1)Son bir iki haftadır masaüstünde sağ alt tarafta saatin olduğu kısımda ''Wındows sanal bellek değeri düşük.Wındows sanal belleği arttırırken bazı
uygulamalarda sorun oluşabilir'' gibi bir iletiyle karşılaşıyorum.Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim.
|
Bilgisayarım'a Sağ Tıklayın
Özellikler / Gelişmiş / Performans Ayarlar / Performans Seçenekleri / Sanal Bellek Değiştir'e Tıklayın.
Boyutlar Farklı İse Alt'taki Boyut'ları Ayarlayın Ve PC'yi Yeniden Başlatmayı Unutmayın. Başlangıç Boyutu 1024 En Büyün Boyut 3072
|
2)Nero 6 ile boş bir cd ye pc imdeki resimleri yazdırmak istiyorum.Ancak nero da uygun seçeneği bulamadım.Nero da vcd yarat,süper vcd yarat gibi
seçenekler var.Onlarda resimleri slayt show şeklinde yazdırıyor.Ben ise tek tek yazdırılmasını istiyorum.Nero da bunu yapabilirmiyim?
|
Nero Kullanıcısı Değilim, Bu Yüzden Yardımcı Olamayacağım... Belkide Nero Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlarımız Mutlaka Yardımcı Olacaktır.. Sabırlı Olunuz.
|
3)İnternete girmek için internet explorer ikonuna tıkladığımda sayfa çok yavaş açılıyor.Bazen sayfanın görünmesi bile zaman alıyor.Hızlandırmak için
neler yapabilirim.
|
İnternet Explorer Sürümü Belirtmemişsiniz. Eğer 6 Kullanıyorsanız Alt'taki Yöntemi Deneyin Başlat / Çalıştır / Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\explorer\Remot ecomputer\ Namespace {D6277990-4c6a- 11cf-8d87-00a-a0060f5bf} Klasör'ü Silin.
|
Sonucu Tekrar Yazarsanız Alternatif Çözümü Araştıracağız.