilinizle aranızdaki anlaşmazlıkları düzeltmek için bazı girişimlerde bulunmanız ve çaba göstermeniz gerekiyor. Cesur hareket ederseniz, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır çelişki yaşadığınız iş arkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Pes etmek yerine, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmayın. Para konularında bile bile riske girmeyin, ihtiyatlı hareket etmeniz yararınıza olacak. Kilo vermek için ihtiyacınız kadar kalori tüketin. Ne az ne de fazla
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #64
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA


Bugün, aşk ilişkileriyle alakalı konularda son derece olumlu etkiler altındasınız. Romantizmden hoşlanacak ve beraberliğinizde duygusallığa önem vereceksiniz. Ortaklık ve eş ilişkilerinde uyumlu davranacak ve sevginizi göstermekten zevk alacaksınız. Sevdiğiniz kişiye aşırı düşkünlük gösterebilir ve onu her şeyden daha çok önemseyebilirsiniz. Şefkatli duygularınızın yüksekliği, koruma ve sahiplenme güdünüzü artıracaktır. Çocukları olan burç mensupları onlar adına girişimlerde bulunabilir ve gelecekleri ile alakalı kararlar alabilirler. İlişkisi olmayanlar aşkta son derece şanslı etkiler altında olacaklardır.

Yeni başlayan beraberlikler son derece güçlü temeller üzerine oturacak, uzun ömürlü ve sadakat dolu bir beraberlik olacaktır. İlişkisinde pürüz olanlar yarın alacakları bir haberle mutluluğun doruğuna çıkacaklardır. Bu burcun enerjisi altında doğacak bebekler ise doğum sırasında herhangi bir sorun yaşamadıkları gibi sağlıklı bir dönem geçireceklerdir. Hamilelik için olumlu enerjiler söz konusudur. Bugün bu konuda sevinçli bir haber alabilirsiniz. Şans oyunları ve borsa ile ilgili işlerde ise güçlü enerjilere sahip olacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JÜPİTER GENEL ETKİLERİ
Jüpiter 2007 yılında siz oğlak burcu mensuplarına olan etkisi öncelikle, iyilikseverlik duygusu ve büyük bir iman gücü olacaktır. Tersine dönen olaylardan sizi sağ salim çıkartan ve devamlı gözeten bir iyilik meleğiniz olacaktır. Başka insanlara yardım arzusu ile dolup taşacak ve büyük bir insanlık sevgisi sahibi olacaksınız. Özellikle kendisini koruyamayan insanlara karşı yardımseverlik güdünüz çok yüksek hale gelecektir. Siz, hastahane yada hapishane gibi yerlere karşı aşırı hassasiyet duyacak ve elinizden geldiğince ziyaretlerde bulunarak ulvi görevler edinmek isteyeceksiniz. Başarıların bu süreçte gelmesi için öncelikle, mütevazi ve sabır dolu olduğunuz müddetçe kavuşacaksınız. Bazı dönemlerde hayalleriniz güçlü olacak fakat bir konuyu gerçekleştirmeden önce tüm fikirlerin dinlenmesi ve incelenmesi gerektiğini aklınızdan çıkarmamanızı öneriyorum.

Yine bu süreçte, yalnızlık sizin için sessiz bir mutluluk haline gelecektir. İnzivada bulunduğunuzda hissettiğiniz mutlu deneyimler size güç katacak. Siz yanlızlıkta büyüyecek ve gelişeceksiniz. Harici dünyadan uzaklaşarak yalnızlık içinde yaşamın anlamını arayacak. Gerçek zenginliğin bu dünyaya ait olmadığının bilincine varacaksınız. Meditasyon veya ruhsal araştırmalarla derin bir içsel zenginliğe kavuşacaksınız. Bilinçaltı zihininiz zengin bir esin ve yardım kaynağınız olacaktır.

SATÜRN ETKİLERİ
Satürn gezegeninin Aslan burcu süreci içinde siz oğlaklar, tutumlu, idareli ve yoğun çalışan bir işçi olacaksınız. Kendinize disiplin uygulayacak ve güçlü disiplininizle parasal güvencenizi elde etmeye çalışacaksınız. Bu çalışma hırsı sizi sosyal ve cinsel yönden etkileyecek. Bu durumlarda ruhsal büyüme arayışı yoğun olacak ve başka insanlarla bütünleşmek arzusu da gerekli hale gelecektir. Tüm dünyayı kazanmak uğruna insanın ruhundan vazgeçmesine değer mi diye düşünmeye başlayabilirsiniz. Geçmişten gelen derin bir incinme duygusu hissetmeniz mümkündür. Kısıtlamalar, engeller ve problemler ortaya çıkabilir, vergiler, cinsel yaşam veya sigorta gibi konularda dikkatli olunmalıdır. Bazı oğlakların doğum haritalarına göre güçlü seks eğiliminizde azalmalar yada çoğalmalar meydana gelebilir.

