| | #11 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Donanım Sorunları
Başka bir bilgisayarda denediniz mi ? Nasıl bir tanıma sorunu var usb olarak mı sürücü olarak mı ? Detay verirmisiniz...
|
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Donanım Sorunları
soundmax yükleyemiyorum !!!! anakart özelliklerine bakın diolar ama nası bakıcam!! sadece mp3 dinleyebiliyordm,birde msn seslerini alabilyordum bunların dışında netten izledikleriminde pc açılıp kapanma sesleride alamıyordum format attım ve şimdi soundmax yükleyemiyorum! Son Düzenleyen sebnemjitex; 20-09-2008 @ 16:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Cvp: Donanım Sorunları Alıntı:
ImageShack - Hosting :: adszdw0.jpg | ||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
![]() >>>CPU-Z 1.43<<< >>>Everest Ultimate Edition 4.60<<< | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| soundmax msn sorunu, soundmax yükleyemiyorum, |
Donanım Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Nick Sorunları | udjat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 16:18 |
| E-Mail Sorunları | anobis | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 1 Hafta Önce 20:57 |
| Türkiye Üniversitelerinin Sorunları | ThinkerBeLL | Üniversitelerimiz | 1 | 11-09-2008 03:48 |
| DTD - Donanım Tanımlama Dili | ThinkerBeLL | Mühendislik Bilimleri | 0 | 07-08-2008 17:31 |
| Bilgisayar Donanım Teknisyenliği | ahmed | Meslekler | 0 | 14-10-2007 16:01 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||