Arama

Sanal Bellek Değeri Sorunu

Güncelleme: 21 Nisan 2015 Gösterim: 11.599 Cevap: 7
GÖK-TÜRK - avatarı
GÖK-TÜRK
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #1
GÖK-TÜRK - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar fazla yer işgal etmemek için bir kaç sorunumu buradan paylaşacağım

Sponsorlu Bağlantılar
1)Son bir iki haftadır masaüstünde sağ alt tarafta saatin olduğu kısımda ''Wındows sanal bellek değeri düşük.Wındows sanal belleği arttırırken bazı uygulamalarda sorun oluşabilir'' gibi bir iletiyle karşılaşıyorum.Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim.

2)Nero 6 ile boş bir cd ye pc imdeki resimleri yazdırmak istiyorum.Ancak nero da uygun seçeneği bulamadım.Nero da vcd yarat,süper vcd yarat gibi seçenekler var.Onlarda resimleri slayt show şeklinde yazdırıyor.Ben ise tek tek yazdırılmasını istiyorum.Nero da bunu yapabilirmiyim?

3)İnternete girmek için internet explorer ikonuna tıkladığımda sayfa çok yavaş açılıyor.Bazen sayfanın görünmesi bile zaman alıyor.Hızlandırmak için neler yapabilirim.

Şimdiden teşekkürler....

Wın xp pro SP2 kullanıyorum...
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #2
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
1)Son bir iki haftadır masaüstünde sağ alt tarafta saatin olduğu kısımda ''Wındows sanal bellek değeri düşük.Wındows sanal belleği arttırırken bazı

Sponsorlu Bağlantılar
uygulamalarda sorun oluşabilir'' gibi bir iletiyle karşılaşıyorum.Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim.

|
Bilgisayarım'a Sağ Tıklayın Özellikler / Gelişmiş / Performans Ayarlar / Performans Seçenekleri / Sanal Bellek Değiştir'e Tıklayın.
Boyutlar Farklı İse Alt'taki Boyut'ları Ayarlayın Ve PC'yi Yeniden Başlatmayı Unutmayın.

Başlangıç Boyutu 1024
En Büyün Boyut 3072
|

2)Nero 6 ile boş bir cd ye pc imdeki resimleri yazdırmak istiyorum.Ancak nero da uygun seçeneği bulamadım.Nero da vcd yarat,süper vcd yarat gibi

seçenekler var.Onlarda resimleri slayt show şeklinde yazdırıyor.Ben ise tek tek yazdırılmasını istiyorum.Nero da bunu yapabilirmiyim?

|
Nero Kullanıcısı Değilim, Bu Yüzden Yardımcı Olamayacağım... Belkide Nero Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlarımız Mutlaka Yardımcı Olacaktır.. Sabırlı Olunuz.
|

3)İnternete girmek için internet explorer ikonuna tıkladığımda sayfa çok yavaş açılıyor.Bazen sayfanın görünmesi bile zaman alıyor.Hızlandırmak için

neler yapabilirim.

|
İnternet Explorer Sürümü Belirtmemişsiniz. Eğer 6 Kullanıyorsanız Alt'taki Yöntemi Deneyin
Başlat / Çalıştır / Regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\explorer\Remot ecomputer\ Namespace {D6277990-4c6a- 11cf-8d87-00a-a0060f5bf} Klasör'ü Silin.
|

Sonucu Tekrar Yazarsanız Alternatif Çözümü Araştıracağız.
macuroma - avatarı
macuroma
Ziyaretçi
8 Haziran 2009       Mesaj #3
macuroma - avatarı
Ziyaretçi
YHA bende şöyle oluyor bilgisayarım>özellikler>gelişmiş diyorum ama şöyle oluor GELİŞMİŞ ÖZELLİKLER GELİO FAKAT BU KISAYOLDA İSTEDİĞİNİZ GELİŞMİ AYARLARI SEÇİN FELAN FİLAN DİO NE YAPMAM GEREK RESİMLİ ANLATM PLEASEEEE????
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #4
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar son zamanlarda pc acayip derecede yavaşladı bugün de sanal bellek yetersiz gibi bi uyarı verdi galiba yavaşlamanın nedeni bu ama sanal belleği yükseltmeye yönelik pek bişey bulamadım bilgisi olan paylaşıp yardımcı olursa çok sevinirim... herkese kolay gelsin....
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #5
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