Yine bu dönemde ölüm korkusu içinize yerleşebilir. Fakat jüpiterin bu yılki etkileri dolayısıyla bu düşüncenizin çok fazla sizi etkileyeceğini sanmıyorum. Yoğun bir maneviyat sizin ölüm gerçeğini farklı bir şekilde ele almanıza neden olacaktır. Bu dönem içinde sürekli kendinizi denetleme, ilgisizlik, soğukluk, gerginlik, çekingenlik, sert, doyumsuz ve beceriksiz halleriniz görülebilir. Duygusal açıdan soğuk, iktidarsız veya isteksiz hale gelebilirsiniz. Yaşamın anlamı konusunda krize girmekten korkabilirsiniz. Yaşlılıktan fakirlikten ve kontrolünüzü yitirmekten de korku duyabilirsiniz. Bu dönemde mükemmel bir aşık olursunuz. Sevdiğiniz kişiyi yüceltme, yükseklere koyma gibi duygusal durumlarınız oluşabilir. Fiziksel açıdan kusursuz olduğunuz halde, duygusal düzeyde soğuk olduğunuz cinsel deneyimler yaşarsınız. Takıntılı erotik fikirleriniz oluşabilir. Daha önce garip bulduğunuz tabu alanları ile zorunlu olarak yüzleşebilirsiniz.

URANÜS ETKİLERİ
Uranüs bu yıl içinde çevrenize karşı olan tepkilerinizde, bağımsızlığınızı, orjinalliğinizi, yaratıcılığınızı, geleneksel olmayan, tuhaf ve biraz da eksantrik bir şekilde davranmanıza neden olacaktır. Çevrenizdeki insanlar sizi anlayamayacak ve neden bu yollarla düşüncelerinizi açıkladığınızı bir türlü algılayamayacaklardır. Zamanın ilerisinde düşünecek bazı anlarda zihniniz huzursuz ve çatışmaya hevesli hale gelebilecektir. Akrabalarınızla, komşularınızla ilişkilerinizde farklılıklar, arasıra gerilimler olacaktır. Entellektüel birikiminize önem verecek, özgürlüğünüzü ne pahasına olursa olsun korumaya özen göstereceksiniz. Konuşma tarzınız spontan, orijinal, canlı, farklı va kaprisli olabilir, bazı zamanlarda ise tamamen kararsız ve sabırsız bir düşünme tarzı göze çarpabilir. Aniden ortaya çıkan fikirler, algılar ve buluşlarınız olabilir. Hiçbir geleneksel konuşma kavramına uymayan doğal bir konuşmacı haline de gelebilirsiniz. Herşeyi çabucak kavrama ve çoğunlukla alışılmamış tarzda öğretme de etkiler arasında yer alacaktır. Bu dönemde insanlardan kaçma meyliniz oluşabilir. Soyutlanmış bir yabancı, özeleştirileri ile kendisine eziyet eden biri haline de gelebilirsiniz. Tüm gelenek ve kuralları hiçe sayan çılgın ve uçuk bir düşünür hali de yine etkiler arasında yer alabilir. Zihininizi toparlamayı ve konsantre olmayı muhakkak başarmalısınız. Aynı anda birçok şeyi düşündüğünüz için de yorgunluklar başgösterebilir.

