| | #1 (mesaj-linki) | |
| MyColors 2.5 ile Masaüstünüze Renk GelsinSisteminize değişik bir görünüm kazandırmak ister misiniz? Ücretsiz ve isterseniz de ücretli temalarıyla imdadınıza yetişen MyColors, 2.5 sürümüyle karşınızda. MyColors 2.5 ile Windows XP veya Windows Vista işletim sistemlerinde, masaüstünüzün görüntüsünü olduğu gibi değiştirebilirsiniz. Tabii bu değişiklik sadece görüntüde değil. MyColors yazılımı aynı zamanda masaüstüne çeşitli araçlar da ekleyebiliyor. Bu şekilde işlevsellik anlamında da bir şeyler yapmanız mümkün. MyColors ücretsiz bir yazılım. Eğer isterseniz ücretsiz temaları kullanmaktan sıkılırsanız, paralı temalar satın alabiliyorsunuz ve bilgisayarınızın görünümünü değiştirebiliyorsunuz. Üyelik Gerekebilir Ürünü kullanarak bir tema satın alırsanız üretici firma Stardock'ta bir hesap açmanız ve üye olmanız gerekiyor. Bu sistem sayesinde, yazılımı makinenizden kaldırsanız bile satın aldığınız temalara farklı bilgisayarlardan ulaşabiliyorsunuz. :: MyColors 2.5'i indirin! (Think Green temasıyla birlikte, 38 MB) Bilgi için: Stardock | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MyColors 2.5 ile Masaüstünüze Renk Gelsin
TEŞEKKÜRLER DOSTUM ŞİMDİ İNDİRİYORUM
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
sağol hemen indiriyorum bende gzl paylşm
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
link kıırk indirmiyo
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
indirdikten sonra myclorsu sildiğimde geri dönüşüm kutusunun simgesi değişti orjinali olmuyor!!!
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
Özellikler/ Masaüstü / Masaüstünü Özelleştir / Hemen Karşısında Kocaman Çöp Tenekesini Gördünüz mü ?_? Ona Tıklayın Varsayılan Yapın ![]() | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| gelsin, masaüstünüze, mycolors, renk |
MyColors 2.5 ile Masaüstünüze Renk Gelsin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MC Sefalet - Ölüm Gelsin | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 19:05 |
| Bu Çiçekler Sizlere Gelsin | Cinnamon | Flash Oyunlar | 4 | 01-03-2008 19:25 |
| Renk - Renk Nedir - Renk Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 11-12-2007 23:05 |
| Şoförüm Diyen Gelsin | BlueNighT | Flash Oyunlar | 19 | 25-08-2007 17:59 |
| Bilgisayarını Sevmeyen Gelsin | Stizz | Flash Oyunlar | 3 | 20-09-2006 21:38 |