| | #1 (mesaj-linki) | |
| Font - Yazı Karakteri Sorunları Merhaba arkadaşlar, acayip bir sorunla karşı karşıyayım. C:/WINDOWS/Fonts klasörü içerisine yapıştırdığım yazı tiplerini Microsoft Office 2003 uygulamalarında göremiyorum. Bu fontları başka bir bilgisayarda aynı şekilde C:/WINDOWS/Fonts klasörüne yapıştırdığımdaysa bu fontları Microsoft Office uygulamalarında kullanabiliyorum. Ayrıca, Windows'un orijinal fontlarında ise Türkçe karakterle sıkıntı yaşıyorum. Daha önce kullanabildiğim bu fontlar da sıkıntı yaratmaya başladı. Microsoft Office'i defalarca kaldırıp kurmama rağmen sorunu gideremedim. Sorunun nasıl çözüleceğini bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler... JackSparrow | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Frefox yazı fontu sorunu lütfen yardım | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Frefox yazı fontu sorunu lütfen yardımAraçlar/Seçenekler/Yazıtipleri ve renkler/Gelişmiş tıklayıp resimdeki ayarları uygula ![]() Renkler için: Araçlar/Seçenekler/Yazıtipleri ve renkler/Renkler tıklayıp resimdeki ayarları uygula | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Frefox yazı fontu sorunu lütfen yardım![]() arial yazı fontunu bana upload edebilirmisin sanırım o fontu silmişim yazı fontları yüklemiştim ve beğenmediklerimi silmiştim sanırım arada oda gitmiş. bu arada arial yerine başka bir yazı fontu denedim ve bir değişme olmadı | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Font - Yazı Karakteri Sorunları
arkadaşlar spıder man 3 filminin afişindeki spıder man yazısının fontunu yani yazı karakterını arıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekurler
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
![]() Üstteki resimdeki yazı tipi "Homoarakhan Font".Bu yazı fontunu Homoarakhan Font | dafont.com linkinden indirip ekleyebilirsiniz...Ayrıca "Mata Regular Font"a da bir göz atın bence... | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Font - Yazı Karakteri Sorunları Avatarımdaki ve imzamdaki yazı tiplerini arıyordum... Onları nereye atacağım , Word , Paint vb. programlarda çalışır mı ?? Bu arada dafont.com ' da binlerce çeşit yazı tipini bulabilirsiniz.... Son Düzenleyen SeRCaX.TR; 10-08-2008 @ 15:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Font - Yazı Karakteri Sorunları | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar; ekte verdiğim fontun adını bilen var mı? [URL = http://img97.imageshack.us/i/yazkarakteri002.jpg/] [IMG] [/ img] [/ URL http://img97.imageshack.us/img97/725...rakteri002.jpg] Son Düzenleyen haberkurdu; 03-10-2009 @ 11:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar fotoğraflarda sorun mu var,görükmüyo mu?Yoksa fikri olan yok mu?Neyse sağlık mağlık olsun..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| font, karakteri, sorunları, yazı |
| word yazi karakterleri, yazi karakterleri com, |
Font - Yazı Karakteri Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yazı tipini ve rengini nasıl değiştirebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 3 Gün Önce 15:06 |
| E-Mail Sorunları | anobis | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 86 | 1 Hafta Önce 19:46 |
| Font Galerisi (Yazı Karakterleri - Yazı Tipleri) | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 4 Hafta Önce 17:25 |
| MSN Nick Sorunları | udjat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 08-09-2009 00:44 |
| Astrolojiye Göre Kedinizin Karakteri | volture | Astroloji/Fallar | 1 | 11-08-2008 00:15 |