Sanal Bellek Değeri Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-12-2008   #1 (mesaj-linki)
GÖK-TÜRK - avatarı
Sanal Bellek Değeri Sorunu

Arkadaşlar fazla yer işgal etmemek için bir kaç sorunumu buradan paylaşacağım

1)Son bir iki haftadır masaüstünde sağ alt tarafta saatin olduğu kısımda ''Wındows sanal bellek değeri düşük.Wındows sanal belleği arttırırken bazı uygulamalarda sorun oluşabilir'' gibi bir iletiyle karşılaşıyorum.Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim.

2)Nero 6 ile boş bir cd ye pc imdeki resimleri yazdırmak istiyorum.Ancak nero da uygun seçeneği bulamadım.Nero da vcd yarat,süper vcd yarat gibi seçenekler var.Onlarda resimleri slayt show şeklinde yazdırıyor.Ben ise tek tek yazdırılmasını istiyorum.Nero da bunu yapabilirmiyim?

3)İnternete girmek için internet explorer ikonuna tıkladığımda sayfa çok yavaş açılıyor.Bazen sayfanın görünmesi bile zaman alıyor.Hızlandırmak için neler yapabilirim.

Şimdiden teşekkürler....

Wın xp pro SP2 kullanıyorum...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-12-2008   #2 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Cvp: Sanal bellek değeri sorunu

1)Son bir iki haftadır masaüstünde sağ alt tarafta saatin olduğu kısımda ''Wındows sanal bellek değeri düşük.Wındows sanal belleği arttırırken bazı

uygulamalarda sorun oluşabilir'' gibi bir iletiyle karşılaşıyorum.Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim.

|
Bilgisayarım'a Sağ Tıklayın Özellikler / Gelişmiş / Performans Ayarlar / Performans Seçenekleri / Sanal Bellek Değiştir'e Tıklayın.
Boyutlar Farklı İse Alt'taki Boyut'ları Ayarlayın Ve PC'yi Yeniden Başlatmayı Unutmayın.

Başlangıç Boyutu 1024
En Büyün Boyut 3072
|

2)Nero 6 ile boş bir cd ye pc imdeki resimleri yazdırmak istiyorum.Ancak nero da uygun seçeneği bulamadım.Nero da vcd yarat,süper vcd yarat gibi

seçenekler var.Onlarda resimleri slayt show şeklinde yazdırıyor.Ben ise tek tek yazdırılmasını istiyorum.Nero da bunu yapabilirmiyim?

|
Nero Kullanıcısı Değilim, Bu Yüzden Yardımcı Olamayacağım... Belkide Nero Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlarımız Mutlaka Yardımcı Olacaktır.. Sabırlı Olunuz.
|

3)İnternete girmek için internet explorer ikonuna tıkladığımda sayfa çok yavaş açılıyor.Bazen sayfanın görünmesi bile zaman alıyor.Hızlandırmak için

neler yapabilirim.

|
İnternet Explorer Sürümü Belirtmemişsiniz. Eğer 6 Kullanıyorsanız Alt'taki Yöntemi Deneyin
Başlat / Çalıştır / Regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\explorer\Remot ecomputer\ Namespace {D6277990-4c6a- 11cf-8d87-00a-a0060f5bf} Klasör'ü Silin.
|

Sonucu Tekrar Yazarsanız Alternatif Çözümü Araştıracağız.
Eski 08-06-2009   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Sanal Bellek Değeri Sorunu

YHA bende şöyle oluyor bilgisayarım>özellikler>gelişmiş diyorum ama şöyle oluor GELİŞMİŞ ÖZELLİKLER GELİO FAKAT BU KISAYOLDA İSTEDİĞİNİZ GELİŞMİ AYARLARI SEÇİN FELAN FİLAN DİO NE YAPMAM GEREK RESİMLİ ANLATM PLEASEEEE????
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
pc sanal bellek, sanal bellek değeri, sanal bellek sorunu, windows sanal bellek, windows sanal bellek sorunu,
Sanal Bellek Değeri Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Felsefenin ahlaki değeri nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 12-12-2008 15:28
pH Değeri Blue Blood Kimya 1 07-10-2008 13:40
Flash Bellek Nedir? Flash Bellek Teknolojisi (NOR ve NAND) volture Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 25-05-2008 16:17
Windows XP: Virtual Memory / Sanal Bellek Morrigan Internet/Bilgisayar Dünyası 3 27-12-2007 12:42
Sanal - Sanal Nedir - Sanal Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 18-12-2007 17:17