Arama

Klan Savaşları

Güncelleme: 17 Ağustos 2013 Gösterim: 70.253 Cevap: 3
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Ücretsiz online oyun Klan Savaşları, klan savaş raporları, Klan Savaşları oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Evet Arkadaslar Klan savasları internet üzerinden oynan bir online oyundur ogameyi bilenler için bu oyun vazgecilmez aslında tıpkı ona benzer bir oyun
oyunun web sitesi için tıklayın üyelik sart cünküMsn Happy
web adresi:Tıklayınız.
Ben Wold 8 deyim
Burada Oyunun amacı oyunda ilk önce binaları insa edeceksin sonra da yakındaki ufak köylere saldırıda bulunacaksın geliştikce puan kazanacaksın daha sonra da klanlarla ittifak kurabilirsin oyun aslında cok basit ne kadar cok ilgilenirsen oyunla o kadar cabuk ilerlersin ilerledikce köy lerinde cogalacak cok eglenceli inanın zaman öldürmek için ideal bir oyun tavsiye ederim tesekkürler...Msn Happy
***


intro06aefcbvc1


Klan Savaşları iücretsiz internet gezgini oyunudur. Oyunu oynayabilmen icin ek bir program yüklemen gerekmez. Nerdeyse internet baglantisi olan her bilgisayar üzerinden oynanabilir.
Klan Savaslari erken orta cagda gecer. Her oyuncu ilk basta kücük bir köy reisi olarak baslar, oyunda amac bu köyü zamanla gelistirip, büyütüp san,söhret ve güc kazanmaktir. Zamanla üretim artar, köyde yasayanlar cogalir ve de ticaret hacmi artar.
Bu arada büyüyen sadece sizin köyünüz degildir. Komsu köylerde gelismekte ve ayni sekilde onlar da ilerlemek istemektedirler. Dolayisiyla zamanla ordularin marslari ve savaslar kacinilmazdir.
Zamanla ortak hareket edebileceginiz ya da müttefik olarak bir klana girebileceginiz oyuncularla tanisacaksiniz.
Zamanla o kücük köy büyüyecek, gelisecek ve baska köyleri ele gecirecek kadar güclenecek...

Oyunun basinda kendi köyünü gelistirmen önemli. Toplam 15 bina cesidi bulunmakla beraber oyunun basinda sana sadece 7 cesit bina veriliyor. Digerlerini yapabilmen icin ön kosul olarak baska binalari insa etmis olman gerekiyor.
Bina yapimlari belirli bir kaynak gerektiriyor( demir, kil, odun). Bunlarin üretimi oyuna bagli degilken bile, yani offline iken bile, sahip oldugun madenciler ve oduncular tarafindan saglaniyor . Bunlarin yani sira bina yapiminda calistirabilmek icin köy halkina da ihtiyacin olacak. Köy halkinin sayisini ciftlik evini gelistirerek arttirabilirsin. Binalari bir sonraki kademeye gecirmek oyunun basinda 20 dakika kadar sürer. Ancak ilerleyen kademelerle birlikte bu süre inanilmaz bir artış gösterecektir.

Tabi ki senin de yakininda baska oyuncular tarafindan yabanci köyler kuruluyor. Bu oyuncularla ortaklik ve iletisim "Klan Savaşları " oyununun ana temalarindan en önemlisi.Oyuna basladiktan sonra kisa süre icinde yakindaki köylerle iletisim kurmak, baska oyuncularla tanismak ve dostu düsmandan ayirmak en önemli ögelerden biri.Bunu yaptiginiz zaman cok rahatlarsiniz ve sonraki asamaya yani bir klan kurma ya da bir klana katilma asamasina gecebilirsiniz. Bu oyunda bir klan üyesi olmak hem ticaret hem savunma hem de saldiri konularinda önemli avantajlar saglamaktadir.


intro36db999hs0


Pazar sayesinde oyun icinden direk iletisim kurmadiginiz oyuncularla da ticaret yapabilirsiniz. Satis ve alimlarinizi bu pazar üzerinden gerceklestirebilirsiniz. Bu yöntemle ihtiyacin olarak hammedeye daha hizli kavusur ve elindeki üretim fazlasi kaynaklari bu sekilde satip baska kaynaklarla degistirebilirsin

intro46e580cuu6

"Klan Savaşları " icinde savaslar ve bu savaslarin sonuclari cok önemli rol oynar. Toplam 9 degisik savas birimi bulunur. Bunlari kisla, at ciftligi ve atölye binalari icinde belli bir zaman ve kaynak karsiliginda yapabilirsiniz. Savaslar köylerin icinde gerceklesir. En önemli savas sebepleri; kaynak yagmasi, casusluk sonrasi cikan sorunlar, yoketme hirsi ve yabanci köyleri ele gecirme istegi olarak siralanabilir.

