Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 21-02-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız

Selam,

arkadaşım aşağıdaki linkte winxp şifrelerini sıfırlamak için program var, klasörün içindekileri cdye yaz bilgisayar açılırken boot edecek ve ordaki adımları takip edersen, admin ve kullanıcıları sıfırlayabilirsin. kolay gelsin. rar dosyası şifresizdir.

RapidShare: 1-Click Webhosting
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-04-2008   #22 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız

aslında geçmişte administrator oturum şifresi olan xp'dede bilgisayarı açabiliyorduk hatta ilk adımları hatırlıyorum ama en son yazmamız gereken kodu unuttum

başlangıçta bilgisayarı güvenli kipte komut sistemiyle başlatıyoruz istediğimi kullanıcıya tıklıyoruz (bilgisayara bütün şifreleri babanız yada bi büyüğünüz atamış olabilir ama bu komut sistemiyle girişte hiç bir parola sormamakta) ardından karşımıza komut satırıyla msdos açılıyor burada masaüstünü yükleyebilmek için c:/ biş bişe bişe yazıp normal masaüstümüzü getiriyorduk windowsumuzu sonrada kullanıcı hesaplarına girip kendinize yeni bir kulanıcı açabilir administrator oturumunda olduğunuz için başka şifreli bi oturum warsa şifresini yazmadan onun şifresini istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz

işte böyle o kodu hatırlayan varsa bana pm atabilirmi sevinirim bende bazen şifrelerimi unutuyorum hepsi aynı olmadığı için bi gidinde tam gidiyor haydaa format mecburen
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
komut satırıyla oturum şifresi, msn şifrelerimi, msn şifrelerimi unuttum, msn şifrelerimi unutuyorum, oturum şifresini unuttuysanız,
Konu Araçları

Windows Şifresini Unuttuysanız Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Otomatik (Unattended) Windows Kurulumu NoRanynn PC/Internet Teknik Destek 7 28-04-2008 02:39
Windows XP'de Hizmetler, İnce Ayarlar, Hızı ve Güvenliği Arttırmak akyal PC/Internet Teknik Destek 23 11-04-2008 22:38
Sabit Diskleri Doğru Bölümlemek bloodbower PC/Internet Teknik Destek 1 17-10-2007 22:00
Bilgisayarla ilgili 180 soru ve cevapları ilkay86 PC/Internet Teknik Destek 5 14-07-2007 14:17
Windows Installer CleanUp Utility NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 07-02-2007 00:39
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:05Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.91404009 saniyede (95.27% PHP - 4.73% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR