| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız
cok tessekkürler
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız saol tskler... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız Alıntı:
![]() bloodbower teşekkürler bilgi için... JackSparrow | ||
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız
senin yönetici kullanıcın haricinde ana kullanıcı "administrator" var jacksparrow un da dediği gibi bu kullanıcıya geçerek yapabilirsin ama admin de de bi şifre varsa yapacağın bişiy yok (bence). aslında windows açık kaynak kodlu olmamasına rağmen dos tabanlı birkaç kodla değiştirilebilir mesela boot dosyasının düzenlendiği gibi ama bunu da işin ehline sormak lazım. burda varmı arkadaşlar bu işin ehli?
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız Böyle bir şey var mı bilmiyorum, bu tür durumlarda pili söküp takmak işe yarıyor diye duymuştum ama hiç denemedim o yüzden gerek işe yararlığı hakkında gerekse verilerinizin güvenliği açısından %100 bir yöntem diyemiyorum... JackSparrow | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Windows Şifresini Unuttuysanız Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Otomatik (Unattended) Windows Kurulumu | NoRanynn | PC/Internet Teknik Destek | 7 | 28-04-2008 02:39 |
| Windows XP'de Hizmetler, İnce Ayarlar, Hızı ve Güvenliği Arttırmak | akyal | PC/Internet Teknik Destek | 23 | 11-04-2008 22:38 |
| Sabit Diskleri Doğru Bölümlemek | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 1 | 17-10-2007 22:00 |
| Bilgisayarla ilgili 180 soru ve cevapları | ilkay86 | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 14-07-2007 14:17 |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 07-02-2007 00:39 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||