Son düzenleyen nötrino; 17 Ağustos 2013 19:05 Sebep: Kırık link!
eLeftrA - avatarı
eLeftrA
Ziyaretçi
8 Aralık 2008       Mesaj #2
eLeftrA - avatarı
Ziyaretçi
Klan Savaşları(Tribal Wars), herhangi bir internet tarayıcısı üzerinden oynanabilen; metin tabanlı, online ve ücretsiz bir oyundur. Oynayabilmeniz için herhangi bir program yüklemeniz gerekmez. İnternet erişimi olan herhangi bir bilgisayar yeterlidir.

Sponsorlu Bağlantılar
Oyunda 18 dünya bulunmaktadır ve şu an 175 binin üstünde oyuncu vardır. Ayrıca Saat 00.00 dan sonra köyünüzde gece olur ve her yerde meşale olur. Yenilenen grafikleri gerçekten eskisine göre güzel. Ayrıca serverlarda sürekli yeni şeyler eklenmektedir ya da eskileri yenilenmektedir. Bu oyunda başarılı olmak istiyorsanız puanınız ile askerleriniz paralel artmalıdır.
Son düzenleyen nötrino; 17 Ağustos 2013 19:08 Sebep: Mesaj düzeni ve kırık link!
PressDelete - avatarı
PressDelete
Ziyaretçi
7 Aralık 2009       Mesaj #3
PressDelete - avatarı
Ziyaretçi
Bu oyunun gerçek sahibi Innogames adlı Alman şirkettir. Eskiden Innogames KıngsAge sitesini Gameforge ile anlaşmalı olarak yürütüyordu. Gameforge anlaşmayı devam ettirmeyince site kapandı . Şimdi Klanlar (Tribal Wars) 'u Innogames direk kendisi yürütüyor . Bu yüzden kapanma gibi bir durum söz konusu değil.

Link: Klanlar (Tribal Wars)
Son düzenleyen nötrino; 17 Ağustos 2013 19:16 Sebep: Mesaj düzeni!
baaran - avatarı
baaran
Ziyaretçi
1 Şubat 2012       Mesaj #4
baaran - avatarı
Ziyaretçi
Turk Yapımı Klanlar PVP

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır üzerinde uğraştığımız oyunu açmış bulunmaktayız.Bir çok kişi bu oyunu açmak için uğraştı.Lakin aralarından çoğu pes etti. Ben bu scripti çalıştırmayı 3 senedir hayal ediyordum.Kısacası hayaldi gerçek oldu.

Oyunun özellikleri;
Oyunumuz %70 Türkçe'dir.
... Oyunun hızı x500'dür.
Oyunda herhangi bir açık bulunmamaktadır
Oyun eski versiyondur.Bu versiyonu sevenleriniz daha çoktur
Oyun 7/24 onlinedir..
Klanda forum bulunmamaktadir (Dezavantaj)

Diğer dünyaları açacağımız zaman oyunun hızını siz belirleyeceksiniz.Biz burada anket olusturacagız siz o ankete katılacaksınız.Bizlerde ankette en çok seçilen hızı 2.dünyaya işleyeceğiz..Bu oyunu açabilmek için büyük emekler ve büyük masraf yaptım.Bu işten hiç bir kazancım olmayacak..Amaç eğlencedir..Umarım hep beraber eğleniriz.. Yakında oyuna domainde alacağız.Böyle numaralarla girmenize gerek kalmayacak..

Admin / Cephe
Son düzenleyen nötrino; 17 Ağustos 2013 19:21 Sebep: Kırık link!

Benzer Konular

11 Haziran 2012 / ThinkerBeLL Tarih
17 Ekim 2008 / Misafir Deniz Bilimleri
2 Eylül 2016 / ThinkerBeLL Tarih
3 Ağustos 2009 / Kral_Aslan X-Sözlük
5 Ağustos 2016 / ThinkerBeLL Tarih