| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Donanım Sorunları
Başka bir bilgisayarda denediniz mi ? Nasıl bir tanıma sorunu var usb olarak mı sürücü olarak mı ? Detay verirmisiniz...
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
soundmax yükleyemiyorum !!!! anakart özelliklerine bakın diolar ama nası bakıcam!! sadece mp3 dinleyebiliyordm,birde msn seslerini alabilyordum bunların dışında netten izledikleriminde pc açılıp kapanma sesleride alamıyordum format attım ve şimdi soundmax yükleyemiyorum! Son Düzenleyen sebnemjitex; 20-09-2008 @ 16:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
ImageShack - Hosting :: adszdw0.jpg | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Donanım Sorunları | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Donanım Sorunları![]() >>>CPU-Z 1.43<<< >>>Everest Ultimate Edition 4.60<<< | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| GARİP BİR SORUN !!! Selam arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var havaların soğumasıyla birlikte benim pc tuhaf davranışlar sergilemeye başladı ...gelelim sadede .. Pc yi açıyorum o meşhur beep sesi geldikten sonra işlemcinin üzerindeki fan ve diğer fanlar son surat bir kaç tur atıp aniden stop ediyor ve resetlenme sırasında çıkan o kısa uyarı sesi durmadan ötmye başlıyor ben tam o anda reset düğmesine basıyorum ve yeniden başlatılmasını sağlıyorum bazen bir defa bazen iki defa reset düğmesine basıyorum anca pc açılıyor ve açıldıktan sonra herhangi bir uyarı mesajı yada sistemin çalışmasında bir anormallik olmuyor yani bu sorun sadece pc nin açılışı esnasında oluyor artık öyle bir olduki açma tuşuna basınca hemen elimi reset düğmesinin üzerinde hazır tutuyorumki fanlar aniden durunca resetliyeyim diye....uzman arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını diliyorum .. power =suply ocz stealth x stream ( ocz500sxs: wat) Anakart =Gıgabyte s series GA 945 pl s3-p ram = iki adet ocz 1gb ...şimdiden teşekkürler.. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GARİP BİR SORUN !!! | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Ocz ram sorunu Q6600 P5Q Pro
Q6600 2.4 65nm Asus P5Q Pro Sapphire Toxic HD 4850 Thermaltake TR2 W0089R 470 Watt Seagate 500gb sata2 32mb ncq hdd Thermaltake Kasa Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram) Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram) (Arkadaslar toplam 4gb ram 1gb lik parcalardan yukardaki gibi olusuyor) Vista ultimate X64 Sistem yukarda belirttiğim gibi sorunumu ise şu şekilde tanımlayabilirim 4 rami aynı anda taktığımda ekrana sinyal gelmiyor power led yanmıyor ama kasa calışıyor, ancak ramlerden 1 tanesini çıkardığımda sistem çalışmaya başlıyor ekrana görüntü geliyor, ramleri tek tek denedim, tüm slotları tek tek denedim sorun yok hepsi 3 ram takılı iken çalışıyor, ancak ne hacetse 4. rami taktığımda belirttiğim sorunu yaşıyorum, biostan ramleri 1066 mhz olarak ayarladım, gene sonuc yok. Destek ve yardım önerilerinizi bekliyorum, sistemi alalı 3 gün oldu ama bir türlü çalıştırmak kısmet olmadı hevesim bogazıma takıldı, yardımını esirgemeyen herkeze çok teşekkür ederim. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar benim sorunum xp sp2 kurulu ama toplam 15 gb olan hartdiksim 11gb si devamlı dolu gözüküyo tamamen silemiyorum birde kapatırken proğram sonlandırıyooo yazıyoo devamlı
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Fan Sorunu
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| donanım, sorunları |
Donanım Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| E-Mail Sorunları | anobis | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 86 | 1 Hafta Önce 19:46 |
| MSN Nick Sorunları | udjat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 08-09-2009 00:44 |
| DTD - Donanım Tanımlama Dili | ThinkerBeLL | PC/Internet/Yazılım/Donanım | 0 | 24-06-2009 12:48 |
| Türkiye Üniversitelerinin Sorunları | Blue Blood | Üniversitelerimiz | 2 | 09-02-2009 16:23 |
| Bilgisayar Donanım Teknisyenliği | ahmed | Meslekler | 0 | 14-10-2007 16:01 |