| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ocz ram sorunu Q6600 P5Q ProEger markaları Kingston ise bu markada 4 ram birden takıldığında uyumsuzluk olduğu biliniyor imkanın varsa başka bir markayla dene .. Kolay Gelsin | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Daemon Tools ve usb Sorunu
Bilgisayarlara Daemon Tools Yükledikten Sonra usbler çalışmaz oldu.. Donanımı görüyor yüklüyor ama açmıyor bilgisayarımdada gözükmüyor flash disk.. İnternette biraz araştırdım sanal disk ile usb disk aynı adımı ne alıyormuş ondan engelleniyormuş bende programı disable ile kapatıp kendi unistallı ile kaldırdım yeniden başlattım sorun düzelmedi.. biostan bu diskleri ayarlamak mı gerekiyor eğer öyleyse nasıl yapılacak.. Bu programı bilgisayarda aratıyorum herhangi bi dosyası kaldımı die system32'de bu dosyaları buluyor ![]() arkadaşlar format haricinde ne olursa lütfen paylaşın yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler.. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Donanım Sorunları
merhaba bendeki proplem kamerada KAMERA OLARAK mıcrosoft vx 7000 kullanıyorum windows vista home premıum işlemci: ıntel pentıum D cpu 3.00 ghz bellek 1,00 gb sıstem turu 32 bıt....PC de 3 oturum var ben admınıstratoru kullanıyorum dıscovery yı yukledıkten sonra kamerayı calıstırdıgımda ses ozellıgını kullanamaz oldum ama dıger oturum sahıplerı dıscovery kullanmadıgı ıcın kamerayı calıştırsakta proplem yasanmıyo mıcrosoft u aradım sıze yonlendırdıler sunuda ekleyeyım kamerayı acmadan sadece KAMERANIN ses ozellıgını actıgımda sorun olmuyo yardım ıcın sımdıden tesekkur konuyu s s s aradım ama onceden bır yerde okumus olmama ragmen bugun bulamadım buraya yazdıgım ıcın özür dılerım
Son Düzenleyen maviş sayıt; 10-11-2008 @ 17:03. Sebep: EKSIK BILGI | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |||||
uzun zaman sonra siteyi ziyart ettim sorunum kendi kendine düzeldi :s aynı sorunu arkadaşımda yaşadı onunkide kendi kendine düzeldi. Sorun yaşayan diğer arkadaşlara duyrulurr zamana bırakın.. ![]() ((ıykk esprinin dibine vurdmm atın beni forumdan ))
| |||||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Donanım Sorunları selamlar, benim kart okuyucum birkaç günden beri çalışmıyor. sorun ne olabilir? yardım ederseniz sevinirim. bilgisayarı satın aldığımda bilgisayarın içindeydi. Anakart Driver cd'sinin içindeki setupları kurdum fayda etmedi, Daemon tools vardı onu kaldırdım olmadı. Vista 32-bit kullanıyorum, card reader: JMicron JMB38X Flash Media Controller v 1.00.17.07 böyle yazıyor driver cdsinin içindeki CardReader klasöründeki readme dosyasında. Yardım lütfen, acil bir durum. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
[QUOTE]flash diski görüyor ama içi boş görünüyor ama dvidide içi dolu görünüyor yardımcı olursanız sevinirim sağolun elinize sağlık Son Düzenleyen taha2525; 16-09-2009 @ 00:35. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| donanım, sorunları |
Donanım Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| E-Mail Sorunları | anobis | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 86 | 1 Hafta Önce 19:46 |
| MSN Nick Sorunları | udjat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 08-09-2009 00:44 |
| DTD - Donanım Tanımlama Dili | ThinkerBeLL | PC/Internet/Yazılım/Donanım | 0 | 24-06-2009 12:48 |
| Türkiye Üniversitelerinin Sorunları | Blue Blood | Üniversitelerimiz | 2 | 09-02-2009 16:23 |
| Bilgisayar Donanım Teknisyenliği | ahmed | Meslekler | 0 | 14-10-2007 16:01 |