| | #1 (mesaj-linki) | |
| DLL Dosyaları Nasıl Açılır?
Selam Arkadaşlar .dll uzantılı dosyaları nasıl açıp içindeki verileri değiştirebiliriz msxlabs ekibi bunu yapıyo nasıl yapıyolar ise banada yardımcı olmalarını rica ediyorum
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: DLL Dosyaları Nasıl Açılır Ve İçindeki Veriler Değiştirilir Yardım Lütfen
Kodları görmek için disassembler kullanılıyor sanırım. Reshack'la da içindeki icon'lar görülüyor diye hatırlıyorum,hatta değiştirilebiliyorda... Coder olmadığım için yanlış bilgi vermek istemem, aslında dll file'da tam kodları görmek imkansiz. Oda ayni bir program gibi. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: DLL Dosyaları Nasıl Açılır Ve İçindeki Veriler Değiştirilir Yardım Lütfen
saol da ben denedim bunları yinede bi sonuca varamadım ama yardımın için saol
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: DLL Dosyaları Nasıl Açılır Ve İçindeki Veriler Değiştirilir Yardım Lütfen | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ASLINDA BENDE MERAK EDİYORUM AYRINTILI ANLATAN OLSA COK HOŞ OLUR | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| dll dosyasi nasil acilir, dll nasil acilir, dll ne ile acilir, |
DLL Dosyaları Nasıl Açılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Video dosyası uzantısı .bc hangi programla açılır? | kanakan | Soru-Cevap | 1 | 09-09-2008 22:07 |
| Düzenlenebilir Swish Swi Dosyaları | KaRNeC | Flash/Video Dünyası | 2 | 11-07-2008 18:45 |
| Ekrem Çelebi - Sen Gülerken Gül Açılır | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 19:01 |
| SQM Dosyaları | Tigin | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 4 | 21-01-2007 21:31 |