Donanım Sorunları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-09-2008   #11 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
Cvp: Donanım Sorunları

Başka bir bilgisayarda denediniz mi ? Nasıl bir tanıma sorunu var usb olarak mı sürücü olarak mı ? Detay verirmisiniz...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-09-2008   #12 (mesaj-linki)
sebnemjitex - avatarı

soundmax yükleyemiyorum !!!! anakart özelliklerine bakın diolar ama nası bakıcam!!

sadece mp3 dinleyebiliyordm,birde msn seslerini alabilyordum bunların dışında netten izledikleriminde pc açılıp kapanma sesleride alamıyordum format attım ve şimdi soundmax yükleyemiyorum!

Son Düzenleyen sebnemjitex; 20-09-2008 @ 16:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 20-09-2008   #13 (mesaj-linki)
mcx

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Başka bir bilgisayarda denediniz mi ? Nasıl bir tanıma sorunu var usb olarak mı sürücü olarak mı ? Detay verirmisiniz...
denedım de mlsf olmadı :/

ImageShack - Hosting :: adszdw0.jpg
Eski 20-09-2008   #14 (mesaj-linki)
mcx

sebnemjitex adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
soundmax yükleyemiyorum !!!! anakart özelliklerine bakın diolar ama nası bakıcam!!

sadece mp3 dinleyebiliyordm,birde msn seslerini alabilyordum bunların dışında netten izledikleriminde pc açılıp kapanma sesleride alamıyordum format attım ve şimdi soundmax yükleyemiyorum!
biraz daha acıklayıcı olabılrmsn yuklerken hatamı werıo onlar hakkında daha acık konusbılrmsn??
Eski 22-09-2008   #15 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL

sebnemjitex adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Alt'taki Programı İndir, Anakart Özelliklerini Yazarsanız Elimden Geldiği Anda Yardımcı Olurum

>>>CPU-Z 1.43<<<

>>>Everest Ultimate Edition 4.60<<<
Eski 27-09-2008   #16 (mesaj-linki)
serhat15 - avatarı
GARİP BİR SORUN !!!

Selam arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var havaların soğumasıyla birlikte benim pc tuhaf davranışlar sergilemeye başladı ...gelelim sadede ..

Pc yi açıyorum o meşhur beep sesi geldikten sonra işlemcinin üzerindeki fan ve diğer fanlar son surat bir kaç tur atıp aniden stop ediyor ve resetlenme sırasında çıkan o kısa uyarı sesi durmadan ötmye başlıyor ben tam o anda reset düğmesine basıyorum ve yeniden başlatılmasını sağlıyorum bazen bir defa bazen iki defa reset düğmesine basıyorum anca pc açılıyor ve açıldıktan sonra herhangi bir uyarı mesajı yada sistemin çalışmasında bir anormallik olmuyor yani bu sorun sadece pc nin açılışı esnasında oluyor artık öyle bir olduki açma tuşuna basınca hemen elimi reset düğmesinin üzerinde hazır tutuyorumki fanlar aniden durunca resetliyeyim diye....uzman arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını diliyorum ..

power =suply ocz stealth x stream ( ocz500sxs: wat) Anakart =Gıgabyte s series GA 945 pl s3-p ram = iki adet ocz 1gb ...şimdiden teşekkürler..
Eski 27-09-2008   #17 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: GARİP BİR SORUN !!!

serhat15 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var havaların soğumasıyla birlikte benim pc tuhaf davranışlar sergilemeye başladı ...gelelim sadede ..

Pc yi açıyorum o meşhur beep sesi geldikten sonra işlemcinin üzerindeki fan ve diğer fanlar son surat bir kaç tur atıp aniden stop ediyor ve resetlenme sırasında çıkan o kısa uyarı sesi durmadan ötmye başlıyor ben tam o anda reset düğmesine basıyorum ve yeniden başlatılmasını sağlıyorum bazen bir defa bazen iki defa reset düğmesine basıyorum anca pc açılıyor ve açıldıktan sonra herhangi bir uyarı mesajı yada sistemin çalışmasında bir anormallik olmuyor yani bu sorun sadece pc nin açılışı esnasında oluyor artık öyle bir olduki açma tuşuna basınca hemen elimi reset düğmesinin üzerinde hazır tutuyorumki fanlar aniden durunca resetliyeyim diye....uzman arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını diliyorum ..

power =suply ocz stealth x stream ( ocz500sxs: wat) Anakart =Gıgabyte s series GA 945 pl s3-p ram = iki adet ocz 1gb ...şimdiden teşekkürler..
İlginç bir sorun aklıma ramler geliyor ancak uyarı "beep" sayısınında hatanın bulunmasında faydası olucaktır.
Eski 28-09-2008   #18 (mesaj-linki)
CEZA2000
Ocz ram sorunu Q6600 P5Q Pro

Q6600 2.4 65nm
Asus P5Q Pro
Sapphire Toxic HD 4850
Thermaltake TR2 W0089R 470 Watt
Seagate 500gb sata2 32mb ncq hdd
Thermaltake Kasa
Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram)
Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram)
(Arkadaslar toplam 4gb ram 1gb lik parcalardan yukardaki gibi olusuyor)
Vista ultimate X64

Sistem yukarda belirttiğim gibi sorunumu ise şu şekilde tanımlayabilirim 4 rami aynı anda taktığımda ekrana sinyal gelmiyor power led yanmıyor ama kasa calışıyor, ancak ramlerden 1 tanesini çıkardığımda sistem çalışmaya başlıyor ekrana görüntü geliyor, ramleri tek tek denedim, tüm slotları tek tek denedim sorun yok hepsi 3 ram takılı iken çalışıyor, ancak ne hacetse 4. rami taktığımda belirttiğim sorunu yaşıyorum, biostan ramleri 1066 mhz olarak ayarladım, gene sonuc yok.

Destek ve yardım önerilerinizi bekliyorum, sistemi alalı 3 gün oldu ama bir türlü çalıştırmak kısmet olmadı hevesim bogazıma takıldı, yardımını esirgemeyen herkeze çok teşekkür ederim.
Eski 01-10-2008   #19 (mesaj-linki)

slm arkadaşlar benim sorunum xp sp2 kurulu ama toplam 15 gb olan hartdiksim 11gb si devamlı dolu gözüküyo tamamen silemiyorum birde kapatırken proğram sonlandırıyooo yazıyoo devamlı
Eski 02-10-2008   #20 (mesaj-linki)
BuRaK74 - avatarı
Cvp: Fan Sorunu

efsanemre adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Uzun zamandır power fan below thresold yazıyor ve çalışmıyor.Aktif hala getirmek için ne yapabilirim?
Bios ayarlarını sıfırla sonra kasanın sağ kapagını aç içini güzel bi temizle sonra fanı elinle bi tur döndür eğer tam dönmüyo takılıyosa sorun var demektir değiştirmen gerekiyo demektir.Yeterli soğutma ve enerji yapamadıgı için böyle sorunlar verebilir.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
donanım, sorunları
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Donanım Sorunları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
E-Mail Sorunları anobis MSN Teknik Destek/Bilgiler 86 1 Hafta Önce 19:46
MSN Nick Sorunları udjat MSN Teknik Destek/Bilgiler 18 08-09-2009 00:44
DTD - Donanım Tanımlama Dili ThinkerBeLL PC/Internet/Yazılım/Donanım 0 24-06-2009 12:48
Türkiye Üniversitelerinin Sorunları Blue Blood Üniversitelerimiz 2 09-02-2009 16:23
Bilgisayar Donanım Teknisyenliği ahmed Meslekler 0 14-10-2007 16:01