Donanım Sorunları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-10-2008   #21 (mesaj-linki)
chateaubriande - avatarı
Cvp: Ocz ram sorunu Q6600 P5Q Pro

CEZA2000 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Q6600 2.4 65nm
Asus P5Q Pro
Sapphire Toxic HD 4850
Thermaltake TR2 W0089R 470 Watt
Seagate 500gb sata2 32mb ncq hdd
Thermaltake Kasa
Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram)
Ocz 2gb(2x1 1066mhz Platinium kit ddr2 cl5 ram)
(Arkadaslar toplam 4gb ram 1gb lik parcalardan yukardaki gibi olusuyor)
Vista ultimate X64

Sistem yukarda belirttiğim gibi sorunumu ise şu şekilde tanımlayabilirim 4 rami aynı anda taktığımda ekrana sinyal gelmiyor power led yanmıyor ama kasa calışıyor, ancak ramlerden 1 tanesini çıkardığımda sistem çalışmaya başlıyor ekrana görüntü geliyor, ramleri tek tek denedim, tüm slotları tek tek denedim sorun yok hepsi 3 ram takılı iken çalışıyor, ancak ne hacetse 4. rami taktığımda belirttiğim sorunu yaşıyorum, biostan ramleri 1066 mhz olarak ayarladım, gene sonuc yok.

Destek ve yardım önerilerinizi bekliyorum, sistemi alalı 3 gün oldu ama bir türlü çalıştırmak kısmet olmadı hevesim bogazıma takıldı, yardımını esirgemeyen herkeze çok teşekkür ederim.
Ram lerin voltajını yükseltmeyi dene

Eger markaları Kingston ise bu markada 4 ram birden takıldığında uyumsuzluk olduğu biliniyor imkanın varsa başka bir markayla dene .. Kolay Gelsin
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-10-2008   #22 (mesaj-linki)
BySeuS - avatarı
Daemon Tools ve usb Sorunu

Bilgisayarlara Daemon Tools Yükledikten Sonra usbler çalışmaz oldu.. Donanımı görüyor yüklüyor ama açmıyor bilgisayarımdada gözükmüyor flash disk.. İnternette biraz araştırdım sanal disk ile usb disk aynı adımı ne alıyormuş ondan engelleniyormuş bende programı disable ile kapatıp kendi unistallı ile kaldırdım yeniden başlattım sorun düzelmedi.. biostan bu diskleri ayarlamak mı gerekiyor eğer öyleyse nasıl yapılacak..

Bu programı bilgisayarda aratıyorum herhangi bi dosyası kaldımı die system32'de bu dosyaları buluyor

arkadaşlar format haricinde ne olursa lütfen paylaşın yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler..
Eski 10-11-2008   #23 (mesaj-linki)
maviş sayıt
Cvp: Donanım Sorunları

merhaba bendeki proplem kamerada KAMERA OLARAK mıcrosoft vx 7000 kullanıyorum windows vista home premıum işlemci: ıntel pentıum D cpu 3.00 ghz bellek 1,00 gb sıstem turu 32 bıt....PC de 3 oturum var ben admınıstratoru kullanıyorum dıscovery yı yukledıkten sonra kamerayı calıstırdıgımda ses ozellıgını kullanamaz oldum ama dıger oturum sahıplerı dıscovery kullanmadıgı ıcın kamerayı calıştırsakta proplem yasanmıyo mıcrosoft u aradım sıze yonlendırdıler sunuda ekleyeyım kamerayı acmadan sadece KAMERANIN ses ozellıgını actıgımda sorun olmuyo yardım ıcın sımdıden tesekkur konuyu s s s aradım ama onceden bır yerde okumus olmama ragmen bugun bulamadım buraya yazdıgım ıcın özür dılerım

Son Düzenleyen maviş sayıt; 10-11-2008 @ 17:03. Sebep: EKSIK BILGI
Eski 30-06-2009   #24 (mesaj-linki)
sebnemjitex - avatarı

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Alt'taki Programı İndir, Anakart Özelliklerini Yazarsanız Elimden Geldiği Anda Yardımcı Olurum

>>>CPU-Z 1.43<<<

>>>Everest Ultimate Edition 4.60<<<

uzun zaman sonra siteyi ziyart ettim sorunum kendi kendine düzeldi :s aynı sorunu arkadaşımda yaşadı onunkide kendi kendine düzeldi. Sorun yaşayan diğer arkadaşlara duyrulurr zamana bırakın.. ((ıykk esprinin dibine vurdmm atın beni forumdan))
Eski 11-08-2009   #25 (mesaj-linki)

selamlar, benim kart okuyucum birkaç günden beri çalışmıyor. sorun ne olabilir? yardım ederseniz sevinirim.
bilgisayarı satın aldığımda bilgisayarın içindeydi.
Anakart Driver cd'sinin içindeki setupları kurdum fayda etmedi, Daemon tools vardı onu kaldırdım olmadı.

Vista 32-bit kullanıyorum, card reader:
JMicron JMB38X Flash Media Controller v 1.00.17.07
böyle yazıyor driver cdsinin içindeki CardReader klasöründeki readme dosyasında.
Yardım lütfen, acil bir durum.
Eski 16-09-2009   #26 (mesaj-linki)

[QUOTE]flash diski görüyor ama içi boş görünüyor ama dvidide içi dolu görünüyor yardımcı olursanız sevinirim

sağolun elinize sağlık

Son Düzenleyen taha2525; 16-09-2009 @ 00:35. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
donanım, sorunları
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Donanım Sorunları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
E-Mail Sorunları anobis MSN Teknik Destek/Bilgiler 86 1 Hafta Önce 19:46
MSN Nick Sorunları udjat MSN Teknik Destek/Bilgiler 18 08-09-2009 00:44
DTD - Donanım Tanımlama Dili ThinkerBeLL PC/Internet/Yazılım/Donanım 0 24-06-2009 12:48
Türkiye Üniversitelerinin Sorunları Blue Blood Üniversitelerimiz 2 09-02-2009 16:23
Bilgisayar Donanım Teknisyenliği ahmed Meslekler 0 14-10-2007 16:01