Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | İstanbul - Beşiktaş - 100. Yıl Mustafa Kemal İlköğretim Okulu#1 (link) |
| Ziyaretçi | TARİHÇEMİZ 18 Ekim 1980 yılına kadar Balmumcu İlkokulu olarak eğitimine devam eden okulumuz, bu tarihten sonra Balmumcu Ortaokulu adını almış; 80 öğrenci ve 6 öğretmenle eğitimine devam etmiştir. Okulumuz, daha sonra ilkokul binasında Mustafa Kemal İlkokulu adını almıştır. Balmumcu Ortaokulu, 1989-1990 yılına kadar 100.Yıl Mustafa Kemal İlkokulu ile aynı binada eğitim öğretimini sürdürmüştür. 1989-1990 öğretim yılından itibaren, İlköğretim Okulu olarak birleştirilmiş ve 100.Yıl Mustafa Kemal İlköğretim Okulu adını almıştır. |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
İstanbul - Beşiktaş - 100. Yıl Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İstanbul - Beşiktaş - Levent Natuk Birkan Pratik Kız Sanat Okulu | GÜLGECELER | Okullarımız | 0 | 19 Eylül 2008 03:58 |
| İstanbul - Maltepe - Güzide Yılmaz İlköğretim Okulu | BARIŞ | Okullarımız | 0 | 12 Eylül 2008 12:51 |
| İstanbul - Şişli - Galatasaray İlköğretim Okulu | BARIŞ | Okullarımız | 0 | 12 Eylül 2008 08:44 |
| Bitlis - Güroymak - 100. Yıl İlköğretim Okulu | BARIŞ | Okullarımız | 0 | 12 Eylül 2008 08:32 |
| Gaziantep - Merkez - TED İlköğretim Okulu | GÜLGECELER | Okullarımız | 0 | 12 Eylül 2008 05:57 |