| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Şifresini Unuttuysanız
Windowsu başlattık ve şifre ekranı geldi ve şifremizi unuttuk... 1) "ctrl ve alt" tuşlarına parmaklarımızı koyalım ve bir parmağımızla da "delete" tuşuna farklı bir ekran gelene kadar basalım ("ctrl ve alt" tuşlarından parmaklarınızı çekmeden "delete" ye sürekli basın). 2) Farklı kullanıcı ismi isteyen ekran geldiğinde şimdi kullanıcı ismi yerine "Administrator" yazalım ve tamam tuşuna basalım evet windowsumuz açılmış oldu... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız
kayıt duzenleyiciden bir prgram sildim discoveryi yanlız sol menüde interface yazan yerde EBCFC30 filan gibi bişeyler yazıyordu onlarıda silmem gerkiyormu burdaki interface nedemek ,biraz bilgi ama anlayacağım dilde teşekkür ederim | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
windows u onarmak için cd yi sürücüye koyup yükselt dedim. yönetici şifresi istedi girdim. ama kabul etmedi şifre yanlış diyor. tek yönetici benimps de. bu şifreyi nasıl aşabiliriz???
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
sürekli restart atmak yerine bios ekranında f8 tuşuna basarak o ekranı getirebilirsin | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız![]() bloodbower teşekkürler bilgi için... JackSparrow | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
senin yönetici kullanıcın haricinde ana kullanıcı "administrator" var jacksparrow un da dediği gibi bu kullanıcıya geçerek yapabilirsin ama admin de de bi şifre varsa yapacağın bişiy yok (bence). aslında windows açık kaynak kodlu olmamasına rağmen dos tabanlı birkaç kodla değiştirilebilir mesela boot dosyasının düzenlendiği gibi ama bunu da işin ehline sormak lazım. burda varmı arkadaşlar bu işin ehli?
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız Böyle bir şey var mı bilmiyorum, bu tür durumlarda pili söküp takmak işe yarıyor diye duymuştum ama hiç denemedim o yüzden gerek işe yararlığı hakkında gerekse verilerinizin güvenliği açısından %100 bir yöntem diyemiyorum... JackSparrow | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ya artık hiç bir şeyi gizleyemiyounuz yaaa!!!!Ama yinede teşkkürler... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
çok saolda bunu benim kardeş görmesin şifreyi değiştirdimde ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| unuttuysanız, windows, Şifresini |
| windows sifre, windows sifreleri, windows sifresi, windows yonetici sifresi, |
Windows Şifresini Unuttuysanız Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows kopyası, orijinal windows doğrulamasından geçmedi nasıl düzeltilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 21 | 2 Hafta Önce 04:47 |
| Windows St Valentin 8.1.0178 Skin - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 20-05-2009 20:25 |
| Aile Koruma Şifresini Nasıl Kaldırabilirim? | gokkurt | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 15-10-2008 01:52 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |