Bilgisayarı Paylaşıma Açmak Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-06-2007   #1 (mesaj-linki)
ResuL27
Bilgisayarı Paylaşıma Açmak

Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Araştırıyorum Ama Hiçbir Yerde Bulamadım Buldugum Bir Kaç Yerdede Verimli Sonuclar Alamadım.Bu Konuda Yardımınızı İhtiyacım Var.Arkadaşlar Ben Webde Bilgisayarımı Paylaşıma Açmak İstiyorum...Yani IP Adresimle Herkes Bilgisayarımda Yararlanabilecek Ama Sadece İstediğim Kişiler Olacak Tabi...Böyle Nasıl Yapabilirim...Duyarlılığınız İçin Şimdiden Tsk Ederim...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-07-2008   #2 (mesaj-linki)
brknkrtls001
Cvp: Bilgisayarı Paylaşıma Açmak

Bilgisiyarınızı sınırsız paylaşıma açablirim ama bir daha durdurulamaz.Essential Tools programı ile de arkadaşlarınız bilgisayarınıza girebilir.Ama sadece Açıp Kapatmak için de;sırasıyla şunlarını yapınız lütfen;

Bilgisayarım simgesi üzerine gelin sağ tuşa basınız ve ardında Yönet diyiniz.Sonra gelen ekranda (sol tarafta) Hizmetler ve Uygulamar yazıyor ona basınız.Sonra sağ menüdeki Hizmetler'e basınız.Sonra aşağıya ininiz.Uzaktan Erişim Bağlantı Yöneticisi'ni bulunuz ve ardından sağ tuşa basınız. Özellikler'e giriniz.Alt tarafta Başlat>Durdur yazıyor oradan biligisayarınızın paylaşımını durdurabilirsiniz veya başlatabilirsiniz.Biligisayrınızı sınırsız paylaşıma açmak için de Başlat>(Tüm)Programlar>Donatılar>Komut İstemi'ni açınız.Ve Şu komutları yazınız;
net share ADMIN$
Bu komut bilgisayrınızı sınırsız paylaşıma açar ve birdaha durduramazsınız.Verdiğim bilgiler inşallah işinize yaramıştır.Saygılar.
Eski 2 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Bilgisayarı Paylaşıma Açmak

net share ADMIN$ /d paylaşıma kapatabilirsin..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
bilgisayarda paylasim, bilgisayari paylasima acma, bilgisayari paylasima acmak, pc paylasima acma, pc yi paylasima acma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Bilgisayarı Paylaşıma Açmak Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
PC Oyunları Paylaşım Yeri RuffRyders Bilgisayar (PC) Oyunları 14 23-06-2009 22:12
Bilgisayar Virüsü crazydevil PC/Internet Teknik Destek 4 20-05-2009 01:08
Çocuk ve Bilgisayar B.L.A.C.K Anne ve Çocuk 3 07-12-2008 18:25
Bilgisayar Nedir? Bilgisayar Hakkında Blue Blood Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 3 19-09-2008 17:01
Bilgisayar Kapatıcı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 09-01-2008 22:40