NEPTÜN ETKİLERİ
Neptün gezegeni bu yıl içinde size, yüksek bir hayalgücü ve ruhsal duyarlılık verecektir ve bunları içsel kabiliyetleriniz için kullanabileceksiniz. Sezgisel içe doğmalarınız ve canlı rüyalarınız olacaktır. Güzel olan herşeye karşı hayranlık duyacaksınız. Parasal konularda genelde endişeler verebilir, çünkü finans olaylarını karmaşık ve sorunlu hale getiren bir enerjisi vardır. Bu süreç içinde çok yoğun cömertlik etkileri sunacaktır. İnsanlara karşı yardımsever olacak ve onları maddi olarak gözeteceksiniz. Genelde hırsızlık, dolandırıcılık ve yalancılık nedeniyle para kayıplarına sebep olabilir. Bu nedenle çevrenizdeki insanlara çok dikkat etmelisiniz. Riskli yatırımlardan ve spekülasyonlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Bu süreçte, hayalci veya bulanık ilişkilere girebilirsiniz. İsteğiniz ruhsal güvence olduğu halde karşınıza çıkan kişiler çok garip insanlar olabilirler ve sizi kandırmaya müsait davranırlar. Genel etkiler olarak bağımsız, açıklanması zor bir güvence isteğiniz vardır. Desteklendiğiniz zaman hertürlü güçlüğü yenebileceğinizi düşünürsünüz. Ve siz de her türlü zorluk karşısında dirençli bir insan haline gelirsiniz. Medyumluk yetenekleri ile para kazanırsınız. Para konularında iyi koku alırsınız. bu süreçte etrafınızdaki insanlara dikkat etmeye, paranızı kesin ve güvenilir olduğu ispatlanmayan kişilere yada yerlere yatırmamaya özellikle dikkat etmelisiniz.

Azim, sabır, dayanıklılık ve sorumluluğun otoritesi siz Sevgili Oğlaklar, 2007 yılında sizlere Mutlu, başarılı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #66
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi



22 Mart 2007 - Bugün

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerde iş yerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle baş ağrılarına dikkat.
Son düzenleyen Safi; 16 Aralık 2015 22:48
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oğlağın hayatı iki devreye ayrılır. 30 yaşından öncesi ve sonrası. Bu yaş, doğumunda etkili olan Satürn’ün devir zamanıdır. Bu gezegen Güneş etrafındaki turunu tamamlamak için 29 yıl ve 167 güne ihtiyaç duyar. İlk 30 yılda Oğlak kendini bir arayış içinde bulur.

Burcuna adını veren Oğlağın emin adımlarla dik duvara tırmanışından, bu dönemde eser yoktur. Kendinden emin değildir. Bir erkek keçi kadar tehlikelidir.

30 yaşından sonra Oğlak, gençliğinde kendisine çok pahalıya mal olan deneyimleri yerli yerine oturtur. Yani o, tam anlamıyla “sonradan açılan” biridir. Karşı cinsle ilişkiyi genelde “gerçek bir gecikme” ile keşfeder ve mesleki başarıları diğer burçlardan daha geç ortaya çıkar. Denilebilir ki hayatı ciddi bir mesele olarak görmesi onu başarı merdiveninin zirvesine çıkarabilir.

Dışarıdan bakınca kendinden emin, güçlü, sarsılmaz ve mesafeli görünür, ama içinde özen, sevgi ve ilgiye özlem duyar.

Hastalık derecesinde hassastır ve kendini sükunetle dış dünyadan soyutlar. Duygularını göstermek bu burçta doğanlar için doktorluk mesleğinin zorluklarıyla kıyaslanabilecek bir meseledir.

Oğlak titizliğiyle tanınır, her şeyi çok fazla ciddiye alır. Sözlerini vaktinde yerine getiren ve yapılmış anlaşmalarda güvenilebilecek biridir. Yalan, iki yüzlülük ve riyakarlık onun için şeytan işidir. İdealleri gerçeklik, değerler, doğallıktır. Yüzeysellikten ve yapay olan her şeyden nefret eder.

Çoğu insan titiz ve zorlu Oğlağı sıkıcı bulur. O da bunu bilir ve bundan acı duyar. Korkunç bir mizah gücüyle tepki verir, kendi zayıflıklarını teşhir etmekten çekinmez. Kimse de ona karşı çıkamaz ve birlikte olduğu insanların zayıflıklarını yakıcı bir alayla eleştirir. Bu yüzden sürekli tepki alır.

Diğer burçların yanında Oğlağı iki özellik iyi tanımlar; sabır ve mantıksızlığa karşı hassasiyet. İkisi birlikte Oğlağın olayları ve insanların hayret edilecek kadar çok bir görüşle anlamasına yardım eder. Buna rağmen pek şanslı değildir. Kendini, kendi kurduğu hapishaneden serbest bırakmayı ne kadar isterdi...Yine de bunu nadiren yapabilir.

Oğlağın iyilik perisi, zamanıdır. Tüm muhaliflerini bertaraf etmeye yardım eder. Oğlak burcunda doğanlar zamanı çok iyi kullanır. Bir hamlenin nasıl planlanacağını iyi bilir, bunu meslekte, toplumda ve aşkta kanıtlar. Oğlağın parolası azimdir. Temel sözü ise”ben organize ediyorum.”

