Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-09-2008   #11 (mesaj-linki)

Cvp: Donanım Sorunları

Başka bir bilgisayarda denediniz mi ? Nasıl bir tanıma sorunu var usb olarak mı sürücü olarak mı ? Detay verirmisiniz...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-09-2008   #12 (mesaj-linki)

soundmax yükleyemiyorum !!!! anakart özelliklerine bakın diolar ama nası bakıcam!!

sadece mp3 dinleyebiliyordm,birde msn seslerini alabilyordum bunların dışında netten izledikleriminde pc açılıp kapanma sesleride alamıyordum format attım ve şimdi soundmax yükleyemiyorum!

Son Düzenleyen sebnemjitex; 20-09-2008 @ 16:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 20-09-2008   #13 (mesaj-linki)
mcx

Alıntı:
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Başka bir bilgisayarda denediniz mi ? Nasıl bir tanıma sorunu var usb olarak mı sürücü olarak mı ? Detay verirmisiniz...
denedım de mlsf olmadı :/

ImageShack - Hosting :: adszdw0.jpg
Eski 20-09-2008   #14 (mesaj-linki)
mcx

Alıntı:
sebnemjitex adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
soundmax yükleyemiyorum !!!! anakart özelliklerine bakın diolar ama nası bakıcam!!

sadece mp3 dinleyebiliyordm,birde msn seslerini alabilyordum bunların dışında netten izledikleriminde pc açılıp kapanma sesleride alamıyordum format attım ve şimdi soundmax yükleyemiyorum!
biraz daha acıklayıcı olabılrmsn yuklerken hatamı werıo onlar hakkında daha acık konusbılrmsn??
Eski 22-09-2008   #15 (mesaj-linki)

Alıntı:
sebnemjitex adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Alt'taki Programı İndir, Anakart Özelliklerini Yazarsanız Elimden Geldiği Anda Yardımcı Olurum

>>>CPU-Z 1.43<<<

>>>Everest Ultimate Edition 4.60<<<
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
soundmax msn sorunu, soundmax yükleyemiyorum,
Donanım Sorunları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Nick Sorunları udjat MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 6 Gün Önce 16:18
E-Mail Sorunları anobis MSN Teknik Destek/Bilgiler 18 1 Hafta Önce 20:57
Türkiye Üniversitelerinin Sorunları ThinkerBeLL Üniversitelerimiz 1 11-09-2008 03:48
DTD - Donanım Tanımlama Dili ThinkerBeLL Mühendislik Bilimleri 0 07-08-2008 17:31
Bilgisayar Donanım Teknisyenliği ahmed Meslekler 0 14-10-2007 16:01
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:43Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15350604 saniyede (71.47% PHP - 28.53% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz