Arama

Donanım Sorunları - Sayfa 2

Güncelleme: 3 Haziran 2011 Gösterim: 12.141 Cevap: 27
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
20 Eylül 2008       Mesaj #11
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Başka bir bilgisayarda denediniz mi ? Nasıl bir tanıma sorunu var usb olarak mı sürücü olarak mı ? Detay verirmisiniz...
Sponsorlu Bağlantılar
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
sebnemjitex - avatarı
sebnemjitex
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #12
sebnemjitex - avatarı
Ziyaretçi
soundmax yükleyemiyorum !!!! anakart özelliklerine bakın diolar ama nası bakıcam!!

Sponsorlu Bağlantılar
sadece mp3 dinleyebiliyordm,birde msn seslerini alabilyordum bunların dışında netten izledikleriminde pc açılıp kapanma sesleride alamıyordum format attım ve şimdi soundmax yükleyemiyorum!
Son düzenleyen sebnemjitex; 20 Eylül 2008 15:00 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
mcx - avatarı
mcx
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #13
mcx - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı

Başka bir bilgisayarda denediniz mi ? Nasıl bir tanıma sorunu var usb olarak mı sürücü olarak mı ? Detay verirmisiniz...

denedım de mlsf olmadı :/

ImageShack - Hosting :: adszdw0.jpg
myphp?imageadszdw0
mcx - avatarı
mcx
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #14
mcx - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sebnemjitex adlı kullanıcıdan alıntı

soundmax yükleyemiyorum !!!! anakart özelliklerine bakın diolar ama nası bakıcam!!

sadece mp3 dinleyebiliyordm,birde msn seslerini alabilyordum bunların dışında netten izledikleriminde pc açılıp kapanma sesleride alamıyordum format attım ve şimdi soundmax yükleyemiyorum!

biraz daha acıklayıcı olabılrmsn yuklerken hatamı werıo onlar hakkında daha acık konusbılrmsn??Msn Thinking
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
22 Eylül 2008       Mesaj #15
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sebnemjitex adlı kullanıcıdan alıntı

Alt'taki Programı İndir, Anakart Özelliklerini Yazarsanız Elimden Geldiği Anda Yardımcı Olurum :skull:

>>>CPU-Z 1.43<<<

>>>Everest Ultimate Edition 4.60<<<
serhat15 - avatarı
serhat15
Ziyaretçi
26 Eylül 2008       Mesaj #16
serhat15 - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var havaların soğumasıyla birlikte benim pc tuhaf davranışlar sergilemeye başladı ...gelelim sadede ..

Pc yi açıyorum o meşhur beep sesi geldikten sonra işlemcinin üzerindeki fan ve diğer fanlar son surat bir kaç tur atıp aniden stop ediyor ve resetlenme sırasında çıkan o kısa uyarı sesi durmadan ötmye başlıyor ben tam o anda reset düğmesine basıyorum ve yeniden başlatılmasını sağlıyorum bazen bir defa bazen iki defa reset düğmesine basıyorum anca pc açılıyor ve açıldıktan sonra herhangi bir uyarı mesajı yada sistemin çalışmasında bir anormallik olmuyor yani bu sorun sadece pc nin açılışı esnasında oluyor artık öyle bir olduki açma tuşuna basınca hemen elimi reset düğmesinin üzerinde hazır tutuyorumki fanlar aniden durunca resetliyeyim diye....uzman arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını diliyorum ..

power =suply ocz stealth x stream ( ocz500sxs: wat) Anakart =Gıgabyte s series GA 945 pl s3-p ram = iki adet ocz 1gb ...şimdiden teşekkürler..
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
27 Eylül 2008       Mesaj #17
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
serhat15 adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var havaların soğumasıyla birlikte benim pc tuhaf davranışlar sergilemeye başladı ...gelelim sadede ..

Pc yi açıyorum o meşhur beep sesi geldikten sonra işlemcinin üzerindeki fan ve diğer fanlar son surat bir kaç tur atıp aniden stop ediyor ve resetlenme sırasında çıkan o kısa uyarı sesi durmadan ötmye başlıyor ben tam o anda reset düğmesine basıyorum ve yeniden başlatılmasını sağlıyorum bazen bir defa bazen iki defa reset düğmesine basıyorum anca pc açılıyor ve açıldıktan sonra herhangi bir uyarı mesajı yada sistemin çalışmasında bir anormallik olmuyor yani bu sorun sadece pc nin açılışı esnasında oluyor artık öyle bir olduki açma tuşuna basınca hemen elimi reset düğmesinin üzerinde hazır tutuyorumki fanlar aniden durunca resetliyeyim diye....uzman arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını diliyorum ..

power =suply ocz stealth x stream ( ocz500sxs: wat) Anakart =Gıgabyte s series GA 945 pl s3-p ram = iki adet ocz 1gb ...şimdiden teşekkürler..

İlginç bir sorun aklıma ramler geliyor ancak uyarı "beep" sayısınında hatanın bulunmasında faydası olucaktır.
CEZA2000 - avatarı
CEZA2000
Ziyaretçi
28 Eylül 2008       Mesaj #18
CEZA2000 - avatarı
Ziyaretçi
Q6600 2.4 65nm
Asus P5Q Pro
Sapphire Toxic HD 4850
Thermaltake TR2 W0089R 470 Watt
Seagate 500gb sata2 32mb ncq hdd
Thermaltake Kasa
Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram)
Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram)
(Arkadaslar toplam 4gb ram 1gb lik parcalardan yukardaki gibi olusuyor)
Vista ultimate X64

Sistem yukarda belirttiğim gibi sorunumu ise şu şekilde tanımlayabilirim 4 rami aynı anda taktığımda ekrana sinyal gelmiyor power led yanmıyor ama kasa calışıyor, ancak ramlerden 1 tanesini çıkardığımda sistem çalışmaya başlıyor ekrana görüntü geliyor, ramleri tek tek denedim, tüm slotları tek tek denedim sorun yok hepsi 3 ram takılı iken çalışıyor, ancak ne hacetse 4. rami taktığımda belirttiğim sorunu yaşıyorum, biostan ramleri 1066 mhz olarak ayarladım, gene sonuc yok.

Destek ve yardım önerilerinizi bekliyorum, sistemi alalı 3 gün oldu ama bir türlü çalıştırmak kısmet olmadı hevesim bogazıma takıldı, yardımını esirgemeyen herkeze çok teşekkür ederim.
mutlu28 - avatarı
mutlu28
Ziyaretçi
1 Ekim 2008       Mesaj #19
mutlu28 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar benim sorunum xp sp2 kurulu ama toplam 15 gb olan hartdiksim 11gb si devamlı dolu gözüküyo tamamen silemiyorum birde kapatırken proğram sonlandırıyooo yazıyoo devamlı
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
2 Ekim 2008       Mesaj #20
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
efsanemre adlı kullanıcıdan alıntı

Uzun zamandır power fan below thresold yazıyor ve çalışmıyor.Aktif hala getirmek için ne yapabilirim?

Bios ayarlarını sıfırla sonra kasanın sağ kapagını aç içini güzel bi temizle sonra fanı elinle bi tur döndür eğer tam dönmüyo takılıyosa sorun var demektir değiştirmen gerekiyo demektir.Yeterli soğutma ve enerji yapamadıgı için böyle sorunlar verebilir.