Oğlak yaptığı şeyi titizlikle yapar. Kararlar daima aşırıdır, hiç bir ayrım yoktur. Oğlağın en zayıflığı kibirdir. Dünyayı savaştan, anarşi ve ahlaki çöküntüden kurtarmak isteyen insanlar hep bu burçta doğmuşlardır. Bu konuda kararı, ancak konuya uzmanca hakim olduğunda verir. İtiraza tahammül edemez. Başkalarının eleştirileri onu niye ilgilendirsin ki! Oğlak hava kirliliğine karşı savaşmak için her şeyi yapar.

Şüphesiz, bu bir abartıdır ve bir Oğlakla beraber yaşayan kişi onun yapısını ”karanlık” yönünü tanımıştır: Oğlak hoşgörüsü olmayan biridir. Kendisine karşı çıkılmasına hiç katlanamaz. Onun zeka ve mantığına hitap etmek daha akıllıca bir iştir. Eğer Oğlak hafifçe gülümsediyse, artık tehlikeli değildir.

O, alışkanlıkların insanıdır ve kendini en çok, kat ettiği yolda iyi hisseder. Güven dolu bir rutinlikte hissizleşip, hantal ve kuruntulu bir işkoliğe dönüşebilir. Toplumda nazik ve hoş sohbet biri olarak bilinir. Kendini hemen öne atmaz. Ona yaklaşmak kolay değildir, ancak onu bir arkadaş olarak kazandığınızda, Zodyak’taki tüm burçlar arasında daha güvenilir birini bulamazsınız.

Oğlak sabırlı ve çalışkan bir işçidir. Sınır tanımayan bir hırsı vardır. Belirlediği amaçlara ulaşmada gösterdiği sabır asla tükenmez. Karar verdiği her şeyi önceden düşünür, analiz eder ve ölçüp biçer. Ulaştıklarıyla uzun süre mutlu olamaz. Daima daha fazla ve yukarı tırmanmak ister. Fikir zenginliği, girişimciliği, ve olağanüstü yetenekleri sayesinde bir sanayi imparatoru olabilir. Cazibesi ya da ilişkileriyle değil, eserleriyle başarılı olur.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #68
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi





24 Mart 2007 - Bugün

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.
Son düzenleyen Safi; 16 Aralık 2015 22:48
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #69
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak, 22 Aralık - 20 Ocak
Bu hafta senin için plan haftası! Yakın bir dostunun başından geçenler seni de gelecekle ilgili planlar yapmaya itebilir. Hayatının ne yöne gittiği, yapmak istediklerin ve yaşamak istediğin hayatla ilgili derin düşüncelere dalabilirsin. Bu düşünme matineleri sonunda alacağın kararlar, geleceğe dair atacağın adımlarda sana oldukça yardımcı olabilir. Yapacağın bir diğer plan ise hafta sonu ile ilgili. En yakın arkadaşlarından birinin doğum günü yaklaşıyor. Ona sürpriz bir parti ayarlayabilir, uzun zamandır görmediği dostları ve sevdikleriyle hoşça vakit geçirmesini sağlayabilirsin.
Son düzenleyen Safi; 16 Aralık 2015 22:48
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #70
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak - 30.03.2007 - CUMA


Bugün, parasal konularda enerjiniz son derece yüksek olacaktır. Pozitif enerjili güneşin para evinizdeki seyri nedeniyle güzel bir şans elde edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu geçmişte yaptığınız yanlışlarınızı düşünerek bu sefer aynı şeyleri tekrarlamamak olmalıdır. Kendinize olan güveninizi kaybetmeyin ve tüm olasılıkları gözden geçirin. Bugün elde edeceğiniz şansı iyi değerlendirin ve ileriye dönük hedefleriniz için adım atınız.

Bugün enerjik haliniz kısa yolculuklar açısından da olumlu enerji sunmakta. İşlerinizi halletmek için bugün kısa seyahatler yapabilirsiniz. Duygusal konularda bu ara biraz daha ciddi düşünüyorsunuz. Karşınıza çıkan insanları geçmiş ilişkinizle karşılaştırıyor, anlayış ve olgunluk bekliyorsunuz. Bugün dostlarınıza karşı biraz mesafeli davranabilirsiniz. Bir işle ilgili sizin analizci görüşlerinize ihtiyaçları olacaktır. Kaçamak yanıtlardan ziyade açıkça durumunuzu izah ediniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar