Arama

Donanım Sorunları - Sayfa 3

Güncelleme: 3 Haziran 2011 Gösterim: 12.130 Cevap: 27
Just fly - avatarı
Just fly
VIP Beşer
2 Ekim 2008       Mesaj #21
Just fly - avatarı
VIP Beşer
Alıntı
CEZA2000 adlı kullanıcıdan alıntı

Q6600 2.4 65nm
Asus P5Q Pro

Sponsorlu Bağlantılar
Sapphire Toxic HD 4850
Thermaltake TR2 W0089R 470 Watt
Seagate 500gb sata2 32mb ncq hdd
Thermaltake Kasa
Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram)
Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram)
(Arkadaslar toplam 4gb ram 1gb lik parcalardan yukardaki gibi olusuyor)
Vista ultimate X64

Sistem yukarda belirttiğim gibi sorunumu ise şu şekilde tanımlayabilirim 4 rami aynı anda taktığımda ekrana sinyal gelmiyor power led yanmıyor ama kasa calışıyor, ancak ramlerden 1 tanesini çıkardığımda sistem çalışmaya başlıyor ekrana görüntü geliyor, ramleri tek tek denedim, tüm slotları tek tek denedim sorun yok hepsi 3 ram takılı iken çalışıyor, ancak ne hacetse 4. rami taktığımda belirttiğim sorunu yaşıyorum, biostan ramleri 1066 mhz olarak ayarladım, gene sonuc yok.

Destek ve yardım önerilerinizi bekliyorum, sistemi alalı 3 gün oldu ama bir türlü çalıştırmak kısmet olmadı hevesim bogazıma takıldı, yardımını esirgemeyen herkeze çok teşekkür ederim.

Ram lerin voltajını yükseltmeyi dene

Eger markaları Kingston ise bu markada 4 ram birden takıldığında uyumsuzluk olduğu biliniyor imkanın varsa başka bir markayla dene .. Kolay Gelsin

All Alone
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008       Mesaj #22
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Bilgisayarlara Daemon Tools Yükledikten Sonra usbler çalışmaz oldu.. Donanımı görüyor yüklüyor ama açmıyor bilgisayarımdada gözükmüyor flash disk.. İnternette biraz araştırdım sanal disk ile usb disk aynı adımı ne alıyormuş ondan engelleniyormuş bende programı disable ile kapatıp kendi unistallı ile kaldırdım yeniden başlattım sorun düzelmedi.. biostan bu diskleri ayarlamak mı gerekiyor eğer öyleyse nasıl yapılacak..

Sponsorlu Bağlantılar
Bu programı bilgisayarda aratıyorum herhangi bi dosyası kaldımı die system32'de bu dosyaları buluyor

adszfd6

arkadaşlar format haricinde ne olursa lütfen paylaşın yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler..
maviş sayıt - avatarı
maviş sayıt
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #23
maviş sayıt - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bendeki proplem kamerada KAMERA OLARAK mıcrosoft vx 7000 kullanıyorum windows vista home premıum işlemci: ıntel pentıum D cpu 3.00 ghz bellek 1,00 gb sıstem turu 32 bıt....PC de 3 oturum var ben admınıstratoru kullanıyorum dıscovery yı yukledıkten sonra kamerayı calıstırdıgımda ses ozellıgını kullanamaz oldum ama dıger oturum sahıplerı dıscovery kullanmadıgı ıcın kamerayı calıştırsakta proplem yasanmıyo mıcrosoft u aradım sıze yonlendırdıler sunuda ekleyeyım kamerayı acmadan sadece KAMERANIN ses ozellıgını actıgımda sorun olmuyo yardım ıcın sımdıden tesekkur konuyu s s s aradım ama onceden bır yerde okumus olmama ragmen bugun bulamadım buraya yazdıgım ıcın özür dılerım
Son düzenleyen maviş sayıt; 10 Kasım 2008 16:03 Sebep: EKSIK BILGI
sebnemjitex - avatarı
sebnemjitex
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #24
sebnemjitex - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Alt'taki Programı İndir, Anakart Özelliklerini Yazarsanız Elimden Geldiği Anda Yardımcı Olurum :skull:

>>>CPU-Z 1.43<<<

>>>Everest Ultimate Edition 4.60<<<

uzun zaman sonra siteyi ziyart ettim sorunum kendi kendine düzeldi :s aynı sorunu arkadaşımda yaşadı onunkide kendi kendine düzeldi. Sorun yaşayan diğer arkadaşlara duyrulurr zamana bırakın..Msn TongueMsn Tongue ((ıykk esprinin dibine vurdmm atın beni forumdanMsn Grin))
IronPunisher - avatarı
IronPunisher
Ziyaretçi
11 Ağustos 2009       Mesaj #25
IronPunisher - avatarı
Ziyaretçi
selamlar, benim kart okuyucum birkaç günden beri çalışmıyor. sorun ne olabilir? yardım ederseniz sevinirim.
bilgisayarı satın aldığımda bilgisayarın içindeydi.
Anakart Driver cd'sinin içindeki setupları kurdum fayda etmedi, Daemon tools vardı onu kaldırdım olmadı.

Vista 32-bit kullanıyorum, card reader:
JMicron JMB38X Flash Media Controller v 1.00.17.07
böyle yazıyor driver cdsinin içindeki CardReader klasöründeki readme dosyasında.
Yardım lütfen, acil bir durum.
taha2525 - avatarı
taha2525
Ziyaretçi
15 Eylül 2009       Mesaj #26
taha2525 - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]flash diski görüyor ama içi boş görünüyor ama dvidide içi dolu görünüyor yardımcı olursanız sevinirim

sağolun elinize sağlık
Son düzenleyen taha2525; 15 Eylül 2009 23:35 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2011       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dvd diyi acma dumesine basıyorum yvasından cıkmıyor ne yababilirim+
Marsis - avatarı
Marsis
Ziyaretçi
3 Haziran 2011       Mesaj #28
Marsis - avatarı
Ziyaretçi
pcde ekrana durduk yere bişeyler oldu ..
başlat çubugumun altında kendılgınden sımsıyah bırsey oldu prtsc yapıyorum normal gozukuyor resımde çıkmıyo .. pro vs acıp tam ekran yaptıgımda ıse ust gorev cubugu gozukmuyor..

zSHARE - 02062011572.jpg
zSHARE - 02062011573.jpg

(Sistem'i Geri Yükledim Bi İşe Yaramadı)