Windows Şifresini Unuttuysanız Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-05-2007   #1 (mesaj-linki)
bloodbower
Windows Şifresini Unuttuysanız

Windowsu başlattık ve şifre ekranı geldi ve şifremizi unuttuk...

1) "ctrl ve alt" tuşlarına parmaklarımızı koyalım ve bir parmağımızla da "delete" tuşuna farklı bir ekran gelene kadar basalım ("ctrl ve alt" tuşlarından parmaklarınızı çekmeden "delete" ye sürekli basın).

2) Farklı kullanıcı ismi isteyen ekran geldiğinde şimdi kullanıcı ismi yerine "Administrator" yazalım ve tamam tuşuna basalım evet windowsumuz açılmış oldu...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 08-05-2007   #2 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı
Cvp: Windows Şifresini Unuttuysanız

bloodbower adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

1) "ctrl ve alt" tuşlarına parmaklarımızı koyalım ve bir parmağımızla da "delete" tuşuna farklı bir ekran gelene kadar basalım ("ctrl ve alt" tuşlarından parmaklarınızı çekmeden "delete" ye sürekli basın).

2) Farklı kullanıcı ismi isteyen ekran geldiğinde şimdi kullanıcı ismi yerine "Administrator" yazalım ve tamam tuşuna basalım evet windowsumuz açılmış oldu...
Evet Windows kurulurken Administrator şifresi ister burayı boş bıraktıysanız oturumun şifresi olmadığından bu şekilde açılır. Güzel bir yaklaşım ama benim tavsiyem Admistrator oturumuna mutlaka kendi şifrenizi girmenizdir... (Diğer oturumdan farklı özel bir şifre...)
Eski 08-05-2007   #3 (mesaj-linki)
vain

kayıt duzenleyiciden bir prgram sildim discoveryi yanlız sol menüde interface yazan yerde EBCFC30 filan gibi bişeyler yazıyordu onlarıda silmem gerkiyormu
burdaki interface nedemek ,biraz bilgi ama anlayacağım dilde teşekkür ederim
Eski 21-05-2007   #4 (mesaj-linki)

windows u onarmak için cd yi sürücüye koyup yükselt dedim. yönetici şifresi istedi girdim. ama kabul etmedi şifre yanlış diyor. tek yönetici benimps de. bu şifreyi nasıl aşabiliriz???
Eski 28-05-2007   #5 (mesaj-linki)
tolgabztn

sürekli restart atmak yerine bios ekranında f8 tuşuna basarak o ekranı getirebilirsin
Eski 19-07-2007   #6 (mesaj-linki)
JackSparrow

bloodbower adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Tabi Administrator hesabı ile oturum açtıktan sonra Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları yolunu izleyip şifresi unutulan kullanıcı hesabını seçip Parola Kaldır seçeneğine tıklayarak parolayı iptal etmeyi unutmayalım arkadaşlar

bloodbower teşekkürler bilgi için...

JackSparrow
Eski 20-07-2007   #7 (mesaj-linki)
veliturker

senin yönetici kullanıcın haricinde ana kullanıcı "administrator" var jacksparrow un da dediği gibi bu kullanıcıya geçerek yapabilirsin ama admin de de bi şifre varsa yapacağın bişiy yok (bence). aslında windows açık kaynak kodlu olmamasına rağmen dos tabanlı birkaç kodla değiştirilebilir mesela boot dosyasının düzenlendiği gibi ama bunu da işin ehline sormak lazım. burda varmı arkadaşlar bu işin ehli?
Eski 22-07-2007   #8 (mesaj-linki)
JackSparrow

Böyle bir şey var mı bilmiyorum, bu tür durumlarda pili söküp takmak işe yarıyor diye duymuştum ama hiç denemedim o yüzden gerek işe yararlığı hakkında gerekse verilerinizin güvenliği açısından %100 bir yöntem diyemiyorum...

JackSparrow
Eski 26-07-2007   #9 (mesaj-linki)
musti26 - avatarı

ya artık hiç bir şeyi gizleyemiyounuz yaaa!!!!Ama yinede teşkkürler...
Eski 13-08-2007   #10 (mesaj-linki)
R_Ü_Z_G_A_R - avatarı

çok saolda bunu benim kardeş görmesin şifreyi değiştirdimde
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
unuttuysanız, windows, Şifresini
windows sifre, windows sifreleri, windows sifresi, windows yonetici sifresi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Şifresini Unuttuysanız Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows kopyası, orijinal windows doğrulamasından geçmedi nasıl düzeltilir? Ziyaretçi Soru-Cevap 21 2 Hafta Önce 04:47
Windows St Valentin 8.1.0178 Skin - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 20-05-2009 20:25
Aile Koruma Şifresini Nasıl Kaldırabilirim? gokkurt Arşive Kaldırılan Konular 1 15-10-2008 01:52
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29