1)Son bir iki haftadır masaüstünde sağ alt tarafta saatin olduğu kısımda ''Wındows sanal bellek değeri düşük.Wındows sanal belleği arttırırken bazı

uygulamalarda sorun oluşabilir'' gibi bir iletiyle karşılaşıyorum.Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim.

|
Bilgisayarım'a Sağ Tıklayın Özellikler / Gelişmiş / Performans Ayarlar / Performans Seçenekleri / Sanal Bellek Değiştir'e Tıklayın.
Boyutlar Farklı İse Alt'taki Boyut'ları Ayarlayın Ve PC'yi Yeniden Başlatmayı Unutmayın.
Başlangıç Boyutu 1024
En Büyün Boyut 3072

burda denileni yaptım ama değişmedi farklı birşeyler varmı acaba yapılabilecek...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
GÖK-TÜRK adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar fazla yer işgal etmemek için bir kaç sorunumu buradan paylaşacağım

1)Son bir iki haftadır masaüstünde sağ alt tarafta saatin olduğu kısımda ''Wındows sanal bellek değeri düşük.Wındows sanal belleği arttırırken bazı uygulamalarda sorun oluşabilir'' gibi bir iletiyle karşılaşıyorum.Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim.

2)Nero 6 ile boş bir cd ye pc imdeki resimleri yazdırmak istiyorum.Ancak nero da uygun seçeneği bulamadım.Nero da vcd yarat,süper vcd yarat gibi seçenekler var.Onlarda resimleri slayt show şeklinde yazdırıyor.Ben ise tek tek yazdırılmasını istiyorum.Nero da bunu yapabilirmiyim?

3)İnternete girmek için internet explorer ikonuna tıkladığımda sayfa çok yavaş açılıyor.Bazen sayfanın görünmesi bile zaman alıyor.Hızlandırmak için neler yapabilirim.

Şimdiden teşekkürler....

Wın xp pro SP2 kullanıyorum...

2) neroda yapabılrısın tabi neden yapmayasınkı ben mesLa pc ye formT Attıqımda butun resımlerımı nerodan cd ye aktarmıstım..normal mzık yuklermıs gıbı yapıyosun tek deqısıklık resımlerı atıyosun muzık attıqın yere Msn Wink

3) internet explorer yerıne Firefox mozıllayı yukleyebılırsın yada herhangı bır programı.. o internet explorer sorun oluyor yavas acılıyor o yuzdne olabılr blgısayarınıda hızlandırmak ıstersen anakartına uyumlu bı RAM takman gerkıyor..

1 hakkında bısı dıyemıyorum kusura bakmaMsn Happy)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2011       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İnternet Explorer Sürümü Belirtmemişsiniz. Eğer 6 Kullanıyorsanız Alt'taki Yöntemi Deneyin
Başlat / Çalıştır / Regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\explorer\Remot ecomputer\ Namespace {D6277990-4c6a- 11cf-8d87-00a-a0060f5bf} Klasör'ü Silin

Kaynak: Sanal Bellek Değeri Sorunu

Başlangıç Boyutu 1024
En Büyün Boyut 307

Kaynak: Sanal Bellek Değeri Sorunu

bu cewaplar işime yaradı tsk
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Nisan 2015       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben win 7 ultimate kullanıyorum. sanal bellek yetersiz uyarısı alıyorum. sanal belleği ayarlıyorum fakat pc yi her açtığımda sanal bellek ''0'' değerinde oluyor. her defasında bu böyle oluyor. acaba ne yapabilirim. regeditten bunun kesin bir çözümü yokmudur yada başka bir alternatif.